+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
1 dag geleden geplaatst | 127x bekeken

Functioneel Beheerder Leiden Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • Max. € 4.632 p/m
 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Functioneel Beheerder
Ben jij ambitieus, wil je jezelf volop ontwikkelen en een bijdrage leveren aan onze applicaties, de afdeling en de patiëntenzorg? Voel je je thuis in een omgeving waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en werk je graag in een veeleisende omgeving waar nauw wordt samengewerkt? Voel jij jezelf probleemeigenaar en verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk? Dan is deze vacature wat voor jou!
Deel deze pagina

Wat ga je doen?
Als functioneel beheerder/migratie-specialist maak je deel uit van het ICT-team van de afdeling Klinische Farmacie en Toxicologie. In dit nauw samenwerkende team dat nu bestaat uit twee functioneel beheerders, een projectleider en een ziekenhuisapotheker, pak je zowel eenvoudige als complexe vraagstukken op. Je bent in staat werkprocessen in de poliklinische apotheek te analyseren en aan de hand daarvan de database van CGM te herstructureren, zodat migratie naar CS-HiX mogelijk wordt. Ook zul je de implementatie van deze module voor je rekening nemen, in samenwerking met je collega’s. Ten slotte ben je in staat om op basis van data analyse input te leveren op bijv. het doelmatig toepassen van geneesmiddelen.

Je werkgebied is de inrichting en het beheer van CGM en CS-HiX met bijzondere aandacht voor de modules CS-logistiek, CS-medicatie, CS-apotheek, en de koppeling van deze modules met CS-poliapotheek. Behalve dat je van inhoudelijke uitdagingen houdt, vind je het belangrijk om persoonlijk contact met gebruikers te hebben. Doordat je tijdens je inwerkfase meeloopt met de gebruikers ben je goed op de hoogte van de (logistieke) processen en ben je in staat om mee te denken en proactief met oplossingen te komen.

Ook buiten de afdeling ben je actief met vragen en projecten uit de HiX-Themagroep Medicatie. Hierbij overleg je met gebruikers en heb je aandacht voor de werkwijze en processen op de verpleegafdelingen. Je denkt proactief mee over risico’s en oplossingen, waarbij het welzijn en de veiligheid van de patiënt centraal staat. Je leidt eindgebruikers op voor het juiste gebruik van de medicatiemodule. Ten slotte neem je deel aan de triagediensten en beantwoord je vragen van gebruikers van zowel binnen als buiten de afdeling.

Functie-eisen

 • Wij zoeken een enthousiaste collega met een hbo/wo- werk- en denkniveau;
 • Ervaring met functioneel applicatiebeheer in HiX, in het bijzonder met overzichten, rules en expressies, is een pré;
 • Je krijgt energie van implementatie- of migratieprojecten en bent in staat processen te analyseren;
 • Kennis van/ervaring met softwarepakket CGM (poli)apotheek strekt tot aanbeveling;
 • Verder heb je een hands-on mentaliteit en analytisch inzicht. Je kunt snel en bewust schakelen, bent nieuwsgierig en kunt omgaan met werkdruk. Je hebt continu in je achterhoofd dat jij medeverantwoordelijk bent voor het welzijn van onze patiënten;
 • Je bent ambitieus, wil jezelf volop ontwikkelen en je wilt een bijdrage leveren aan onze applicaties, de afdeling en de patiëntenzorg;
 • Ook voel je je thuis in een omgeving waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en werk je graag in een veeleisende omgeving waar nauw wordt samengewerkt;
 • Tot slot voel jij jezelf probleemeigenaar en verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk.
Wat bieden we jou?
Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden van het LUMC.


Aanbod

Het Leids Universitair Medisch Centrum is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Complexe en betrouwbare informatiesystemen zijn hierbij cruciaal. Het LUMC is een ambitieuze organisatie die volop investeert in de verdere ontwikkeling van zorg en technologie zoals mobile apps en e-health initiatieven.

Je komt voornamelijk te werken bij de secties Poli Apotheek en Farmaceutische Patiëntenzorg (FPZ) van de afdeling Klinische Farmacie en Toxicologie (KFT). De speerpunten van beide secties zijn onder andere medicatiebegeleiding, medicatieveiligheid en medicatieoverdracht. De focus ligt op High Risk medicatie en farmaceutisch specialistische zorg. Daarnaast zijn de secties verantwoordelijk voor geneesmiddelenlogistiek en -distributie voor patiënten die onder behandeling zijn in het LUMC in de volle breedte.

Je gaat aan de slag bij het ICT team van de apotheek van het ziekenhuis, ondergebracht bij de sectie FPZ. Je geeft advies en legt verantwoording af aan de ziekenhuisapotheker FPZ –ICT en de poliklinische apotheker ICT (voor inhoudelijke zaken), en het hoofd van de sectie FPZ (personele zaken). Het team ICT bestaat verder uit nog twee functioneel beheerders en een projectleider. Het gehele team werkt nauw en op een prettige manier met elkaar samen. Door onderlinge afstemming komen we tot een prioriteitenlijst en een verdeling van taken. Open communicatie binnen het team en met alle collega’s binnen de sectie en de rest van de afdeling vinden we erg belangrijk

Meer informatie
 • Voor deze vacature zullen referenties worden opgevraagd.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in