Systeem-/Netwerkbeheerder - Middelburg

Middelburg

Jelling IT Professionals BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een Systeem-/Netwerkbeheerder voor een IT dienstverlener in omgeving Middelburg. Iedereen is bij deze IT dienstverlener gelijk in werkzaamheden, iedereen is dus verantwoordelijk voor support, beheer, projecten, onderhoud en advies. Deze IT dienstverlener onderscheidt zicht op cloud oplossingen & bedrijfsprocessen (zowel Infra als ERP). Zij vervullen daardoor meer een consultancy rol naar hun klanten. Verder zien je werkzaamheden er als volgt uit:

 • Je werkzaamheden zullen bestaan uit werkzaamheden op kantoor of bij klanten op locatie. De verhouding zal ongeveer 50/50 zijn.
 • Op kantoor lever je support (t/m 3e lijn) op netwerken servers, werkplekken, software & cloud oplossingen. Daarnaast monitor je het netwerk en de serveromgeving van je klanten en grijpt waar nodig in.
 • Bij je bij je klanten? Dan voer je uitdagende projecten uit, geeft advies over processen icm techniek/software en beheert de cloud omgeving.
 • Alle klanten zitten in de directe omgeving van Middelburg.

Wij bieden een uitdagende omgeving waar jij je technisch kan ontwikkelen op verschillende kennisgebieden als cloud, networking en automatiseren van beheertaken. Geen brandjes blussen maar problem management.


Bedrijfsprofiel

Deze IT dienstverlener is ooit gestart als eenmanszaak en gezond gegroeid tot een enthousiast team van ongeveer 15 collega's. Jullie klanten bevinden zich met name in de zorg (ongeveer 100 werkplekken).
Het kantoor is hip ingericht met zit- en sta bureaus, de gemiddelde leeftijd van je collega's ligt rond de 35 jaar en men is met name actief in de Microsoft hoek.


Salarisindicatie

Wij bieden:

 • Een mooi salaris van max €4.000,- bruto (uiteraard afhankelijk van jouw kennis en ervaring).
 • 25 vakantiedagen.
 • 8,33% vakantiegeld.
 • Een nette pensioenregeling.
 • Flexibele werktijden, en de mogelijkheid om incidenteel thuis te werken.
 • De beschikking over en poule auto.
 • De mogelijkheid tot het behalen van certificaten op kosten van de werkgever.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een Systeem-/Netwerkbeheerder met kennis van cloud oplossingen (Azure & Office 365) en/of networking. Heb jij al een aantal jaar ervaring als systeembeheerder of op een skilled servicedesk? Ga je graag naar klanten, en kan ben jij in staat in de huid van een consultant te kruipen? Dan is dit de perfecte stap voor jou! Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Reageer dan direct!

 • Je bent in het bezit van een MBO niveau 4 diploma richting ICT of HBO bedrijfskundige opleiding.
 • Je kan zelfstandig werken en zelfstandig keuzes kan maken bij en met de klant (overtuigingskracht is belangrijk).
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de ICT.
 • Je bent communicatief en klantgericht.

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Solliciteren tijdens #corona? Bij ons kan je kiezen uit een online gesprek of een persoonlijk gesprek (met inachtneming van de RIVM-richtlijnen).

Kijk voor meer interessante vacatures op www.jelling.nl en https://www.jelling.nl/vacatures-helpdesk-en-support

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling bezorgt jou de leukste IT-baan!

Wij zijn gespecialiseerd in de leukste vacatures voor IT-professionals zoals jij. En we adviseren je graag over welke baan en welke werkgever het beste bij je past.

Solliciteren kan overal. Vacatures genoeg. Maar waar kun jij het beste jouw wensen en ambities kwijt? Dat brengen we samen in kaart!

Een van onze enthousiaste medewerkers wordt jouw vaste contactpersoon gedurende het hele traject.

Bij Jelling zijn we mensgericht en betrokken. Onze persoonlijke benadering en korte lijnen zijn de sleutel tot ons succes!

Zoek nu in al onze beschikbare IT vacatures of schrijf je in bij Jelling.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!