+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
30+ dagen geleden geplaatst • 24x bekeken

Developer Python / Javascript in Leiden (detachering) Leiden • Jobfinity

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Detachering / Vast contract
  • Medior

Vacatureomschrijving

Voor een klant in Leiden zoeken we -op basis van detachering- een Python / Javascript developer die kan omgaan met de dynamiek van ontwikkelen binnen een snelgroeiend bedrijf, graag wilt werken met state-of-the-art netwerktechnologie, innovatieve oplossingen wilt ontwikkelen om deze in de praktijk te brengen en met een grote verscheidenheid aan programmeertalen wilt werken.

NOTE: We zoeken géén developer die applicaties wilt bouwen (e.g. zelf wilt ontwerpen, integratie met databases, Object Oriented design, etc.) De opdrachtgever is een service provider van internetoplossingen voor de groot-zakelijke markt. En levert de volledige ICT-infrastructuur op basis van shared en private Cloud technologieën. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor het geïntegreerd beheren van modems, routers, servers en dataverbindingen op basis van een hoge beschikbaarheid, flexibiliteit en gemak. Daarnaast kunnen klanten zelf via meerdere intern ontwikkelde applicaties aanvullende bestellingen doen. De developer die we zoeken gaat scripts bouwen, nieuwe hardware en software integreren met de systemen die de opdrachtgever levert aan klanten. De ideale kandidaat denkt groter dan het enkel koppelen van nieuwe componenten aan de systemen.


Functieomschrijving Python / Javascript developer

De werkzaamheden binnen het development team zijn heel veelzijdig, ze beginnen bij het ontwikkelen van nieuwe of bestaande producten/diensten en gaan tot het volledig geautomatiseerd uitrollen en beheren bij de eerder genoemde toonaangevende bedrijven. Voorbeelden van deze veelzijdige werkzaamheden zijn: implementeren en provisioning van nieuwe hardware, DevOps activiteiten op basis van Docker / Ansible, software integreren met partner API’s en bestaande tools, automatiseren van processen en nieuwe oplossingen creëren.


Functie eisen Python / Javascript developer

- HBO werk- en denkniveau;

- Minimaal 2 - 3 jaar werkervaring;

- Ervaring met Python en Javascript;

- Ervaring met versiebeheer VCS (o.a. Git);

- Pré: ervaring met (o.a. full-stack, containerization) DevOps.

De gedroomde kandidaat heeft -naast bovenstaande eisen- ervaring met ontwikkelen op het ServiceNow platform, en kennis van o.a. Unix omgevingen, Apache, NGINX, Angular, NodeJS, MongoDB en PostgreSQL.


Over de klant

De klant is een service provider van internetoplossingen voor de groot-zakelijke markt. En levert de volledige ICT-infrastructuur voor toonaangevende bedrijven (o.a. Ahold, Randstad, etc.) op basis van shared en private Cloud technologieën. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor het geïntegreerd beheren van modems, routers, servers en dataverbindingen op basis van een hoge beschikbaarheid, flexibiliteit en gemak.


Overige informatie Python / Javascript developer
  • Standplaats: Leiden;
  • Start: in overleg / per direct;
  • Tarief: marktconform;
  • Inzet: full-time, 12 maanden, met optie tot verlenging.


Aanbod

Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in