Technical Support Engineer - Middelburg

Middelburg

Jelling IT Professionals BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jouw nieuwe baan

Voor een IT dienstverlener uit Middelburg zijn wij op zoek naar een 2e/3e lijns Support Engineer.

Mis je uitdaging in je huidige functie, omdat je niet over alle rechten beschikt en alleen eerste en tweede lijn tickets op mag pakken? Zoek je een baan met meer technische uitdaging, ruimte voor eigen initiatieven en doorgroeimogelijkheden? Lees dan zeker verder!

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in hybride en cloud infrastructuren. Ter uitbreiding van de IT helpdesk zoeken zij een meer ervaren, technisch onderlegde helpdeskmedewerker, die plaats neemt op de skilled helpdesk en vanuit daar de buitendienst engineers ondersteunt en complexe tickets oppakt. Ook draai je mee op de grotere projecten (on site) en je brengt jouw kennis en ervaring over op de junior helpdeskmedewerkers.

Pro-actief meedenken over solide / lange termijn oplossingen wordt zeer gewaardeerd! Zo krijg je bijvoorbeeld de ruimte om op eigen initiatief een testomgeving op te zetten en verbeteringen aan te dragen op basis van jouw expertise en bevindingen.

Je biedt remote support aan klanten, variërend van 50 tot 500 werkplekken, waarbij je technisch support levert op cloud-, server- en netwerkniveau. Denk hierbij aan Microsoft Azure en Office365, Microsoft Server 2016/2019 en Cisco.


Jouw nieuwe werkgever

Dit dienstverlenende IT bedrijf is een ware specialist op het gebied van (hybride) cloud-oplossingen, netwerken en VoIP- telefonie. Het bedrijf onderscheidt zich door het aanbieden van kwalitatief hoogstaande, technische IT oplossingen en optimale, klantgerichte service.

De projecten worden uitgevoerd voor zowel MKB en grotere/internationale bedrijven, waarbij men meedenkt en advies uitbrengt met betrekking tot IT en bedrijfsprocessen.

Het bedrijf telt slechts 17 medewerkers, waardoor er sprake is van korte lijntjes en veel mogelijkheid tot sparren over de beste oplossingen. De sfeer is informeel, laagdrempelig en toegankelijk en de cultuur erg hip en modern! Projecten zijn van technisch hoogstaand niveau en komen snel van de grond. Een organisatie die weet van aan- en doorpakken!


Jouw aanbod

Je kunt rekenen op:

  • Een maandsalaris tussen de € 2.800 en € 3.300 bruto;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Een individueel opleidingsbudget;
  • Een nette pensioenregeling;
  • Flexibele werktijden.

Jouw profiel

Ben jij iemand met levenservaring, die beschikt over een afgeronde ICT opleiding (HBO / MBO4) en werkervaring met betrekking tot het oplossen van complexe IT storingen?

Heb jij technische kennis van / ervaring met Microsoft, cloudoplossingen, networking en VoIP en heb je al eens bij een IT dienstverlener gewerkt of stage gelopen?

Ben jij communicatief sterk, hou je van aanpakken en ben je inventief, collegiaal, loyaal en flexibel?

Dan ben jij de ideale kandidaat voor deze job! Laat deze kans niet voorbij gaan en solliciteer direct!

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Ga naar https://www.jelling.nl/vacatures-helpdesk-en-support voor vergelijkbare vacatures. Liever een compleet aanbod IT vacatures? Ga dan naar: www.jelling.nl!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.300 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling bezorgt jou de leukste IT-baan!

Wij zijn gespecialiseerd in de leukste vacatures voor IT-professionals zoals jij. En we adviseren je graag over welke baan en welke werkgever het beste bij je past.

Solliciteren kan overal. Vacatures genoeg. Maar waar kun jij het beste jouw wensen en ambities kwijt? Dat brengen we samen in kaart!

Een van onze enthousiaste medewerkers wordt jouw vaste contactpersoon gedurende het hele traject.

Bij Jelling zijn we mensgericht en betrokken. Onze persoonlijke benadering en korte lijnen zijn de sleutel tot ons succes!

Zoek nu in al onze beschikbare IT vacatures of schrijf je in bij Jelling.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!