Vacature Senior Microsoft Cloud Consultant - Lelystad

Lelystad

Add Value IT Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het is tijd voor iets nieuws in je carrière, al twijfel je nog over je volgende stap. Als ervaren consultant in Microsoft Cloud oplossingen weet je dat je vrij makkelijk aan de slag kunt bij grote bedrijven, met de zekerheid van een vast salaris. Toch trekt de gedachte om als mee te bouwen aan een startend je ook enorm – zoveel vrijheid, zoveel kansen om je eigen pad te bepalen.

Iets waarbij je dit kan combineren zou dus ideaal zijn. Een vaste baan, maar binnen een bedrijf waar ondernemen hoog in het vaandel staat en je veel ruimte hebt om mee te denken met de gebruikte strategie. Waarbij je hands-on technische werkzaamheden kunt combineren met veel klantcontact en de kans om highlevel architectuur te ontwerpen – allemaal volgens je eigen planning en agenda, aangezien je ook de ruimte wilt om de perfecte werk-privé balans te vinden.

Een ambitieuze start-up, geleid door een aantal zeer ervaren cloud-experts, die binnen 5 jaar tot de grootste leveranciers van Nederland wil behoren. Om dit te bereiken, zijn ze op dit moment druk aan het uitbreiden en hard onderweg naar de eerste mijlpaal van 10 werknemers. Daar kun jij er dus eentje van gaan zijn!

Onder de verschillende klanten van het bedrijf kun je een aantal grote namen terugvinden, zoals G-Star, Talpa en Nuon. Werken kun je zowel op locatie bij de klant als op het kantoor in Almere. Binnen de muren van dit gebouw is de start-up mentaliteit tastbaar, iets wat dit bedrijf ook zijn unieke charme geeft. Verandering is de orde van de dag en het team van gepassioneerde collega’s werkt onvermoeibaar aan de missie om zoveel mogelijk klanten te ondersteunen in hun traject naar de cloud.

Een ervaren cloud-expert die behoorlijk wat (lees: minstens 2 jaar) ervaring meebrengt in het implementeren, ontwerpen en adopteren van Office 365, Windows 10, Azure en SharePoint. Eentje met uitstekende communicatie skills en overtuigingskracht, plus een gezonde dosis ambitie. Kenmerken als ondernemend, gedreven, nieuwsgierig, en enthousiast prijken op jouw CV, naast enkele technische vereisten zoals kennis van VMWare, Hyper-V, en identity management (Active Directory) en security oplossingen. Dit pas je allemaal graag toe in de dagelijkse praktijk om zowel klanten als dit bedrijf zelf vooruit te brengen.

Flexibiliteit en ruimte voor jouw ideeën en inzichten. Je krijgt een ongeëvenaarde hoeveelheid vrijheid en vertrouwen om zelf je werk te plannen en uit te voeren zoals jou het goeddunkt. Een contract met prima salaris voor 40 uur per week of minder, als jou dat beter uitkomt. Verder kun je je hier blijven ontwikkelen met de aangeboden opleidingen en kun je allerlei certificeringen behalen, en krijg je een leaseauto, laptop en smartphone van de zaak. Je pensioen en vakantiedagen zijn hier ook dik in orde.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Consultant in Lelystad Bekijk alle soortgelijke vacatures