+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
5 dagen geleden geplaatst | 65x bekeken

BI Developer (junior / medior) | €3000 - €3500 bruto per maand Leiden Zight

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Zight

Zight
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 280 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 3.000 - € 3.500 p/m
  • 38 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?

Als BI Developer krijg je in ons kleine en zeer gespecialiseerde team meteen veel ruimte. Na een praktische training, zetten we je stap-voor-stap, maar wel zo snel mogelijk, in op klantprojecten. Allereerst onder de vleugels van een van onze seniors, en daarna zelfstandig met eigen klantverantwoordelijkheid. Het gaat hierbij om end-to-end werkzaamheden, dus vanaf ETL tot en met dashboarding.

Waar kom je te werken?

Breestraat 59. We hebben het geluk te mogen toeven in één van de oudste panden van Leiden

Wat wij vragen?
We zoeken iemand die een groot gevoel heeft voor data, die het leuk vindt om van data informatie te maken en die daarbij de meest complexe uitdagingen niet uit de weg gaat. We zoeken iemand die houdt van programmeren en van het oplossen van klantproblemen op het gebied van dashboarding. Ook zoeken we iemand die klantcontact niet schuwt en dus (voor een deel) zelfstandig kan opereren in projecten. En tenslotte zoeken we iemand die zichzelf wil blijven, en zo mag bijdragen aan onze cultuur en richting.

Wat wij bieden?

Wij bieden je een eigen trainingsprogramma, een geestig en gedreven team, veel vrijheid, goede beloning, 2 maanden bonus (als je maximaal presteert), een team waarin je jezelf kan blijven, trainingsopties ook buiten de deur en de door Corona vertraagde viering van ons 10-jarig bestaan (ergens over de grens).

Bedrijfsomschrijving

Zight levert Business Intelligence oplossingen aan OV-bedrijven en OV-overheden. Zij kunnen daarmee hun OV monitoren, analyseren en verbeteren. We leveren zowel een standaard SaaS-oplossing, als ook maatwerk oplossingen. Klanten zijn bijv. Qbuzz, Arriva, EBS, RET, CDTA Albany (US), RTA Dubai, Provincie Noord-Brabant, Provincie Fryslan etc. Ook leveren we - vanuit Zight Academy - een training en transformatie programma genaamd 'Datagedreven Werken'. Hiermee helpen we individuen en teams om tot relevante KPIs, dashboards, support, KPI-beheerplannen en acties te komen, die ook echt tot verbetering leiden. Daarmee zijn we uniek, omdat we dus niet alleen technologie leveren, maar ook helpen om randvoorwaarden te creëren die leiden tot tastbare prestatieverbetering.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in