Monteur elektronica - Nieuwleusen

Nieuwleusen

Ravelin Holding BV
  • Ravelin Holding BV
  • MBO niveau 2 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat zoeken wij:
Ter versterking van het team zoeken wij een technicus elektronica met affiniteit voor pc's, IT en software.
 
Wat zijn je taken:
Als elektronica technicus repareer/installeer je professionele communicatie apparatuur zoals portofoons en andere mobiele communicatiemiddelen. Je hoeft geen software te schrijven maar programmeren van portofoons en/of systemen hoort bij deze mooie functie.
Je werkt veel met communicatiemiddelen; kennis van radio is een hierbij pre. Het hele werkgebied omvat ontwerp,  fysieke en softwarematige opbouw tot de uiteindelijke oplevering en mogelijk onderhoud van communicatiesystemen.
 

 
 

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij:
Omdat dit een functie is waarbij je met ook kleine elektronica werkt is, gaat de voorkeur naar een kandidaat met ervaring in soortgelijke functie. Aangezien je komt te werken met pc's en een diversiteit aan specifieke software is mbo-elektronica een gewenst opleidingsniveau.
 
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Engels
Aantal uur per week 40 uur
32-40
Overige info Wat bieden wij:
Een leuke afwisselende baan als technicus bij een informeel bedrijf. Je komt te werken in een klein team met korte lijnen. Ambitie om door te groeien wordt gewaardeerd. Uitstekende voorwaarden zoals: een markt conform salaris, 26 vakantiedagen, en een goed pensioen. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Handelsbedrijf in radiocommunicatie en wireless network producten leverend aan dealerorganisatie in Nederland en Belgie.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!