+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
10 dagen geleden geplaatst • 38x bekeken

Security Specialist Concern Applicaties bij de Universiteit Leiden Leiden • Universiteit Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Universiteit Leiden

Universiteit Leiden
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 9 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.974 - € 5.439 p/m
 • 38 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Bonusregeling
 • Laptop
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Ben jij thuis in de wereld van SAP Security en wil je deze kennis inzetten voor een veilige IT-omgeving? Wil jij werken aan hoogstaande IT bij een van de meest gerenommeerde universiteiten van Europa? Bouw dan mee aan de campus van de toekomst waar virtueel en fysiek studeren, onderzoeken en werken samengaan, als

Security Specialist Concern Applicaties

Wat ga je doen
Jij zet als Security Specialist Concern Applicaties, waaronder nadrukkelijk SAP, jouw kennis van Security in om de omgevingen van de Universiteit Leiden veilig te houden. Dit doe je door samen te werken met andere Security professionals binnen de Universiteit. Je neemt deel aan een programma voor informatiebeveiligingsnormen en vertaalt dit naar acties voor je collega's binnen het SAP & BI team. Al doende leer je snel de kaders kennen. Ook werk je aan oplossingen voor security monitoring en ga je aan de slag met de bevindingen hieruit. Kortom, je zorgt voor een volwassen benadering van Security over het gehele concern applicatielandschap.

Waar ga je werken
Het ICT Shared Service Center (ISSC) is het IT innovatie-, kennis- en supportcentrum van de Universiteit Leiden, een van de oudste universiteiten van Europa. Dagelijks maken tienduizenden studenten, medewerkers en alumni gebruik van de zeer uiteenlopende IT voorzieningen. Ervaren professionals en jonge talenten leren hier met plezier van elkaar.

Je bent in deze functie onderdeel van het agile scrumteam Business Application Services van het ISSC. Het team is gespecialiseerd in bedrijfsdata en informatiestromen, en levert tooling ten behoeve van SAP & BI. Door onze services zijn betrouwbare analyses, bestuurs- en managementrapportages mogelijk binnen de Universiteit Leiden. De ontwikkelingen gaan richting Cloud technologie. Samen met je collega's vorm je hier een hecht team met een informele werksfeer waar je veel vrijheid krijgt. Er is alle ruimte voor initiatieven en de lijnen zijn kort

We streven ernaar om met elkaar een fijne inclusieve werkomgeving te creëren, waarin jij je welkom en gewaardeerd voelt. Er is alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en trainingen. Samen met je collega's bouw je snel expertise op en geef je je loopbaan in korte tijd een enorme boost. Kortom een bruisende, ontwikkelingsgerichte werkomgeving waar jouw talenten volledig de ruimte krijgen.

Jouw werkzaamheden
 • Zorgdragen voor de veiligheid van de SAP & BI omgevingen, zowel technisch als procedureel.
 • Vertalen van de gestelde normen, zoals het SURF NormenKader, naar concrete acties binnen het SAP & BI team, en deze coördineren.
 • Ondersteunen van de Security Audit afdelingen door evidence te leveren voor hun bevindingen.
 • Structureren van security monitoring oplossingen en opvolgen van de bevindingen hieruit.
 • Zorgdragen voor synchronisatie tussen de SAP en BI user administratie en de Active Directory oplossing.
 • Aanleveren van informatie aan het centrale Security Monitoring en SOC/SIEM platform.


Functie-eisen

Wie ben jij
 • Je vindt het leuk creatieve oplossingen te vinden voor vaak complexe problemen.
 • Je wilt je ontwikkelen en blijven leren binnen je vakgebied.
 • Je hebt de certificaten GIAC Security Essentials (GSEC) en/of GIAC Certified Incident Handler (GCIH), of bent bereid deze te gaan halen.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het SAP Security domein en volgt de ontwikkelingen op de voet; je voelt je thuis in zowel een OnPremise als Cloud omgeving.
 • Je beschikt over HBO werk en denkniveau met een afgeronde opleiding binnen het vakgebied.
 • Je bent mondeling en schriftelijk vaardig in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.


Aanbod

Wat kun je van ons verwachten
 • Een goed salaris van tussen € [[salarisMin]],- en € [[salarisMax]],- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 38 uur, schaal [[ufoSchaal]] van de CAO Nederlandse Universiteiten.
 • Zicht op een vaste aanstelling na een jaar goed functioneren.
 • Je hebt de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken, de werkduur en -tijden zijn flexibel, er is een reiskostenvergoeding en je krijgt 29 vakantiedagen bij een fulltime werkweek.
 • Je ontvangt jaarlijks 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en je maakt gebruik van een zeer aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Ruime keuze in je secundaire arbeidsvoorwaarden, zo kun je kiezen voor een sabbatical, betaald ouderschapsverlof, je vrije dagen en salaris inzetten voor bijvoorbeeld een sportabonnement en zijn er mogelijkheden voor kinderopvang.
 • Veel aandacht voor goede werkplekken en werkomstandigheden, en uiteraard krijg je een laptop tot je beschikking.
Meer informatie over arbeidsvoorwaarden lees je hier: .

Over het ISSC
Het ICT Shared Service Centre (ISSC) is de ICT-dienstverlener van de Universiteit Leiden, een van Europa's meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. Met ongeveer 150 collega's produceren en leveren wij moderne en flexibele ICT-diensten voor onze universitaire researchers, docenten, 32.000 studenten en bedrijfsvoering. Wij ontwikkelen en beheren onder andere state-of-the-art (mobiele) workspaces en moderniseren continu het geavanceerde ICT-netwerk en onze private-cloud omgeving. Naast het applicatiebeheer van de informatiesystemen voor bedrijfsvoering en onderwijs, ontwikkelen/ beheren we robuuste universitaire rekenfaciliteiten en storage voorzieningen, meerdere datacenters en een supercomputer. Dit alles binnen een continu veranderende omgeving waarbij we steeds meer in energieke teams agile werken. De prachtige uitdagingen waar we voor staan, vragen om collega's die op zoek zijn naar deze dynamiek en die het leuk vinden om zichzelf vakmatig continu op hoog niveau te ontwikkelen. Binnen het ISSC zijn hier veel mogelijkheden voor! Er is alle ruimte voor een bij jou en jouw functie passend arrangement met interessante opleidingen en uitdagende trainingen. Verder beschik je over veel verlofdagen, kun je in overleg deels thuiswerken en krijg je een laptop van de zaak.

Diversiteit
Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Verklaring omtrent het gedrag (VOG)
In de dagelijkse werkzaamheden krijg je te maken met vertrouwelijke informatie. Voor deze functie vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze verklaring is verkrijgbaar bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar je staat ingeschreven. De kosten hiervoor worden vergoed. Een uitgebreide beschrijving van de VOG vind je hier.

Meer informatie
Vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek én succesvol onderwijs is zonder hoogstaande IT ondenkbaar. Jij kunt er mee aan de slag als Security Specialist Concern Applicaties. Voor meer informatie over deze functie of de procedure kun je contact opnemen met Eelco de Jong, Afdelingshoofd Customer Application Services bij het ISSC via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.denuniv.

Is dit de baan voor jou?
Solliciteer dan direct via de button op deze pagina. Sollicitaties nemen wij direct in behandeling en we doen ons best dezelfde dag nog contact met je op te nemen. Reageren kan tot en met de sluitingsdatum, mits de vacature niet eerder is vervuld of gesloten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Mocht je ons toch CV's toesturen dan kunnen daar geen rechten aan worden ontleend.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in