+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.

Teamleider Interne Dienstverlening Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Gemeente Nieuwegein

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Gemeente Nieuwegein

Gevraagd

 • 36 uur
 • Universiteit of hoger
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • Max. € 5.725 p/m

Vacatureomschrijving

Gemeente Nieuwegein is op zoek naar een

Teamleider Interne Dienstverlening

Vaste vacature, 36 uur per week, salarisschaal 11
De vorige teamleider is doorgegroeid in zijn loopbaan, iets dat wij als organisatie zeker stimuleren. Dé reden dat de afdeling Support op zoek is naar een verbindende en energieke Teamleider voor het team Interne Dienstverlening. Kom jij als Teamleider bijdragen aan het kloppend hart van onze interne dienstverlening? Lees dan snel verder!

De afdeling Support
De afdeling Support is onderdeel van de bedrijfsvoering binnen de gemeente Nieuwegein. Samen met de afdelingen Communicatie/Juridische zaken en Organisatie/Personeel/Financiën ondersteunen wij de organisatie bij de uitvoering van het primaire proces door er voor te zorgen dat medewerkers en bestuur hun werk goed kunnen doen. Hoogwaardige kwaliteit van interne dienstverlening bieden, dat is waar wij elke dag voor gaan en staan. De ondersteuning aan de organisatie geven wij vorm vanuit onze afdelingsmissie:

Wij zijn er trots op dat wij gewaardeerd worden om onze professionele dienstverlening, waardoor we met plezier ons werk doen.
Je herkent ons aan een klantgerichte houding en een proactieve opstelling. Wij hebben oog voor innovatie en verbinding met onze omgeving.

De afdeling Support bestaat uit vier teams: Interne dienstverlening, Beheer & Uitvoering, Regie & Advies en Maatschappelijk Vastgoed. Het afdelingshoofd en de 3 teamleiders vormen samen het afdelings-MT. De afdeling kent een omvang van 70fte.

Jouw Team: Interne Dienstverlening
Een team met 27 medewerkers dat aan de vooravond staat van diverse ontwikkelopgaven. Het team is onder te verdelen in twee units: (1) Facilitair en (2) Informatiebeheer. Als teamleider ben je enerzijds de aanjager en innovator van ontwikkelingen en anderzijds zorg je er voor dat de interne diensten en service goed en betrouwbaar blijven werken voor de organisatie.

De twee units: Facilitair en Informatiebeheer
Elke unit is bezig met het formuleren en actief oppakken van de ontwikkelopgaven. Als teamleider faciliteer je deze ontwikkelingen en denk je mee over wat dit betekent voor het werk van nu en voor de toekomst. Maar, over wat voor soort ontwikkelopgaven hebben wij het dan?

0. Algemeen
De samenstelling van dit team is nieuw. Dit vraagt van de medewerkers het nodige om die samenwerking vorm te geven. Van jou als teamleider vraagt dit een stimulerende en helpende bijdrage. Het in verbinding brengen van de diverse werkterreinen en het verdelen van de (personele en werkinhoudelijke) aandacht over de diverse ontwikkelopgaven is een belangrijk onderdeel van je werk.

1. Facilitair
De unit Facilitair levert op enthousiaste wijze de facilitaire diensten voor de gemeentelijke locaties. Dit betreft o.a. het beheren van de –nieuwe state of the art- hybride werkomgeving, ondersteunen van Raadsvergaderingen, beheer van de cateringdienst, uitgifte van diverse middelen zoals fietsen en auto’s, etc. De ontwikkelopgave van deze unit ligt in het ondersteunen van diverse partners die in het nieuwe -thans in verbouwing zijnde- Atrium een nieuwe samenwerking vorm gaan geven.

2. Informatiebeheer
De unit Informatiebeheer regelt de ontvangst van centraal binnenkomende post en draagt zorg voor duurzame toegankelijkheid van archiefwaardige informatie. Archiveren en vernietigen wordt door de unit centraal uitgevoerd. De ontwikkelopgave voor deze unit is het maken van de stap naar volledig digitaal Informatiebeheer (Substitutie) en tijdig doorvoeren van de effecten hiervan op bestaande functies. Omdat informatiestromen tegenwoordig nagenoeg geheel digitaal en decentraal plaatsvinden, moet de organisatie geholpen worden bij het zelf beheren van die informatie. Dat vraagt van het team een veranderende ondersteuning, van uitvoeren naar adviseren en van zelf registreren naar controleren.

Wat vragen deze ontwikkelopgaven van jou als Teamleider?
Als teamleider heb je –samen met het afdelingsmanagement- een belangrijke rol om de ingezette ontwikkelopgaven van het team te stimuleren en duurzaam te borgen. Je staat dicht bij de medewerkers en geeft ze de ruimte en het vertrouwen om zich verder te ontwikkelen. Waar nodig spring je bij en spreek je aan. Daarbij hanteer je een coachende en situationeel leidinggevende stijl. Je vertaalt ontwikkelingen in de organisatie naar het team en vice versa. Je bent verantwoordelijk voor de beleidsvorming op beide vakgebieden.

In het dagelijkse werk faciliteer je medewerkers door:
 • Dichtbij hen te staan en ruimte en vertrouwen te geven;
 • Lange termijn doelstellingen te vertalen naar de dagelijkse operatie;
 • Samen in te kleuren wat eigenaarschap is en het tonen daarvan te bevorderen;
 • Medewerkers mee te nemen in, en bewustmaken van, de nieuwe accenten in het werk;
 • Het organiseren van centrale overleggen en het onderhouden hiervan.


Gevraagd

 • Je bent als persoon mensgericht, verbindend en besluitvaardig;
 • WO werk- en denkniveau;
 • Ruime ervaring met, en vaardigheid in, het coachend en situationeel leidinggeven en ontwikkelen van multidisciplinair samengestelde teams;
 • Aantoonbare kennis van zowel het facilitaire werkterrein als de informatievoorzieningsfunctie in een organisatie of het vermogen je dit snel eigen te maken. Je bent en houdt jezelf op de hoogte van de relevante ontwikkelingen op deze vakgebieden;
 • Je kunt schriftelijk en mondeling helder communiceren op alle niveaus en met alle stakeholders;
 • Je bent ondernemend, creatief en je bent goed in staat om de vraag vanuit de interne gebruiker te vertalen naar oplossingen die van toegevoegde waarde zijn binnen het geheel van dienstverlening;
 • Je bent omgevingsbewust en onderhoudt een relevant netwerk binnen en buiten de gemeente;
 • Ervaring in een gemeentelijke- of overheidsorganisatie is handig, maar mag je ook bij ons op doen;
 • Je beschikt over een goed ontwikkeld gevoel voor humor.


Aanbod

Wat wij bieden
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is vastgesteld op maximaal €5.725,- (schaal 11) bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Daarnaast krijg je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen. Ook heeft Nieuwegein goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marco Schermer, hoofd afdeling Support, via nummer 06-21876653.

Interesse?
Weet je genoeg en ga je solliciteren? Doe dit dan via de sollicitatiebutton. Met interessante kandidaten gaan we meteen het gesprek aan.
Wil je eerst een verkennend gesprek voeren onder het genot van een lekkere kop koffie? Dat vinden we ook leuk en doen we graag. Ook daarvoor kan je bellen met Marco Schermer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in