+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
5 dagen geleden geplaatst | 147x bekeken

Functioneel beheerder parkeren en handhaving (2x) Leiden Gemeente Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Gemeente Leiden

Gemeente Leiden
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 14 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Max. € 4.537 p/m
 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Samen met de ketenbeheerder en jouw collega functioneel beheerder houd jij je bezig met het functioneel beheer van de applicaties in het domein parkeren en handhaving, voornamelijk voor de gemeente Leiden. Het gaat om de applicaties Citypermit, Citycontrol, Brickyard, NPR en Zepcam. Het reguliere beheer van deze applicaties vraagt dagelijkse aandacht en daarnaast lopen er grote projecten op het gebied van de uitbreiding van de parkeerzonering en kentekenregistratie waarbij inzet van functioneel beheer noodzakelijk is. Jouw werk kun je direct terugzien op straat en daarmee is jouw bijdrage aan de stad goed zichtbaar.

In het dagelijks beheer pak je o.a. vragen van gebruikers op en werk je aan het oplossen van incidenten of het voorbereiden van wijzigingen. Ook zorg je bijvoorbeeld voor het beheer van koppelingen en het up to date houden van de documentatie. Naast de reguliere beheertaken van bestaande applicaties, werk je ook mee aan projecten voor vervanging en verbetering van het gebruik van deze applicaties. Je zorgt er voor dat gemeentebeleid uitgevoerd kan worden. De gebruikersgroep is groot en divers en zij zijn afhankelijk van het goed functioneren van de applicaties voor hun dagelijkse werkzaamheden.

Kortom, een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is! We zoeken iemand die enthousiast is om in deze omgeving aan de slag te gaan.

Functie-eisen

Jij bent een enthousiaste professional die zijn/haar communicatieve vaardigheden uitstekend weet in te zetten in de rol van functioneel beheerder. Je bent resultaatgericht, analytisch sterk en een probleemoplosser pur sang. Samenwerken staat hoog in het vaandel voor jou. Je bent goed in plannen, nauwkeurig en stressbestendig. Wat jou onderscheidt is jouw vermogen om ingewikkelde zaken op een begrijpelijke manier uit te leggen aan gebruikers. Flexibiliteit en ervaring met projectmatig werken zijn voor jou vanzelfsprekend.

Daarnaast beschik je over:
 • Een HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als functioneel beheerder;
 • Kennis van processen binnen de genoemde domeinen bij de overheid is een pré;
 • Kennis van BiSL is een pré;
 • Ervaring met het werken met rapportagetools zoals PowerBI en Cognos is een pré.
Daarnaast ben je leergierig en bereid om je te verdiepen in de taken en verantwoordelijkheden van jouw collega functioneel beheerders binnen het team Applicaties.

Heb je geen specifieke werkervaring als functioneel beheerder, maar wel enkele jaren aantoonbare ervaring op het gebied van ICT/beheer en de drive om jezelf verder te ontwikkelen in functioneel beheer? Dan nodigen we je van harte uit om ook te solliciteren!

Aanbod

DIT KRIJG JIJ
Ons aanbod voor jou is een werkweek van 36 uur en een salaris van maximaal
€ 4.537,00 bruto (schaal 9). Verder bieden wij:
 • Een jaarcontract met de intentie tot een vast contract.
 • Een informele werksfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze inwoners.
 • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen van onze 'Academie71'.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen. Dit IKB van 17,05% ontvang je bovenop je salaris.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten, je kan bijvoorbeeld kiezen voor een NS business card.
 • Invloed op je werktijden: gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
 • Een mobiele telefoon en laptop krijg je ter beschikking.
ENTHOUSIAST GEWORDEN?
We zien je sollicitatie graag uiterlijk 8 oktober tegemoet via onze sollicitatiepagina. Deze vacature staat langere tijd uit. Zien we een match, dan nodigen wij je zo spoedig mogelijk uit voor een gesprek. Wacht dus niet te lang met reageren!

Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Wouter van Vlijmen, senior team Applicaties via 06-34567062. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan tot 9 september contact op met met Marjolein van der Meij via 06 – 3633 8450. En vanaf 11 september met Patricia de Beer via telefoonnummer 06-5275 7940. Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum van deze site verdwijnt.

Voor deze vacature werven wij in- en extern tegelijk. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Onder interne kandidaten vallen ook uitzendkrachten die werken voor onze organisaties.

LEIDEN is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer, met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van de diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!

We zoeken collega's die ons helpen bouwen aan een duurzame, sociale en toekomstbestendige stad en gemeente.

Wij zijn Gemeente Leiden.
Wie ben jij?

Bekijk de vacature ook op Werken in de Leidse Regio.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Functioneel beheer, Parkeren, Handhaving, Applicatiebeheer, Applicatiebeheerder, ICT Beheer, Overheid

Bedrijfsomschrijving

Het functioneel beheer van de applicaties waar de 4 regiogemeenten mee werken, is centraal ondergebracht bij team Applicaties van de gemeente Leiden. Als functioneel beheerder kom je straks te werken in dit team van 65 medewerkers. We werken samen met de regiogemeenten aan het versterken van de dienstverlening op het gebied van informatievoorziening. Jij werkt nauw samen met andere functioneel beheerders, gebruikers en stakeholders binnen één van de domeinen (Publiek, Sociaal, Bedrijfsondersteuning of Ruimte).

Hierbij stellen een aantal collega's zich voor: Madelon: "De functie is uitdagend en veelzijdig in een enthousiast en gedreven team", Willem: "Zoek je leuk werk in een fijn team, dan is functioneel beheerder bij gemeente Leiden de baan voor jou", Jorinde: "Een team met collega's die enthousiast zijn over het vak. Veel disciplines en dus veel variatie!"
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in