.NET Expert gezocht technisch gespecialiseerde detacheringspartij - Meppel

Meppel

.NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat deel uitmaken van een detacheringpartij met zeer ervaren medewerkers. De mentaliteit die men hier heeft is erg ambitieus en gedreven. Daarbij zijn de consultants allemaal technisch sterk onderlegd en gaat hier ook een duidelijke interesse naar uit. Doordat je bij dit bedrijf veel kunt investeren in je eigen ontwikkeling wordt deze interesse, of liever gezegd -passie- iedere keer weer flink gevoed. De projecten die voorbij komen zijn op zijn zachts gezegd uitdagend en vragen om specialistische kennis van .NET. Je bent de vraagbaak van de developers bij grote bedrijven en softwarehuizen.

Merendeels werk je in je eentje voor een paar maanden tot 2 jaar bij een klant op locatie. Je moet ongeveer rekening houden met een reistijd van een uur. Als gecertificeerde .Net consultant draag je bij aan de totstandkoming van .Net applicaties waarbij de nieuwste technologieën worden gebruikt. Het is dus van belang dat je continue op de hoogte bent van wat er speelt. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om seminars te volgen of extra certificaten te halen. Jij hebt een scherpe blik en weet goed in te schatten wat de beste oplossing voor jouw klant is. Communicatief ben jij ijzersterk, je vindt het dan ook geen probleem dat ontwikkelaars naar jou toekomen voor hulp, advies of een stukje coaching.

De gebruikersaantallen van de applicaties die je helpt ontwikkelen kunnen enorm oplopen. Voor sommige klanten zijn dit wel miljoenen per dag. Ook de hoeveelheid medewerkers van de organisaties lopen zeer uiteen, soms zijn het er maar 10 maar er zitten ook klanten bij met wel 1000 medewerkers! Niet alleen de enorme aantallen bezoekers of medewerkers, ook de uitdaging van het vinden van de juiste innovatieve oplossing voor de klant geeft een enorme motivatie en kick. Ben jij op zoek naar een dynamische job? Dan zit je hier dus perfect!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring met .NET;
 • Techniek is jouw passie;
 • Je kent de alle nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied;
 • Je bent ambitieus en gedreven;
 • Je bent communicatief sterk en benaderbaar.

lees meer

Overige info
 • Uitstekend salaris
 • Pensioenregeling;
 • Bonusregeling indien je extra certificaten haalt of een nieuwe medewerker introduceert;
 • Auto en laptop van de zaak;
 • Terugkerende events met externe sprekers en kennissessies met pizza;
 • Doorgroeimogelijkheden tot teamleader of architect;
 • Leuke bedrijfsuitjes zoals paintball, karten of borrelen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor grote bedrijven en softwarehuizen die over een software afdeling beschikken, wordt deze detacheerder voor verschillende diensten ingeschakeld. Microsoft technologie ligt hieraan ten grondslag. Zo worden zij ingehuurd voor het geven van advies, trainingen, coaching en het verzorgen van maatwerk applicaties, detacheren van .NET developers en een stukje verkoop van Microsoft licenties. De klanten van dit bedrijf zitten door het hele land en zijn veelal op zoek naar vernieuwende oplossingen, wat het werk erg uitdagend maakt voor de consultants. Zij kunnen met de nieuwste technieken aan de slag en kunnen ideeën aandragen op basis van hun jarenlange kennis en ervaring. Het bedrijf, met een vestiging in Meppel en één in Nieuwegein, is niet heel groot maar dankzij de 30 professionele en technisch sterke krachten, jong en oud, zijn zij een gewilde speler in de branche. Kracht van de organisatie is het feit dat er goed naar de consultants en hun wensen geluisterd wordt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Meppel Bekijk alle soortgelijke vacatures