30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
6 dagen geleden geplaatst • 12x bekeken

Professional Cloud developer voor inQdo Cloud (40 uur) Nieuwegein • inQdo Cloud

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

inQdo Cloud

inQdo Cloud
11 - 50 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 29 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

inQdo Cloud ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt samen met haar klanten high-end oplossingen op basis van Amazon Web Services. Ter versterking van het development team zoeken wij een ervaren developer. Als developer bij inQdo Cloud, ben je betrokken bij de (door)ontwikkeling van losse applicaties, tools, API's en back-end omgevingen van zowel klant- als interne projecten.
Klanten waarderen het team van inQdo Cloud, omdat er wordt meegedacht vanuit het standpunt van de klant. Een langdurige relatie staat altijd voorop. Ook als developer heb jij hier een belangrijke rol. Naast het uitvoerend ontwikkelen, schroom jij je niet om contact te zoeken met de klanten en waar nodig verheldering te vragen. Is het vraagstuk helder? Dan ga jij in samenwerking met de specialistische DevOps Engineers van inQdo Cloud ontwerpen en ontwikkelen. Het gaat daarbij vaak om verregaande geautomatiseerde AWS omgevingen, maar ook het ontwikkelen en onderhouden van volledige applicaties. Hierbij ligt de focus op Serverless en Cloud Native. Als developer bij inQdo Cloud wordt van je verwacht dat je jezelf blijft ontwikkelen door relevante trainingen te volgen en je kennis blijft ontwikkelen binnen het AWS ecosysteem. Het behalen van één of meerdere relevante AWS certificeringen is onderdeel van je kennisopbouw. Ook hier word je in begeleid met interne kennis en ervaring van het team en de benodigde (studie)middelen worden beschikbaar gesteld.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een developer die net zo enthousiast, leergierig en nieuwsgierig is als de rest van het team! Je komt te werken in een ambitieus en gezellig team waarin feedback wordt gewaardeerd. Ook jij durft je mening te uiten, feedback te geven en staat open voor aanwijzingen van jouw collega's. Daarnaast heb jij;
 • Ruime ervaring met één of meerdere van de volgende programmeertalen; Python, Javascript Typescript, Go of .net (Core);
 • Ervaring met het bouwen en ontwikkelen van Serverless, Cloud Native applicaties, bij voorkeur in AWS, of bent bereid om "down the AWS rabbit hole" te gaan;
 • Enige ervaring met front-end ontwikkelen is mooi meegenomen (bij voorkeur met frameworks als React/Vue/Svelte/Angular etc.);
 • Je hebt ervaring met, of kennis van, het ontwikkelen van applicaties/microservices in containers (Docker/ECS/Kubernetes);
 • Je wordt blij van een volledig schaalbare AWS S3 gebaseerde front-end met een Serverless API/backend, of bent bereid hier blij van te worden.
AanbodWe bieden je een leuke, afwisselende baan aan met alle ruimte om je te ontwikkelen. Een fijne werkplek binnen een transparante, open en platte organisatie. Je gaat werken met de allerbeste (en al zeggen we dat zelf allerleukste) collega's. Daarnaast bieden we:
 • Marktconform salaris, leaseauto of mobiliteitsvergoeding en een pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen en tot vijf extra dagen als je niet ziek bent;
 • Telefoonvergoeding en na je proeftijd een device als bonus;
 • Een fijne werkplek inclusief pooltafel, Playstations en borrels, en uiteraard ook de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Meerdere personeelsuitjes per jaar.


Aanbod

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Laat dan je CV met motivatie achter via onderstaande link. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Lars Cornelissen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of (013) 303 4117.
Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.
Hupp IT Careers ondersteunt inQdo Cloud bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature. Sollicitaties worden direct gedeeld met inQdo Cloud.

Bedrijfsomschrijving

Simplifying Cloud Together - inQdo Cloud is een gecertificeerd AWS Advanced Consulting Partner en biedt innovatieve, intelligente en effectieve cloudoplossingen, zonder onnodige complexiteit of verrassingen.
Al sinds de oprichting in 2010, zijn wij volledige gefocused op Amazon Web Services. Hierdoor kunnen wij al onze  kennis en kracht richten op dit cloud platform.
Het team bestaat uit 40 collega's - consultants die zich richten op cloud dienstverlening of applicatie integratie. 
Drijfveer is het  samen met onze klanten realiseren van oplossingen op basis van Amazon Web Services-technologie. Consultancy, doorontwikkeling, ondersteuning en beheer. inQdo Cloud staat voor heldere afspraken, innovatieve oplossingen, duidelijke taal, kwaliteit en continuïteit. 
Ons kantoor staat in Nieuwegein en we werken in heel Nederland voor en met onze klanten. 
Nieuwsgierig? Maak kennis met het team! 
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in