Full Stack Developer (Voogd & Voogd - The Netherlands) - Middelharnis

Middelharnis

Voogd & Voogd Group IT
 • Voogd & Voogd Group IT
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Meebouwen aan het IT-platform van de nummer één serviceprovider in schadeverzekeringen in Nederland? Bij een bedrijf waar de focus continu ligt op verbetering en vernieuwing? En waar je je samen met je collega's bezighoudt met zo'n 500 applicaties die draaien in 2 landschappen? Als Full Stack Developer bij Voogd & Voogd Group IT maak jij zo het verschil voor zo'n 2500 adviseurs en verzekeringsmaatschappijen als Nationale Nederlanden en vele anderen.
En Voogd & Voogd Group IT is niet alleen op zoek naar Senior Full Stack Developers, maar ook naar Medior Full Stack Developers.

Functie
Als Full Stack Developer bij Voogd & Voogd werk je aan een IT-platform waarop verzekeringsadviseurs en verzekeringsmaatschappijen de verzekeringszaken van hun klanten regelen. Denk aan acceptatie en de administratie van schadeverzekeringen, maar ook aan het incasseren van verzekeringspremies en de afhandeling en uitbetaling van schade. Samen met je collega's ontwikkel je nieuwe applicaties voor het platform en houd je je bezig met de doorontwikkeling van bestaande applicaties. Voor jou als Full Stack Developer ligt hier bij Voogd & Voogd een enorme technische uitdaging. Zeker als je je bedenkt dat er op het platform meer dan 500 verschillende applicaties draaien.

Gedetailleerder betekent dit dat jij je als Full Stack Developer bij Voogd & Voogd bezighoudt met het:
 • ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van de software.
 • schrijven van kwalitatieve, onderhoudbare en schaalbare code. Je code is niet alleen testbaar, het is ook toekomstbestendig.
 • meedenken over de manier waarop nieuwe functionaliteiten geïmplementeerd kunnen worden en hoe software op productie gehost en gemonitord kan worden.
 • automatiseren van CI/CD.
 • maken van automatische tests en het testen van softwareaanpassingen in samenwerking met de testers in je team.
Bij Voogd & Voogd zijn ze volop in beweging. Zo is de transitie naar Azure ingezet en is het doel om iedere ontwikkelaar verantwoordelijk te maken voor zijn/haar deel van het platform. In kleine teams – denk aan 2 developers en 1 tester – wordt agile gewerkt aan het hele traject: van user story tot deployment.

Ga je als Senior Full Stack Developer bij Voogd & Voogd aan de slag dan betekent dit dat jij echt de lead pakt en de kar trekt zowel binnen als buiten je team. Dat is het grootste verschil met de rol als Medior Full Stack Developer. Als Medior Full Stack Developer bij Voogd & Voogd kun je rekenen op een ijzersterke ontwikkeling binnen IT-vakgebied. Bij Voogd & Voogd maak jij je in deze functie .NET namelijk helemaal eigen.

Technology Stack
De kern van het platform is gebouwd in Delphi, maar inmiddels is 70 procent van het platform gebouwd op Microsoft technologie: van classic ASP tot .ASP NET en van .NET Core tot .NET 5.0. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van microservices. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van MongoDB, MSSQL, Angular (van JS tot de allerlaatste versie), Docker, Kubernetes en RabbitMQ.
 

lees meer

Functie-eisen *Je opleiding en ervaring:
 • Je hebt in ieder geval hbo-/wo-werk- en -denkniveau. Dat betekent dat je of een hbo-/wo-diploma (Technisch) Informatica op zak hebt of ervaring hebt opgedaan in een vergelijkbare rol.
 • Dat betekent voor de mediorrol sowieso zo'n 2 jaar werkervaring als medior. Voor de seniorfunctie tellen jaren minder, maar leidinggevende capaciteiten des te meer.
 
