Office 365 specialist - Middelburg

Middelburg

RGN-hoofdkantoor Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Kan jij je wegwijs maken in alle mogelijkheden van Office 365 en ben je in staat om dit goed over te brengen bij de medewerkers in het bedrijf? Bekijk deze vacature dan snel!

wat bieden wij jou
 • Salaris tussen de €3306 en €4550
 • Gratis toegang online trainingsplatform
 • Tijdelijke functie tot juli 2022
 • 36 uur per week
 • Middelburg
wie ben jij

Jij hebt een relevante opleiding afgerond in de richting van bijvoorbeeld bedrijfskundige, digitale media of informatiedienstverlening en management. Natuurlijk ben jij als Office 365 specialist in het bezit van voldoende kennis over Microsoft Office. Daarnaast ben je ook op de hoogte van alle bijbehorende wet- en regelgeving. Jij bent goed in het signaleren van verbetering vatbare situaties en in het opstellen van verbetervoorstellen.

Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt een proactieve, oplossingsgerichte instelling waarmee je de klanten vriendelijk kan helpen. Tevens ben je vaardig in het analyseren en leggen van verbanden.

 • Relevante afgeronde opleiding (bedrijfskundige, digitale media of informatiedienstverlening).
 • Kennis van Microsoft Office
 • Signaleren van verbetering vatbare situaties
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Oplossingsgericht
 • Analytisch
 • Proactief
wat ga je doen

De focus in het bedrijf waar jij aan de slag gaat ligt vooral op het implementeren van Office 365. Samen met twee collega's ben jij verantwoordelijk voor het functioneel beheer van meerdere office pakketten. Jij gaat aan de slag met het archiveren van het documenten management systeem volgens de wettelijke bepalingen. Daarnaast coördineer je de afhandeling van incidenten en klachten over de systemen. Tijdens het werken hou je in de gaten of er informatiebehoeften zijn bij de medewerkers en hou je je proactief bezig met het opstellen van verbetervoorstellen. Tevens lever jij een bijdrage aan het implementeren, inrichten en instaleren van nieuwe en gewijzigde applicaties in het bedrijf. In het geval van gewijzigde informatievoorziening beoordeel je de kwaliteit en geef je de gewijzigde onderdelen vrij. Ten slotte coördineer je de projecten en zorg je voor afstemming met en integratie van verschillende beleids-/werkvelden.

waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij een organisatie binnen de overheid. Zij houden zich voornamelijk bezig met klimaatadaptie, duurzaamheid en waterschapstaken.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.306 - € 4.550 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT vacatures Middelburg
Vergelijkbare ICT vacatures in Middelburg Bekijk alle soortgelijke vacatures