Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.
13 dagen geleden geplaatst • 28x bekeken

ICT Beheerder

Lelystad
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

GO! Kinderopvang

GO! Kinderopvang
51 - 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • 14 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 2.453 - € 3.245 p/m
 • 32 - 36 uur
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Heb je gekozen voor het vak ICT omdat je daar echt al jouw talenten in kwijt kunt? Dan is deze baan écht iets voor jou!

Wij zijn een dynamische en ontwikkelingsgerichte kinderopvangorganisatie in de regio Flevoland met al 45 jaar ervaring. Kinderen van 0 – 12 jaar Groeien en Ontwikkelen bij kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Dit is alleen mogelijk met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Daarom zijn we op zoek naar jou!

GO! Kinderopvang te Lelystad is op zoek naar een

ICT Beheerder
Voor 32 - 36 uur per week

“Alles digitaal op rolletjes laten lopen op ons Klant Contact Centrum (KCC) en de locaties zodat iedereen zijn werk kan uitvoeren” is uiteindelijk het doel waar we alles dagelijks op de afdeling ICT voor doen. En dat “alles” is best wel wat, want we lossen ad hoc problemen op, optimaliseren processen en innoveren continu. Onze strategische kernwaarden Kwaliteit, Duurzaam en Inclusief zijn daarin altijd leidend.

Wat is jouw rol?
Geen dag is hetzelfde voor jou! Je hebt contact met alle collega's binnen de organisatie om problemen snel op te lossen, verliest de doelstellingen van de afdeling niet uit het oog en werkt op projectmatige basis aan vraagstukken die jouw aandachtsgebied direct of indirect raken. In de basis houd je je bezig met applicatiebeheer, telefonie, hardware, netwerkbeheer en zorg je ook nog dat de budgettering kloppend blijft. Je denkt mee over de doorontwikkeling van de afdeling en draagt bij aan de totstandkoming van het ICT-beleid. In de komende jaren staat migratie naar de cloud voor enkele pakketten en de implementatie van Office365 op de planning.
 

Functie-eisen

Wat neem jij mee?
GO! staat voor groei en ontwikkeling dus wij weten dat er altijd iets te leren is, toch neem je ook al iets mee om je als een vis in het water te gaan voelen in deze rol. Je bent analytisch ingesteld, creatief in het oplossen van problemen, communicatief sterk en uiteraard heb je een ICT achtergrond. Juist afwisseling maakt dat je in je kracht staat en dat je alles met positieve energie benadert is voor jou geen opgave, het is gewoon wie je bent. Je bent een solist en teamspeler tegelijk en houdt ervan om met professionele collega's mooie resultaten neer te zetten. Daarnaast heb jij:
 • MBO+ denk-en werkniveau
 • Ervaring in een soortgelijke ICT functie


Aanbod

Wat bieden wij jou?
Allereerst een fijne werkplek met collega's die voor elkaar klaarstaan. Je komt te werken in een klein en betrokken team waar je echt het verschil kunt maken. Ontwikkeling vinden wij belangrijk en wij helpen je dan ook om hier stappen in te maken. Ons GO! Groei programma ondersteunt hier in met een ruim opleidingsbudget. De manager bedrijfsvoering stuurt de afdeling aan en hij staat voor je klaar om samen te sparren over jouw persoonlijke ontwikkeling en de doorontwikkeling van de afdeling. Er is voor jou een vaste werkplek gereserveerd op het Klant Contact Centrum (KCC) in Lelystad, waar alle ondersteunende afdelingen gevestigd zijn. In gezamenlijk overleg is een combinatie van thuiswerken en werken op kantoor mogelijk. Onze branche en de wereld van ICT zijn altijd in beweging en dat maakt ook dat je nooit stilstaat in deze functie, uitdaging kunnen we je dus volop bieden!

Ben je enthousiast geworden? Dan is het volgende goed om te weten:
 • We hanteren de CAO Kinderopvang
 • Deze functie is ingedeeld in schaal 7 met een salaris van €2.453,- en €3.245,- euro op basis van 36 uur werken
 • Een jaarcontract met de intentie om deze daarna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd
   
Meer weten of solliciteren?
Enthousiast geworden? Stuur dan jouw cv en motivatie waarin je aangeeft waarom jij van mening bent dat je geknipt bent voor deze functie middels onze sollicitatiepagina.

Mocht je eerst nog wat willen weten, bel dan met Jeroen van der Horst manager Bedrijfsvoering op telefoonnummer 06-34944496. Laat een bericht achter als je hem niet kunt bereiken. Hij belt je zo spoedig mogelijk terug!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: ICT Beheerder, IT Beheerder, ICT Beheer, Beheerder ICT, IT, ICT, ICT Medewerker, MBO, Lelystad, Kinderopvang, Flevoland
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in