Cybersecurity consultant - Nederweert

Nederweert

New Day Risk Services
  • New Day Risk Services
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als (Senior) Associate bij NewDay werk je dagelijks in een zelfstandige en verantwoordelijke functie waarin je nauw samenwerkt met bevlogen vakspecialisten op het gebied van cybersecurity, IT-audits en privacy. Samen met deze professionals bouw je mee aan de organisatie en geeft NewDay jou de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
Met je ondernemend karakter werk jij graag samen met je opdrachtgevers om uitdagingen op te lossen en implementeer je processen op het gebied van cybersecurity, privacy en datalekken. Bij nationale MKB- en grootbedrijven denk hierbij aan cloud leveranciers en overheidsinstellingen.
Heb ik je interesse gewekt? Lees dan snel verder.

Wat zijn jouw kerntaken?
* Uitvoeren van IT-audits;
* Opdrachtgevers ondersteunen met privacyvraagstukken. Denk dan aan het uitvoeren van een ‘PIA’ tot bijdragen aan de invulling van ‘functionaris gegevensbescherming’;
* Implementeren van processen voor informatiebeveiliging;
* Jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen tot kennis verbreding op gebied van IT-audits, privacy en cybersecurity.

lees meer

Functie-eisen Wat wij graag op jouw cv terugzien.
* Een afgeronde bachelor of master in de richting van informatica, bedrijfskunde, (bedrijfs)economie of bestuurskunde;
* Minimaal 2 jaar ervaring binnen de IT-branche;
* Affiniteit met cybersecurity en privacy;
* Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
* Woonachtig in Zuid-Oost Nederland.

De ideale kandidaat.
Wilt zich graag ontwikkelen op de volgende kerncompetenties: Business development, Customer delivery, sales en people management en leadership.
Als persoon ben je ambitieus, denk je in mogelijkheden en ken je geen grenzen. Zo geef/ bied jij out-of-the-box adviezen en oplossingen aan je opdrachtgevers.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Wat hebben wij jou te bieden?
NewDay biedt een competitief salaris, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een leaseauto, laptop en telefoon.
Verder geeft NewDay je de mogelijkheid om de studie te volgen die kan leiden tot RE (Register Auditor). Dit is een tweejarige studie met 1 studiedag in de week. Daarnaast kun je kennis opdoen van de wet- en regelgeving betreffende privacy en data protection door het behalen van wereldwijd erkende certificaten (IAPP-certificaten CIPP/E, CIPM en CIPT). Verder krijg je bij NewDay een steile leercurve doordat je bij ons begeleid snel leuke verantwoordelijkheden kunt krijgen. Bij NewDay bouw je mee aan het bedrijf en kun je zelf in hoge mate invulling geven aan je eigen toekomst; wil je richting cybersecurity, privacy professional of securityspecialist? Het kan allemaal, jij staat aan het roer en je collega’s helpen je je doel te verwezenlijken.

De organisatie NewDay
NewDay helpt bedrijven met cybersecurity, privacy en IT-audits. Vanuit deze kernspecialisaties adviseert zij ook organisaties over hun ICT en aanverwante bedrijfs- en IT-processen. Voor NewDay zoeken wij jonge professionals die zich willen ontwikkelen binnen het bedrijf en willen investeren in hun persoonlijke groei en die van NewDay.

Kun jij nu niet wachten met werken bij NewDay?
Neem dan contact op met onze HR-Functionaris Justin Brummans via [email protected] en dan zien wij jou snel!

lees meer

Bedrijfsomschrijving https://newdayriskservices.nl/wie-zijn-wij/

NewDay is een onafhankelijke IT Risk organisatie. Informatiebeveiliging is onze core business. Hierbij is ons uitgangspunt altijd uw organisatie en uw bedrijfsstrategie in uw omgeving. Wij geloven namelijk dat alleen dan waarde kan worden toegevoegd.

Met onze verschillende IT audit- & IT adviesdiensten en onze bevlogen professionals dagen we onszelf elke dag uit u te imponeren met onze kwaliteit.

In een samenleving waarin het steeds belangrijker wordt IT risico’s bewust te managen, willen wij u graag helpen.

Wij zijn een groeiende organisatie met ons hoofdkantoor in Nederweert.

Doordat wij zijn aangesloten bij de NOREA werken onze mensen volgens de regels en richtlijnen van deze beroepsgroep. Dit betekent dat zij een post-academische opleiding hebben moeten volgen. Ze voldoen daarnaast over aantoonbaar voldoende ervaring om tot het register te worden toegelaten. Daarnaast moeten zij jaarlijks een verplicht minimaal aantal uren opleiding en cursussen volgen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!