Software Developer (PHP/GO) Cyber Security - Meppel

Meppel

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Samen met zes andere Software Developers werk je aan de nieuwste technologie ter beveiliging van klantwebsites. Je komt in een heel dynamische omgeving terecht waar veel ruimte is om met nieuwe technieken te experimenteren. Hier moet je goed mee kunnen om gaan want het kan ontzettend leuk zijn, maar betekent soms ook na maanden werk weer terug naar de tekentafel. Zo is het product enkele jaren terug in PHP opgezet. Gaandeweg kwamen ze er achter dat Go beter geschikt was waardoor de core van het product nu in Go is geschreven. Veel API's zijn nog wel geschreven in PHP en daarnaast wordt er aan de Frontend gebruik gemaakt van React.

Wat je gaat doen hangt heel erg af van je eigen interesses. Uiteindelijk krijg je overal wel een beetje mee te maken en is de functie dus erg divers. Hoofdzakelijk is het meeste werk wel backend georiënteerd en kun je er wel voor kiezen om je meer te richten op het PHP / DevOps (Linux) gedeelte of meer core Go. Veel ruimte dus om je eigen weg te kiezen waarbij je jezelf helemaal kunt vastbijten in dit innovatieve project zonder afgeleid te worden door grote frontend-vraagstukken, klantcontact of deadlines. Binnen jouw werkzaamheden heb je wel nauw contact met je collega's waarbij er in sprints wordt gewerkt. Of je thuis werkt of op kantoor is helemaal aan jezelf. Er wordt vooral gekeken naar wat jij nodig hebt om tot nieuwe ideeën te komen om het product verder te brengen.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een goede programmeerbasis in PHP / Go of een aanverwante taal;
 • DevOps / Linux kennis is een pre;
 • Je hebt een proactieve instelling en pionieren spreekt je aan;
 • Je bent fulltime beschikbaar: 40 uur per week;
 • Je gaat graag eens met een andere uitdaging aan de slag dan de zoveelste website of applicatie bouwen voor een klant!

lees meer

Overige info
 • Marktconform salaris. Voor een hoog salaris moet je hier (nog niet) gaan werken;
 • Zekerheid: direct een jaarcontract;
 • Structurele thuiswerkmogelijkheden:
 • Flexibele werktijden, kom en verlaat het kantoor wanneer jij dat wilt;
 • Gratis lunch en andere (gezonde) snacks;
 • Het bezoeken van congressen ook buiten de Nederlandse grens zoals naar Japan en China;
 • En een ontzettend leuk team van collegas die passie en grote uitdagingen delen!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit innovatieve bedrijf uit Drenthe heeft klanten over de hele wereld. In 2008 is het begonnen als datacenter en heeft het zich later verder ontwikkeld in de markt van IP-netwerken. Het bedrijf werkt aan zijn technologische ideologie in een pand waar tevens nog steeds het eigen indrukwekkende datacenter is gevestigd. Vanuit hun oorspronkelijke werkzaamheden kwam steeds meer de ideologie naar boven om data zo goed mogelijk te beveiligen. Zodoende dat enkele jaren terug is gestart met het ontwikkelen van een product tegen o.a. DDoS aanvallen.

Dit product heeft geen eindtijd en omdat er nog geen soortgelijk product bestaat is het veel pionieren. Dit betekent veel experimenteren, soms met vallen en opstaan en constant alert blijven om de ontwikkelingen rondom internetfraude voor te blijven. Dit gaat steeds beter omdat er een kundig team is gevormd die met hart en ziel aan dit product werkt. Het is tijd om de markt te gaan betreden waarbij de eerste tests bij klanten erg veelbelovend zijn. Om dit doel te kunnen behalen willen ze dit jaar het development team te verdubbelen, wat betekent dat er ruimte is voor 5 tot 6 gedreven Software Developers die passie hebben voor development en cyber security.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!