Big Data Specialisten in Noord-Nederland - Meppel

Meppel

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Dataconsultant word je zelfstandig ingezet op langdurige projecten bij interessante organisaties. Samen met je werkgever ga je in kaart brengen welke type projecten en organisaties goed bij jou passen om zo samen je toekomstige klant samen uit te kiezen. De organisatie is erg stabiel maar heeft verder ook niet de ambitie om gigantisch groot te worden, juist omdat ze het persoonlijke karakter richting haar werknemers wil behouden. 

Men heeft voornamelijk projecten op het gebied van Data Engineering maar ze bieden ook mogelijkheden voor Data Scientisten en eventueel Data Analisten om meer richting engineering te gaan groeien, zolang ze de techniek ook ambiëren. Het betreffen steevast projecten waar gewerkt wordt met de laatste Big Data (Cloud) technieken. Verder heb je verstand van / ervaring met o.a. Python, SQL en R en is bijvoorbeeld Azure en ETL een grote pre.

Als persoon ben je energiek, zelfredzaam en een type die de schouders eronder durft te zetten. Het is niet vereist dat je reeds als consultant gewerkt hebt; door middel van coaching en een persoonlijk traject kunnen ze jou helpen in je ontwikkeling naar het worden van een top consultant. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde HBO / WO diploma richting Wiskunde/Statistiek, Natuurkunde en/of Computer Science;
- Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring
- Je hebt ervaring als Data Engineer of je wil deze kant opgroeien
- Je hebt ervaring met o.a. Python, SQL en R
- Ervaring met de Cloud en/of ETL is een grote pre
- Je bent zelfredzaam, communicatief sterk, ondernemend en energiek
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring maar reikt tot (ongeveer) 5000 euro bruto op fulltime dienstverband.
Daarnaast ontvang je:
- een winstdelingsregeling welke op kan lopen tot een maandsalaris,
- een prima mobiliteitsbudget,
- mogelijkheid tot vast contract,
- natuurlijk vakantiegeld,
- een goed pensioen,
- mobiele telefoon + laptop van de zaak
- veel mogelijkheden tot het volgen van trainingen / cursussen / opleidingen
- gezellige events met collega's
- uitdagende projecten in jouw regio!

Klinkt deze rol als dataconsultant bij deze topwerkgever je als muziek in de oren?
Dan ontvang ik graag je CV op [email protected]
Tevens ben ik bereikbaar via 06-15490856


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor deze toonaangevende consultancy organisatie ben ik op zoek naar bedreven Big Data specialisten met minimaal 2 jaar werkervaring. De organisatie bestaat uit ongeveer 100 consultants, van ambitieuze junioren tot ervaren senioren, en kent meerdere vestigingen verspreid over het land. Voor de vestiging in Meppel is men op zoek naarkandidaten die graag op technisch uitdagende projecten in Noord-Nederland (regio Drenthe / Groningen / Friesland hebben ze veel projecten) ingezet willen worden. Wegens het regionale kantoor, heeft men een bekende naam in de omgeving en kunnen ze consultants een grote diversiteit aan uitdagende projecten op goed bereisbare afstand bieden. Dat is ook de sleutel tot succes en de reden dat ze zelfs in deze tijd mensen aannemen en vaste contracten bieden!

De organisatie kent twee specialismes en 1 daarvan is de Big Data wereld. Een groot gedeelte van de 100 consultants is namelijk ingezet als dataconsultant dus dat betekent dat je echt terecht komt in een organisatie waar je als data specialist met vakgenoten veel kennis kan op doen en delen. Zo organiseren ze regelmatig terugkomdagen op kantoor waarbij je gezamenlijk over jullie projecten gaat sparren, worden er trainingen en cursussen verzorgd en is er ook veel ruimte voor gezelligheid in de vorm van borrels, diners en een weekendje weg.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!