+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.

Projectleider IT binnen de energietransitie Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
CareerValue

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 6.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Voor een toonaangevend bedrijf dat IT-diensten levert op consultancybasis binnen de energiesector ben ik opzoek naar een projectleider. Deze organisatie staat energiebedrijven bij in de overgang naar duurzame en efficiënte energieoplossingen. Ze geloven dat IT een cruciale rol speelt bij het bereiken van deze doelstellingen en willen hun klanten helpen bij het realiseren van hun ambities op het gebied van energietransitie.

Het team van ervaren consultants heeft diepgaande kennis en ervaring op het gebied van IT en de energiesector. 

Of het nu gaat om het verbeteren van de energie-efficiëntie, het implementeren van duurzame technologieën of het moderniseren van IT-systemen, zij staan klaar om de klanten te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen. De aanpak is altijd op maat en gericht op het creëren van waarde voor onze klanten.

Als projectleider binnen de IT zal je een cruciale rol spelen bij het begeleiden van projecten die gericht zijn op het ondersteunen van energiebedrijven bij de o.a. energietransitie. Je zult verantwoordelijk zijn voor het bewaken van projecttimelines, het coördineren van resources, het communiceren met stakeholders en het waarborgen van de kwaliteit van het eindresultaat.

In deze rol is het belangrijk dat je ervaring hebt met het leiden van (complexe) IT-projecten en de nodige technische kennis op het gebied van data en development is gewenst. Het is ook belangrijk dat je een goed inzicht hebt in projectmanagementmethoden en -tools. Affiniteit en ervaring binnen de energiesector/transitie is het belangrijkste. 

Je zult werken met een team van developers, data-analisten en andere belangrijke stakeholders, waaronder de klanten van het bedrijf. Het is daarom belangrijk dat je over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt en in staat bent om complexe technische informatie op een begrijpelijke manier uit te leggen aan niet-technische stakeholders.

In het algemeen is dit een uitdagende en veelzijdige functie voor iemand die geïnteresseerd is in de energietransitie en de rol die IT daarbij speelt. Als projectleider binnen de IT zal je een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de sector en het realiseren van duurzame oplossingen voor de toekomst.


Gevraagd profiel:

- Bachelor- of Masterdiploma in een relevante discipline, zoals computerwetenschappen, informatietechnologie of bedrijfskunde.
- Ervaring in projectmanagement: Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het leiden van IT-projecten en hebt bewezen resultaten geboekt in het realiseren van projectdoelstellingen.
- Je hebt ervaring binnen de energiesector.
- Je hebt bij voorkeur een solide technische achtergrond en kennis van data-analyse, softwareontwikkeling en IT-infrastructuren.
- Je beschikt over uitstekende communicatieve en leiderschapsvaardigheden en kunt een team van developers, data-analisten en andere stakeholders aansturen om projectdoelstellingen te realiseren.
- Je bent proactief, nauwkeurig en resultaatgericht en beschikt over een hands-on mentaliteit.
- Je hebt kennis van en ervaring met projectmanagementmethoden en -tools, zoals Agile, Scrum en Prince2.


Arbeidsvoorwaarden:

De arbeidsvoorwaarden zijn buitengewoon goed. Denk aan bijna 30 vakantiedagen, goede lease auto met tankpas die je privé kunt gebruiken, uitstekend salaris plus daarop riante bonussen, veel ruimte om nieuwe dingen bij te leren rondom project management en kennis te delen met je collega's. Je krijgt hier tevens een ruime onkosten vergoeding naast je loon en je krijgt de beschikking over goede hardware en een smartphone. Kortom eigenlijk alles wat jij nodig hebt om met plezier als Data Scientist aan de slag te gaan. 

Solliciteren kan door contact op te nemen met Patrick Beyer door het sturen van jouw cv + bij voorkeur een korte motivatie...
Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Telefoon: 06 15 65 37 57

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in