+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
7 dagen geleden geplaatst | 284x bekeken

Functioneel Beheerder Leiden Gemeente Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Gemeente Leiden

Gemeente Leiden
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 11 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Max. € 4.537 p/m
 • 24 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

WIJ zoeken versterking voor ons team! Ben jij een functioneel beheerder met affiniteit met het ruimtelijk domein? Lees dan zeker verder!

FUNCTIONEEL BEHEERDER

Leiden │ 24 uur per week │ max. € 4.537,- bij 36 uur (schaal 9)

Gemeenten zijn steeds meer afhankelijk van systemen voor dienstverleningsprocessen. Als deze systemen niet goed werken, merken de burgers en ondernemers uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude dat direct.

In de rol van functioneel beheerder werk je bij de gemeente Leiden en werk je nauw samen met andere functioneel beheerders, gebruikers en stakeholders binnen één van de domeinen (Publiek, Sociaal, Bedrijfsondersteuning of Ruimte).

Wat ga je precies doen?
Het ruimtelijk domein is groot en divers, met een breed scala aan activiteiten en werkzaamheden die de gemeenten uitvoeren en bijbehorende applicaties. Jij bent verantwoordelijk voor het beheer van onder andere de applicaties Recreatex, Melddesk en Afvalris. Deze applicaties worden gebruikt in de sportcomplexen en bij het beheer van de openbare ruimte. Daarnaast is er nog een aantal kleinere applicaties in gebruik in dit domein die ook beheerd moeten worden. In het dagelijks beheer pak je o.a. vragen van gebruikers op en werk je aan het oplossen van incidenten of het voorbereiden van wijzigingen. Ook zorg je bijvoorbeeld voor het beheer van koppelingen en het up to date houden van de documentatie. Naast de reguliere beheertaken van bestaande applicaties, werk je ook mee aan projecten voor vervanging en verbetering van het gebruik van deze applicaties. De gebruikersgroep is groot en divers en zij zijn afhankelijk van het goed functioneren van de applicaties voor hun dagelijkse werkzaamheden. Kortom, het is een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is! We zoeken iemand die enthousiast is om in deze omgeving aan de slag te gaan.

Functie-eisen

JIJ bent een enthousiaste professional die zijn/haar communicatieve vaardigheden uitstekend weet in te zetten in de rol van functioneel beheerder. Jij bent resultaatgericht, analytisch sterk en een probleemoplosser pur sang. Samenwerken staat hoog in het vaandel voor jou. Je bent goed in plannen, nauwkeurig en stressbestendig. Wat jou onderscheidt is jouw vermogen om ingewikkelde zaken op een begrijpelijke manier uit te leggen aan gebruikers. Flexibiliteit en ervaring met projectmatig werken zijn voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast beschik je over:
 • Een HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als functioneel beheerder.
 • Kennis van processen binnen de genoemde domeinen bij de overheid is een pré.
 • Kennis van BiSL is een pré.
 • Ervaring met het werken met rapportagetools zoals PowerBI en Cognos is een pré.
Daarnaast ben je leergierig en bereid om je te verdiepen in de taken en verantwoordelijkheden van jouw collega functioneel beheerders binnen het team Applicaties.

Heb je geen specifieke werkervaring als functioneel beheerder, maar wel enkele jaren aantoonbare ervaring op het gebied van ICT/beheer en de drive om jezelf verder te ontwikkelen in functioneel beheer? Dan nodigen we je van harte uit om ook te solliciteren!

Voor het functioneel beheer van de applicaties is het belangrijk dat je regelmatig fysiek op locatie aanwezig bent, zowel voor afstemming met gebruikers als met jouw collega functioneel beheerders.

Aanbod

AANBOD voor jou is een werkweek van 24 uur en een salaris van maximaal € 4.537,00 bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 9). Verder bieden wij:
 • Een jaarcontract met een intentie tot een vast dienstverband.
 • Een sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze burgers.
 • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen van onze 'Academie71'.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen. Dit IKB van 17,05% krijg je bovenop je salaris.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten, je kan bv. kiezen voor een NS business card.
 • Invloed op je werktijden: gedeeltelijk thuiswerken is de norm.
 • Een mobiele telefoon en laptop krijg je ter beschikking.
ONS TEAM Het functioneel beheer van de applicaties waar de 4 regiogemeenten mee werken, is centraal ondergebracht bij team Applicaties van de gemeente Leiden. Als functioneel beheerder kom je straks te werken in dit team van 65 medewerkers. We werken samen met de regiogemeenten aan het versterken van de dienstverlening op het gebied van informatievoorziening. Jij werkt nauw samen met andere functioneel beheerders, gebruikers en stakeholders binnen één van de domeinen (Publiek, Sociaal, Bedrijfsondersteuning of Ruimte). Hierbij stellen een aantal collega's zich voor: Madelon: “De functie is uitdagend en veelzijdig in een enthousiast en gedreven team”, Willem: “Zoek je leuk werk in een fijn team, dan is functioneel beheerder bij gemeente Leiden de baan voor jou”, Jorinde: “Een team met collega's die enthousiast zijn over het vak. Veel disciplines en dus veel variatie!”

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
We zien je sollicitatie graag uiterlijk 6 juni tegemoet via onze sollicitatiepagina. Deze vacature staat langere tijd uit. Zien we een match, dan nodigen wij je zo spoedig mogelijk uit voor een gesprek. Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Carola Slierings, Senior team Applicaties via 06- 2117 2718. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Patricia de Beer via telefoonnummer 06-5275 7940. Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum van deze site verdwijnt.

Voor deze vacature werven wij in- en extern tegelijk. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Onder interne kandidaten vallen ook uitzendkrachten die werken voor onze organisaties.

LEIDEN is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer, met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van de diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!

We zoeken collega's die ons helpen bouwen aan een duurzame, sociale en toekomstbestendige stad en gemeente.

Wij zijn Gemeente Leiden.
Wie ben jij?

Bekijk de vacature ook op Werken in de Leidse Regio.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Functioneel Beheer, Functioneelbeheer, Ruimtelijk Domein, Recreatex, Melddesk, Afvalris, BiSL, ICT Beheer, Overheid

Salaris

Max. € 4.537 p/m
Maximaal € 4.537,00 bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 9).
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in