+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.

Business Consultant IT binnen de energietransitie Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Voor een toonaangevend bedrijf dat IT-diensten levert op consultancybasis binnen de energiesector ben ik opzoek naar een projectleider. Deze organisatie staat energiebedrijven bij in de overgang naar duurzame en efficiënte energieoplossingen. Ze geloven dat IT een cruciale rol speelt bij het bereiken van deze doelstellingen en willen hun klanten helpen bij het realiseren van hun ambities op het gebied van energietransitie.

Het team van ervaren consultants heeft diepgaande kennis en ervaring op het gebied van IT en de energiesector. 

Of het nu gaat om het verbeteren van de energie-efficiëntie, het implementeren van duurzame technologieën of het moderniseren van IT-systemen, zij staan klaar om de klanten te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen. De aanpak is altijd op maat en gericht op het creëren van waarde voor onze klanten.

Als Business Consultant IT speel je een belangrijke rol in het begeleiden van energiebedrijven bij o.a. de energietransitie door middel van IT-oplossingen. Je werkt nauw samen met interne en externe stakeholders en zorgt ervoor dat de behoeften van de klant worden vertaald naar concrete IT-oplossingen.

Als Business Consultant IT zal je verantwoordelijk zijn voor het identificeren van de specifieke behoeften van de klant, het geven van advies over IT-oplossingen en het bijdragen aan de realisatie van projectdoelstellingen. Je zult een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van de doelstellingen van het bedrijf op het gebied van energietransitie en het verbeteren van de bedrijfsprocessen van de klant.


Gevraagd profiel:

- Bachelor- of Masterdiploma in een relevante discipline, zoals bedrijfskunde, informatietechnologie of economie.
- Ervaring in business consultancy: Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het geven van advies op het gebied van IT en business processen en hebt bewezen resultaten geboekt bij het verbeteren van bedrijfsprocessen.
- Je hebt kennis van de energietransitie en de specifieke uitdagingen die energiebedrijven ondervinden en weet hoe deze op te lossen met behulp van IT.
- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt complexe IT-oplossingen op een begrijpelijke manier presenteren aan zowel technische als niet-technische stakeholders.
- Je hebt een sterk analytisch vermogen en kunt complexe bedrijfsprocessen en IT-oplossingen snel doorgronden.
- Je bent gericht op het waarborgen van de tevredenheid van de klant en hebt ervaring in het opbouwen en onderhouden van effectieve klantrelaties.
- Je bent proactief, resultaatgericht en beschikt over een hands-on mentaliteit.
- Ervaring met projectmanagementmethoden en -tools, zoals Agile, Scrum en Prince2 is een pre.


Arbeidsvoorwaarden:

De arbeidsvoorwaarden zijn buitengewoon goed. Denk aan bijna 30 vakantiedagen, goede lease auto met tankpas die je privé kunt gebruiken, uitstekend salaris plus daarop riante bonussen, veel ruimte om nieuwe dingen bij te leren rondom business consultancy en kennis te delen met je collega's. Je krijgt hier tevens een ruime onkosten vergoeding naast je loon en je krijgt de beschikking over goede hardware en een smartphone. Kortom eigenlijk alles wat jij nodig hebt om met plezier als Data Scientist aan de slag te gaan. 

Solliciteren kan door contact op te nemen met Patrick Beyer door het sturen van jouw cv + bij voorkeur een korte motivatie...
Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Telefoon: 06 15 65 37 57

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in