Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
30+ dagen geleden geplaatst • 9x bekeken

Java Developer | €4000 - €7700 bruto per maand Leiden • Semantica

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • € 4.000 - € 7.700 p/m
 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Medior/Senior
 • 13e maand
 • Auto v/d zaak
 • Bonusregeling
 • Opleidingsbudget
 • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Cooder is looking for a Java Developer in Leiden for Semantica!

De vacature

De baan die jou blij maakt Minstens één keer in je leven wil je de baan van je leven hebben gehad. Die ene baan die jouw carrière een boost heeft gegeven en waarin je echt hebt kunnen doen wat je leuk vond, waarin je hebt mogen kiezen welke projecten je deed, en waarbij je een eerlijk en goed salaris verdiende (Wij noemen dat SalarisPlus).

Bij Semantica heeft niemand precies dezelfde functie, geen salarisschalen en zijn er geen functioneringsgesprekken waarbij iedereen langs dezelfde lat gemeten wordt. Binnen Semantica kan je rol of gevraagde kennis van project tot project verschillen en daarmee kun je groeien. Of je nu van veel afwisseling houdt of graag aan een langdurig project werkt, het kan allebei. Niemand is hetzelfde, en we doen ook niet alsof dat wel zo is. Wij begeleiden jou het liefst door je natuurlijke talenten boven te halen en je persoonlijke carrièredoelen te vertalen naar je dagelijks werk. Zo werk je continu aan je toegevoegde waarde, inzetbaarheid en daarmee de hoogte van je SalarisPlus. Je komt te werken in een team van 15 hoogopgeleide professionals en gaat werken aan projecten die jou uitdagen om goede software te maken, nieuwe dingen uit te proberen en voor klanten te werken waar jij graag voor werkt.

Hier ga je werken:
Afwisselende externe projecten die passen bij jouw wensen (qua duur van het project, reisafstand, type klant, omgeving, tech stack en beloning) op locatie bij de klant (en remote); inhouse projecten voor klanten met Semantica collega’s; klanten van mkb tot multinational in meerdere sectoren, zoals overheid, energie, banking, zorg, retail en meer. Zoals gezegd is niemand hetzelfde. Dus wat wil jij nog meer? Naast je software projecten bieden wij je ruimte om nieuwe of andere dingen te doen. Maar alleen als jij dat wilt. Ga je bijvoorbeeld kennissessies geven, intern en/of extern? Ga je (technische) blogs schrijven? Neem je je hobbies mee naar je werk of laat je ze lekker thuis? Ga jij een stagiair of trainee begeleiden? Wil je een rol in het aannemen van nieuwe collega’s? Duik jij in LabS om te werken aan onze en jouw nieuwe ideeën, samen met collega’s en studenten? Wil je veel ruimte voor je (zelf)studie? Het kan allemaal. Wij zijn benieuwd naar jou en je wensen.

Dit breng jij mee:
Jij hebt goede achtergrondkennis van software ontwikkeling, waardoor je een dieper begrip hebt van de zaken die je tegenkomt. Daarom heb je bij voorkeur: een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur richting Informatica of vergelijkbaar; OCA behaald, OCP is een pré. Of je hebt de ambitie en de drive om minimaal OCA op korte termijn te behalen; 5+ jaar werkervaring en gewerkt volgens Agile/Scrum; jouw tech stack is ontstaan door jouw werkervaring en interesses. Wij vragen daarom niet naar een vaste set van tools en skills. Misschien weet je wel veel over een frontend framework zoals Angular, of heb je ervaring met containerizen of webservices.

Wat krijg jij zelf voor het harde werken:
Vrijheid, samenwerking en vertrouwen. Drie woorden die samenvatten waarom wij een ander beloningsmodel voor medewerkers hebben. Werken voor de baas is passe, wij werken voor elkaar. Daarom krijg jij bij ons: SalarisPlus: Klanten betalen uiteindelijk per uur voor onze projecten. Dat vertaalt zich direct door naar een bonus bovenop jouw salaris. SalarisPlus geeft je zekerheid met een grote mate van flexibiliteit: de voordelen van variabele beloning, zonder de nadelen; maandelijks vakantiegeld, waardoor je dit geld flexibeler kunt gebruiken; een ruim opleidingsbudget en een persoonlijk carrièreplan dat jij bepaalt, waardoor jij gaat groeien; meer dan één gezellige werkplek: in Leiden, op klantlocatie en thuis. Daarnaast krijg je mobiliteit op maat (OV of auto), een pensioen, extra vakantiedagen waar je gebruik van kunt maken, dit noemen wij VerlofPlus. De mogelijkheid om te participeren in Semantica, met certificaten van aandelen. Hardware en werkplekaanpassingen naar voorkeur, inclusief een budget voor een verantwoorde thuiswerkplek.


Wat zijn je belangrijkste taken?

Taak 1
Java Development

Taak 2
Backend of Fullstack development

Taak 3
Adviseren

Taak 4
Ontwerpen

Taak 5
Vakkennis up to date houden

Functie eisen
 • HBO/WO opleiding OCA en/of OCP of bereid een van deze te behalen
 • Willen werken aan afwisselende projecten (inhouse & consultancy)
 • 5 jaar werkervaring of meer
 • Bekend met een frontend framework, bijvoorbeeld Angular of Vue
Wat krijg je?
 • €4000 - €7700 bruto per maand
 • Flexibele werktijden
 • Lease auto
 • Gedeeltelijke reiskostenvergoeding
 • Laptop
 • Pensioen
 • Netto onkostenvergoeding
 • Training
 • 13e maand
Over Semantica:

Een goed idee is nooit standaard. Dat vraagt om maatwerk software. Wij realiseren dromen met software-op-maat die meer oplevert dan het kost. Software die goed in elkaar zit, wendbaar is en weinig onderhoud nodig heeft. Wij geloven dat software-op-maat voor onze klanten bijdraagt aan een unieke uitstraling, aan prettiger werk voor hun medewerkers en aan een betere ervaring voor de klanten van onze klanten. Voordat de software tot leven komt, bekijken we hoe het de beloften waarmaakt en hoe het rendabel wordt. Onze software met onze aanpak laat organisaties groeien en bloeien. Bij Semantica leer je veel, omdat je in de detachering werkt of aan interne projecten. Die afwisseling in teams, organisaties en tooling maakt dat jij je carriere plan kan waarmaken. Wij focussen op onze eigen talenten, dat wat je van nature goed doet en leuk vindt. Jij mag je eigen stijl hebben en je eigen interesses. Als je je natuurlijke talenten vaker inzet, worden het echt jouw sterke punten, zeker als je het combineert met het opdoen van nieuwe skills. Zet je stip op de horizon in je carrière plan en ontwerp een roadmap naar jouw doel. Dit doe je met support van de chief happiness officer. Wij hebben niet een meetlat voor iedereen in dezelfde functie, de enige meetlat ben je zelf. En het team dat jou nodig heeft. Unieke arbeidsvoorwaarden: SalarisPlus: vast salaris + bonus, waardoor je meer verdient. Kopen van certificaten van aandelen Vakantiegeld maandelijks uitgekeerd i.p.v. jaarlijks 25 vakantiedagen + bonusvakantiedagen En natuurlijk ook pensioen, leaseauto of OV kaart, laptop, opleidingsbudget

 • Opgericht in 1995
 • Werkzaam in de Computersoftware.
 • De gemiddelde leeftijd is 40.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in