+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.

ASP.NET (Core) developer met SignalR in Leiden Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

 • 24 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.500 - € 5.500 p/m (bruto)
 

Locatie

Leiden
 

Vacature in het kort

Wij zoeken een Fullstack .NET developer voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in software voor de groensector. Ze helpen bedrijven efficiënter te werken en bieden unieke oplossingen. Het team is hecht en trots op wat ze doen. Je werkt aan verschillende projecten en met de nieuwste technologieën. Het bedrijf groeit snel en biedt een fijne werkomgeving. Je krijgt een goed salaris, pensioen en de kans om jezelf te ontwikkelen. Plus, je kunt deels vanuit huis werken. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Namens een goede klant ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET developer . Deze organisatie richt zicht op het leveren van software binnen de groensector met als doel bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten. Klanten besparen op deze manier tijd, ruimte en geld. Naast een standaardpakket biedt dit bedrijf maatwerkoplossingen aan voor elke situatie en optimaliseren ze de interne processen van hun klanten. De software is uniek en met ongeveer 20 jaar ervaring is dit bedrijf een gevestigde naam in niet alleen Nederland maar ook het buitenland. Het bedrijf heeft ruim 50 medewerkers en is gevestigd in een groene omgeving. Vanuit het mooie kantoor in de buurt van Leiden bedienen zij met hun software internationaal allerlei type klanten! De softwareapplicaties, systemen en weboplossingen zijn gericht op onder andere import/export toepassingen, logistieke toepassingen en e-commerce toepassingen.

De sfeer binnen de organisatie is erg prettig. Iedereen kent elkaar goed en is trots op de producten die hier gebouwd worden. Het is een echt familiebedrijf en de sfeer is dan ook precies zoals je daarvan mag verwachten: Informeel, prettig en toch ook professioneel. Het bedrijf is financieel zeer gezond en zij groeien elk jaar hard. Dat is ook precies de reden van het ontstaan van deze vacature. 

De functie van Fullstack .NET developer is een veelzijdige. Je wordt betrokken bij meerdere en wisselende projecten waarbinnen je dan samenwerkt met een aantal van je development collega’s. Ze hebben bijvoorbeeld een uitgebreide webshop die wordt gebruikt door internationale klanten en die is opgebouwd uit meerdere modules. Deze zijn continu aan verandering onderhevig en worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Daarnaast bieden ze ook maatwerk software aan klanten aan waarbij klantspecifieke vragen door jou en jouw team worden omgezet in goed werkende applicaties. Wanneer je wilt, ben je binnen deze projecten betrokken bij meer dan alleen de code. De markt is continu in beweging en de innovaties gaan hard. Bijblijven met de nieuwste technologie is dan ook een must voor dit bedrijf en daarmee dus ook voor jou als developer.


Gevraagd profiel:
 • Je hebt hbo werk en denk niveau;
 • Je hebt kennis en ervaring met C#, ASP.NET (Core);
 • Je hebt ervaring met MVC, Entity Framework, JS;
 • Bij voorkeur ben je al bekend met Azure DevOps, Blazor en SignalR;
 • Je doet graag kennis open deelt deze net zo graag.
Arbeidsvoorwaarden:

De arbeidsvoorwaarden zijn hier uitstekend. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, maar zal tussen de € 3500,- en € 5500,- liggen, Goed pensioen, hybride werken waarvan 2 kantoordagen en goede mogelijkheden voor zelfontwikkeling.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer:+31 (0)88 88 33 063 of mobiel: +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in