Je kennis:
 • Jij bent een generalist en een allround developer. Jij bent niet opgesloten in één taal en gebruikt de beste tool voor het probleem. En heb je een taal – zoals .NET – nog niet onder de knie, dan duik je daar vol overgave in.
 • Zowel backend- als frontendconcepten hebben geen geheimen voor jou.
 • Je beheerst de Nederlandse taal of je wilt deze erg graag en snel leren.
 
Je persoonlijkheid:
 • Jij ziet voor elk probleem meteen een oplossing. Linksom of rechtsom, jij zorgt dat het goedkomt.
 • Met jouw sterke analytische vaardigheden en flinke dosis creativiteit weet jij exact wat je moet doen om tot de juiste oplossing te komen.
 • Je verantwoordelijkheidsgevoel is even groot als je klantgerichtheid en organisatie-inzicht.
 • Conceptueel denken en samenwerken: als professionele developer doe je niets anders.
Please note that if you are from outside the EU or you are not in possession of a European work permit, your application will NOT be considered. 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.500 p/m
Overige info Het aanbod
Geheimzinnig doen over de arbeidsvoorwaarden dat doen ze niet bij Voogd & Voogd. En dat is niet gek, want Voogd & Voogd heeft namelijk heel wat moois te bieden.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.500,- en € 5.500,- per maand afhankelijk van jouw persoonlijkheid, kennis, kunde en ervaring. 
 • Om te ontdekken of Voogd & Voogd en jij echt een goede match zijn, start je met een contract van een jaar. Komen jullie ambities na dat jaar nog steeds overeen, dan volgt een vast contract.
 • Vakantiegeld (8%) en 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om je vakantie met een week te verlengen bij een fulltime dienstverband.
 • Een 13e maand.
 • Volledige pensioen, een bijdrage in de WIA, WGA en WAO.
 • Een opleidingsbudget op maat.
 • Developer laptop van de zaak.
 • Mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken.
Het proces
Gave vacature hè?! Als jij ervan overtuigd bent dat jij dé Full Stack Developer voor Voogd & Voogd Group IT  bent: solliciteer nu. 

Wat kun je in het sollicitatieproces verwachten?
Voogd & Voogd  staat bekend om de snelle sollicitatieprocedure. Als het kan, wordt de gehele procedure binnen 1 gesprek afgehandeld.
Heb je nog vragen over deze vacature van Full Stack Developer bij Voogd & Voogd ?
 • bel Sagé Maenen via 06 31 69 31 81
 • stuur een mail aan [email protected]
 • chat met Sagé via zijn virtual meeting room op Whereby (https://epeople.whereby.com/sag%C3%A9-maenen).
 • breng een bezoek aan de website van e-people.nl. Daar vind je overigens ook verschillende video's die je nog meer achtergrond geven bij deze vacature. Denk aan een interview met een direct leidinggevende, maar ook aan rondleiding over je toekomstige werkplek.
Overigens is het vak van consultant voor Sagé geen 9 tot 5 baan. Je kunt hem dus ook gewoon 's avonds en in het weekend bereiken.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Met focus op vernieuwing en verbetering kijken ze bij Voogd & Voogd Group IT continu hoe en waar het beter kan op het gebied van kantoor- en procesautomatisering. Door voorop te lopen als het gaat om IT-innovatie, kennis, producten en operationele processen zorgt Voogd & Voogd Group IT dat verzekeringsadviseurs en verzekeraars de juiste verzekeringsoplossingen kunnen bieden aan al hun klanten.

Maar wat Voogd & Voogd nu echt leuk maakt, zijn de mensen die er werken. Voogd & Voogd is een platte, informele organisatie met zo'n 600 medewerkers. Het IT-team telt zo'n 70 gedreven, ambitieuze en talentvolle collega's. Allemaal mensen die met plezier doen waar ze goed in zijn en die er van houden om na te denken over techniek en innovatie. En niet geheel onbelangrijk: mensen die dit door kunnen vertalen naar slimme producten en services voor de klanten, zodat mensen zoals jij en ik kunnen rekenen op een goede schadeverzekering. Want dáár werken ze bij Voogd & Voogd uiteindelijk hard voor.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!