Applicatiebeheerder en Project Manager Business Support - Lijnden

Lijnden

Just Brands
 • Just Brands
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
JUST THE JOB FOR YOU:
Applicatiebeheerder en Projectmanager Business Support 

Ben jij pas tevreden als alle systemen continu en betrouwbaar functioneren?
Dan zoeken wij jou!
 
Je bent samen met een team verantwoordelijk voor alle ICT-applicaties, de interfaces tussen de verschillende systemen van Just Brands, en tussen onze systemen en die van onze klanten en logistieke partners.Je bent een havik als het gaat om het bewaken van de betrouwbaarheid van ontvangen en verstuurde data. Daarnaast help je alle afdelingen met de benodigde BI-rapportages en analyses en stimuleer je jouw collega’s in het efficiënter werken met de beschikbare systemen. De continue drive om te innoveren zorgt voor kleine en grote projecten. Naast het beheer van de applicaties zul je als projectleider ook de voortgang van deze projecten moeten bewaken zodat ze op tijd en binnen budget worden opgeleverd.
Enkele systemen die door de afdeling Business Support worden beheerd zijn Qlikview, Nprinting, Dell Boomi, Apps4Fashion, ProActive, Bynder, StoreInfo, Delogue en Zendesk. De gegevensuitwisseling gebeurt via api’s en XML.
Ook ondersteun je de systeembeheerder (externe organisatie) voor een veilig en snel netwerk.
Herken jij jezelf in dit profiel? Vertel ons dan waarom jij onze nieuwe Applicatie Beheerder en Projectmanager bent.
 
WIJ ZIJN JUST BRANDS - PME LEGEND, CAST IRON EN VANGUARD
Just Brands is een dynamisch bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de mannenmode en bekend van de merken: PME Legend, Vanguard en Cast Iron. De merkbeleving gaat bij ons samen met een prettige, relaxte sfeer waar aandacht voor de klant centraal staat. Inmiddels zijn we uitgebreid naar een twintigtal eigen vestigingen en ruim 1500 verkooppunten. In de loop der jaren hebben we aan een sterke positie in de jeans- en casualmarkt gewerkt, waar wij erg trots op zijn.

lees meer

Functie-eisen JOUW WERKDAG
Je begint jouw werkdag met een work-out in de gym, waarna je door het lichte en inspirerende pand naar de grote kantoortuin loopt. Onderweg pak je wat vers fruit mee. Je start je dag met een kort overleg en/of je checkt in Trello je Agile bord met de lopende projecten, zoals het vervangen van de ERP software, de implementatie van een nieuwe PIM-software en het uitwisselen van data tussen onze software en die van onze Logistic Service Providers.
Na een gezonde lunch ga je vol energie naar je meeting met het projectteam van een van de projecten en daarna handel je de altijd onverwachte ad-hoc problemen af. Voor je het weet is de dag alweer om en check je voor je naar huis gaat nog snel even of de nieuw ingerichte processen in Dell Boomi naar behoren werken.
Geregeld wordt je werkdag nog wat “verlengd” met een gezellig drankje in ons mooie café, om even ontspannen met collega’s van andere afdelingen te praten of onze successen te vieren.
 
JOUW VERANTWOORDELIJKHEID
 • Je hebt minimaal een afgeronde relevante HBO-opleiding
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol.
 • Kennis van een van de applicaties is een pré
 • Je bent flexibel, maar kunt ook goed plannen en organiseren onder druk van deadlines
 • Je bent secuur, doortastend en hebt een kritische houding
 • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. (Duits is extra mooi meegenomen)
 • Je hebt affiniteit met lifestyle en (mannen)mode
 
WIJ BIEDEN
Je salaris is marktconform en wordt vastgesteld op basis van werkervaring. Een dertiende maand? Ja die hebben we ook. Woon je verder dan 10 km van ons kantoor? Geen probleem, wij vergoeden deels je reiskosten als je met de auto komt en 100% voor reizen met het openbaar vervoer. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket in een dynamische en flexibele organisatie. Met een collectieve pensioenregeling en zorgverzekering. Verder hebben we een gym inclusief sportlessen en is er tijd voor ontspanning tijdens een gezellige borrel op donderdag of tijdens evenementen als de presentatie van de nieuwste collectie.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Aantal uur per week 40 uur
In overleg ook anders mogelijk
Overige info JUST ONE BUTTON TO GO
Heb je tot deze laatste alinea doorgelezen? Vertel ons dan zeker waarom jij onze enthousiaste, leuke nieuwe collega bent! Solliciteer via onze careerpagina; https://career.justbrands.eu/vacatures/2021-319, of stuur een e-mail met je motivatie en CV naar [email protected] t.a.v. Cecile Baltes.

lees meer

Bedrijfsomschrijving WIJ ZIJN JUST BRANDS - PME LEGEND, CAST IRON EN VANGUARD

Just Brands is een dynamisch bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van herenkleding. In 2008 openden wij de eerste Just Brands store met onze eigen merken PME Legend, Cast Iron en Vanguard. De merkbeleving gaat bij ons samen met een prettige, relaxte sfeer waar aandacht voor de klant centraal staat. Inmiddels zijn we uitgebreid naar een twintigtal eigen vestigingen en ruim 1500 verkooppunten in de Benelux.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!