30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Naarden.
15 dagen geleden geplaatst • 175x bekeken

Junior/medior software developer PHP / Vue JS - kantoor / thuiswerken Naarden • Zervices

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Zervices

1 - 10 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 33.000 - € 48.000 p/j
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior
 • Engels (taal)

Vacatureomschrijving

Zervices groeit hard en wij zoeken jou!
Wij gaan ons team uitbreiden met leuke collega’s zoals jij! Wil jij werken in een innovatief en dynamisch technologiebedrijf, welke ver vooruitloopt in haar branche én wil jij graag meedenken met de ontwikkeling van ons platform? Aarzel niet en reageer op deze functie als Junior/medior software developer PHP / Vue JS en wie weet drinken wij binnenkort gezellig een kop koffie / thee.

Over het bedrijf
Wij zijn een innovatief en dynamisch technologiebedrijf en wij helpen bedrijven in de strategische woningonderhoud sector in hun digitale transformatie. Bij strategisch onderhoud kun je denken aan schilderwerk, verduurzaming van woningen en onderhoud in-en-om de woning. Ons kernproduct is een workflow management platform waarin verschillende stakeholders samen komen; vakmensen (schilders, etc.), consumenten en leveranciers. Onze software wordt ingezet om vakmensen te ondersteunen in hun werkzaamheden, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het werk waar zij écht goed in zijn en niet met complexe administratieve handelingen. Wij zijn eigenlijk het Uber platform voor de klussen in en om de woning. Uber faciliteert aangesloten taxichauffeurs in het vinden van klanten, koppelt de klant met de dichtbij zijnde taxichauffeur, handelt het juridische gedeelte af (digitale overeenkomst en algemene voorwaarden) en verzorgt incassodiensten en betalingsverwerking (incl. uitgeven facturen en ontvangstbewijzen en doorstorten naar Externe dienstverleners). Zervices doet exact hetzelfde voor de klussen in en om de woning. Wat wij anders doen dan Uber, is dat wij ons platform openstellen middels een licentie. Dat doen wij voor onder andere merkfabrikanten, resellers/groothandels en andere geïnteresseerde partijen.

Vacature omschrijving
Vanwege onze groei ambitie zoeken wij een developer die mee wil ontwikkelen aan de uitbreiding van ons platform en inzet van nieuwe technologie. Jij kan dus helemaal jouw stempel drukken op ons platform, meedenken aan de inzet ervan, en krijgt de mogelijkheid om zelf sturing te geven in de ontwikkel keuzes en wensen voor de technology stack.

Wat ga je doen?
Je maakt als developer deel uit van een hecht team van verschillende ervaren professionals uit verschillende achtergronden. Je wordt deel van ons IT-team om onze front- en backend software verder te ontwikkelen. We waarderen iemand die met ons mee wil denken, luisteren graag naar je suggesties en ideeën en zijn benieuwd naar jouw input op onze software, bedrijfsprocessen en technology stack.

Als developer programmeer je mee aan ons platform, geef je advies en werk je samen met de rest van het team om de doelstellingen van de huidige en toekomstige sprints op te stellen en behalen. Binnen deze functie heb jij ook de mogelijkheid om delen van het ontwikkeltraject te dragen. Daarbij behoren het afstemmen van de wensen met belanghebbenden, het bedenken van een plan van aanpak, tot het uitvoeren en implementeren van jouw plannen.

Wat bieden wij jou?
Allereerst een geweldig volledig verbouwd kantoor in Naarden, waar wij sinds januari van dit jaar zijn ingetrokken. Supertof met chilplekken, koffie corner, mooie moderne werkplekken en veel vergaderruimtes. Wij hebben hier een werk/woonkamer gevoel neergezet.

Wij bieden jou een omgeving waarin je je kan ontwikkelen en groeien. We geloven in een gezonde balans tussen werk en privé, en daarmee in lijn willen we jou ook de mogelijkheid geven om je werk gedeeltelijk vanuit huis te verrichten.

Het salaris voor deze rol hangt af van jouw ervaring en niveau - hier komen we graag in een sollicitatie meer over te weten en kunnen je dan een voorstel doen. Maatwerk zoals een thuiswerkvergoeding of laptop van de zaak behoren ook tot de mogelijkheden.

We maken graag kennis met je en doen graag een (virtueel) koffietje met je om je meer over de functie en ons bedrijf te vertellen.


Functie-eisen

Jouw profiel
 • Minimaal HBO of WO niveau
 • Kennis en ervaring met PHP, HTML5, Javascript, CSS, SQL
 • Ervaring met Git en Vue JS is een pré
 • Je schrikt niet van termen als Webpack, NPM en Composer
 • Ervaring met het ontwikkelen van software / webapplicaties


Salaris

€ 33.000 - € 48.000 p/j
In overleg afhankelijk van ervaring
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in