.NET ontwikkelaar agri-sector - Maasdijk

Maasdijk

.NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je komt te werken binnen de afdeling R&D, die momenteel bestaat uit 23 collega’s. Doordat de business goed gaat, blijft het team zich verder uitbreiden en is er ruimte voor meerdere .NET developers!

Als nieuwe collega zul je binnen het team met de focus op klimaat en water. Dit team ontwikkelt een groot product dat volledige klimaatsystemen voor de tuinbouw maakt. Denk hierbij aan een systeem dat de CO2, energiebeheer en het waterbeheer reguleert voor agribedrijven over de hele wereld. Om de groei in hun klantenbestand te kunnen opvangen, is het team bezig met het ontwikkelen van een nieuw systeem in C# .NET en .NET Core. Het bestaande systeem blijft up-and-running tot het nieuwe systeem het volledig over kan nemen, een mooie uitdaging dus!

Samen met je team ben je dus van A tot Z verantwoordelijk en betrokken bij het ontwerp en het bouwen van de software. Door de internationale groei is er sprake van internationalisering in het klantenbestand, dus beheersing van Engels is een grote pre. Het team werkt op basis van Agile Scrum en in de pauze luncht het team meestal samen. Binnen het team hebben veel developers nog deels een eigen specialisme in bijvoorbeeld C++ , maar de focus ligt uiteraard op C# .NET.

lees meer

Functie-eisen
  • Je hebt een afgerond HBO/WO, liefst Informatica of Computer Science;
  • Je hebt ervaring met C# .NET;
  • Ervaring of affiniteit met .NET Core en SQL is een grote pre;
  • Je wilt werken in een Agile omgeving binnen een innoverend team;
  • Je geeft graag je mening om het product nog verder te verbeteren!

lees meer

Overige info
  • Uitstekend salaris voor alle niveau developers;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen een sterk groeiend en internationaal georiënteerd bedrijf;
  • Opleidingsmogelijkheden voor junioren maar ook voor gevorderde developers (denkende aan specialismes ontwikkelen);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioen, reiskosten, etc.);
  • Werken binnen een bedrijf met focus op innovatie en combinatie hardware/software.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant bevindt zich ten westen van Rotterdam en ten zuiden van Den Haag en richt zich met haar software met name op de agri-sector, en nog wat specifieker op de kassenbouw. Met meerdere productlijnen is het bedrijf een echte one-stop-shop voor bedrijven in de sector, waarbij de klanten variëren van de extreem grote kassenbouwers in Afrika, Azië en Amerika tot de zeer gespecialiseerde bedrijven die in ons eigen land zijn gevestigd.

Het bedrijf levert hardware en software in drie grote productlijnen, welke je kan onderverdelen in de Waterlijn, Klimaatcomputers en de Management Informatie systemen. De eerste twee richten zich voornamelijk op energie en klimaat binnen kassen, en de regulering van water en vocht in het eco-systeem binnen de kassen. De laatste is de grote spil in het web en wordt door de klant gebruikt om alles rondom de business te regelen en managen. Hier hoort ook een iOS app en bijbehorende hardware bij. Alles wordt on-site gemaakt, dus je ziet direct het resultaat van je werk. Door flinke groei in de afgelopen jaren is men nu op zoek naar uitbreiding van het ontwikkelteam. Met uitbreiding van de kantoren in o.a. Rusland en China zal deze groei zich ook de komende jaren voortzetten, dus een mooi moment om in te stappen!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!