+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
7 dagen geleden geplaatst • 101x bekeken

Functioneel Applicatiebeheerder / Administratief Medewerker PGA Nieuwegein • Gemeente Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Gemeente Nieuwegein

Gemeente Nieuwegein
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • Max. € 3.732 p/m
 • 32 uur
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Geniet jij er ook zo van om (werk)processen op rolletjes te laten verlopen? Een goed werkend systeem is het halve werk, toch? Jij snapt al snel waar het knelpunt zit en weet snel te schakelen met de juiste personen. Ook ken jij het belang van een goede administratie waar jouw collega’s écht iets aan hebben. Dankzij jouw werk kunnen de PGA-specialisten goed hun werk doen. Draag jij daaraan bij? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als Functioneel applicatiebeheerder/ administratief medewerker ondersteun je (administratief en organisatorisch) onze PGA-specialisten. Onze PGA-specialisten voeren de regie op complexe casuïstiek met een integrale, gecoördineerde persoonsgerichte aanpak (PGA). Het gaat dan bijvoorbeeld om extreme woonoverlast-casuïstiek, jeugdoverlast/jeugdcriminaliteit en individuele casuïstiek. We werken hierin samen met een groot netwerk aan partners. Ook binnen de gemeente Nieuwegein werken we samen, bijvoorbeeld met de afdeling Geynwijs en Support.

Deze samenwerking vraagt om een goede stroomlijning van informatie en werkprocessen. Om dit goed vorm te geven, wordt er een nieuwe beveiligde digitale omgeving geïmplementeerd. Een omgeving die goed geschikt is voor informatie-uitwisseling, activiteitenplanning en archivering op juiste wijze (afgeschermd van onbevoegden).
Jij neemt, als procesondersteuner, het beheer en onderhoud van deze applicatie voor je rekening. Je fungeert als een ‘’functioneel applicatiebeheerder’’ en bent de brug tussen de eindgebruikers en Support/ICT. Je bent ook het aanspreekpunt voor de applicatieleverancier. Ook voer je overleg met de afdeling Support voor het (wanneer nodig) uitvoeren van updates en systeem-aanpassingen. Een dankbare taak, want door jouw inzet zijn we blij met ons systeem én werken we continu aan verbeteringen.

Dagelijks houd jij je ook bezig met o.a. de volgende werkzaamheden:
 • Het bijwonen van de, door PGA-specialisten belegde, multidisciplinair overleggen (MDO). Als administratief ondersteuner verwerk je de afspraken over uit te voeren acties uit.
 • Verwerken van (nieuwe) informatie in het PGA-systeem en houdt het overzicht op de administratieve werkzaamheden rond de voortgang. Je hebt daarbij een signalerende rol richting de directe collega’s.
 • Op casusniveau weet jij wie aanspreekpunt is voor zorg- en veiligheidspartners.
 • Incidenteel, bij ziekte of vakantie, kun je alle voorkomende administratief, ondersteunende taken van directe collega’s oppakken. Je fungeert dan als contactpersoon aan wie informatie ter continuering van werkprocessen kan worden doorgegeven. Ook fungeer je dan als contactpersoon voor partners en schaal je indien nodig tijdig op naar collega’s of leidinggevende. Je signaleert knelpunten en neemt initiatieven hierop.
Deze combinatie van werkzaamheden maken deze functie divers en uitdagend. Je staat aan de lat voor het ontwikkelen en werkend houden van ons nieuwe systeem, en zorgt tegelijkertijd dat alle werkprocessen goed blijven lopen. We vinden het belangrijk om aan vernieuwing en doorontwikkeling van onze taak te werken. Dit is een continu proces, en daar betrekken we jou ook graag bij.


Functie-eisen

We zoeken een collega die al enige affiniteit heeft met het werkterrein van onze afdeling TVL. Hierdoor ken je de werkprocessen en kent de taken van onze ketenpartners. In deze functie ben je gericht op samenwerking. Je vormt immers een belangrijke schakel in multidisciplinaire samenwerkingsverbanden. Ook weet je jouw werk zelfstandig te organiseren en uit te voeren. Complexe casuïstiek maak je je, op jouw niveau, gemakkelijk eigen. In deze functie is het van belang dat je beschikt over goede (schriftelijke) communicatievaardigheden.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren ben je in het bezit van:
 • Een mbo-plus/ hbo-diploma;
 • Ervaring met het organiseren en notuleren van complexe vergaderingen;
 • Kennis en uit ervaring gebreken vaardigheid met digitale werkprocessen en je hebt al wat ervaring opgedaan als functioneel applicatiebeheerder;
 • Ervaring met geautomatiseerde, administratieve systemen. Nieuwe systemen maak jij je snel eigen;
 • Een kritische blik: je doorgrondt werkprocessen en doet voorstellen ter verbetering.


Aanbod

Je gaat werken voor een veelzijdige stad. We zijn trots op onze historie, terwijl we de blik stevig op de toekomst richten. De organisatie staat open voor jouw creatieve ideeën en de lijnen zijn kort, ook richting de bestuurders. Dat zie je terug in ons moderne, open Stadshuis. Daar maken we graag een plek voor jou. Verder hebben we voor je:
 • een salaris van maximaal €3.732 (salarisschaal 8);
 • na één jaar, en bij goed functioneren, een vast contract;
 • een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen;
 • een professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden jou een mooie kans om jezelf te ontwikkelen, en op termijn door te groeien;
 • de mogelijkheid om thuis te werken (of op één van onze andere locaties);
 • prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Rumpff, Teamleider TVL, via e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via telefoonnummer: 06-25024214.

Direct solliciteren?
We ontvangen graag je cv en een (korte) motivatiebrief via onze sollicitatiepagina.

Je kunt tot en met woensdag 18 januari 2023 reageren op deze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in