Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
6 dagen geleden geplaatst • 39x bekeken

Functioneel Beheerder Leiden • Servicepunt71

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Servicepunt71

> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior

Vacatureomschrijving

Functioneel Beheerder

Wil jij de verbindende schakel zijn in het werkveld van gebruikers, leveranciers, andere functioneel beheerders en het team ICT van Servicepunt 71? Draag je graag bij aan de verdere professionalisering van de functie en het team? Solliciteer dan als functioneel beheerder!

WIJ zijn op zoek naar versterking van ons team. We zoeken een functioneel beheerder voor de applicaties in het sociaal domein, met als specialisme Werk & Inkomen, die zich ook inzet voor het beheer van de andere onderdelen (WMO, schuldhulpverlening). Bij gemeenten zijn steeds meer dienstverleningsprocessen afhankelijk van systemen. Wanneer dit niet goed werkt, merken de burgers en ondernemers van Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude hier direct iets van. Samen met de regio werken wij er dan ook hard aan om het functioneel beheer en het applicatiebeheer op steeds professionelere wijze uit te voeren. In de functie van functioneel beheerder kom je te werken voor Servicepunt 71 en werk je nauw samen met andere functioneel beheerders, gebruikers en stakeholders binnen één van de domeinen (Publiek, Sociaal, Bedrijfsondersteuning of Ruimte).

Wat ga je precies doen?
Je komt te werken in het sociaal domein en beheert daar de applicaties voor alle vier de gemeenten, samen met vier collega functioneel beheerders. Jouw hoofdtaak is het beheren van de applicatie Civision Samenlevingszaken (CSAM) voor het onderdeel Werk & Inkomen. Samen verzorg je met de collega functioneel beheerders ook het beheer van CSAM voor de WMO, de sjablonenapplicatie Polydoc en de (kleinere) applicaties o.a. Liaan, Suwinet Inkijk en DUO portaal inburgering. Je houdt je bezig met zowel het reguliere beheer van de huidige applicatie(s). In het dagelijks beheer pak je vragen van gebruikers op en werk je aan het oplossen van incidenten of het voorbereiden van wijzigingen. Ook zorg je o.a. voor het beheer van koppelingen en het up to date houden van de documentatie. Het (om)bouwen en beheren van managementrapportages in Cognos maakt tevens onderdeel uit van de werkzaamheden.

Naast het verzorgen van het reguliere beheer, maak je ook onderdeel uit van het projectteam dat de implementatie van de suite sociaal domein voor Werk & inkomen gaat realiseren. De implementatie van de suite sociaal domein staat gepland rond de zomer 2022. Het accent ligt op het inrichten van de 4 Civision Samenlevingszaken omgevingen van de vier gemeentes die allen in de hosting omgeving van de leverancier ondergebracht gaan worden (werkprocessen, documentsjablonen en referentietabellen). En alles wat daarbij komt kijken. We zoeken iemand die zin heeft in deze uitdaging en een stevige aanvulling is voor het team om alles wat moet gebeuren voor elkaar te krijgen.


Functie-eisen

JIJ beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast koppel je resultaatgerichtheid en een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen aan samenwerkingsgerichtheid. Je werkt planmatig en bent accuraat en stressbestendig. Je spreekt de taal van de gebruikers en werkt ingewikkelde zaken graag uit in een begrijpelijke vorm. Je bent flexibel en bent het gewend projectmatig te werken.
Daarnaast beschik je over:
 • Een HBO werk- en denkniveau en minimaal een Mbo 4 diploma;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare kennis en ervaring als functioneel beheerder;
 • Kennis en ervaring met de genoemde applicaties is een pré, maar het allerbelangrijkst vinden wij aantoonbare kennis van gemeentelijke processen met betrekking tot Werk & Inkomen;
 • Kennis van Cognos/SQL, PowerBI en kennis van BiSL en/of ITIL zijn een pré maar geen harde noodzaak. Indien deze kennis ontbreekt, zien we graag dat je een training volgt om deze op te doen.


Aanbod

ONS TEAM Applicaties is per 1 januari 2020 gestart is bij SP71. Het functioneel beheer van de regiogemeenten en SP71 is met ingang van die datum centraal ondergebracht in dit nieuwe team. Als functioneel beheerder kom je straks te werken in dit team van 55 medewerkers. We werken samen met de regiogemeenten aan het versterken van de dienstverlening op het gebied van informatievoorziening. Jij werkt nauw samen met andere functioneel beheerders, gebruikers en stakeholders binnen één van de domeinen (Publiek, Sociaal, Bedrijfsondersteuning of Ruimte). Hierbij stellen een aantal collega’s zich voor: Madelon: “De functie is uitdagend en veelzijdig in een enthousiast en gedreven team”, Willem: “Zoek je leuk werk in een fijn team, dan is functioneel beheerder bij Servicepunt71 de baan voor jou”, Jorinde: “Een team met collega’s die enthousiast zijn over het vak. Veel disciplines en dus veel variatie!”

AANBOD voor jou is een werkweek van 36 uur met een salaris van maximaal € 4.208,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 9). Verder bieden wij:
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze partners;
 • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen van onze 'Academie71';
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen. Het IKB komt bovenop je salaris;
 • Een pensioenregeling via het ABP en een reiskostenvergoeding;
 • Invloed op je werktijden: gedeeltelijk thuiswerken is de norm;
 • De gelegenheid om aan het eind van je werkdag te ontspannen in één van onze vele parken en horeca
 • (allemaal op loopafstand).
ENTHOUSIAST geworden? We zien je sollicitatie graag uiterlijk 12 juni 2022 tegemoet via onze sollicitatiepagina: .
Deze vacature staat langere tijd uit. Zien we een match dan nodigen wij je zo spoedig mogelijk uit voor een sollicitatiegesprek.

Wil je meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Carola Slierings, senior team Applicaties via 06 – 2117 2718. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Patricia de Beer, corporate recruiter, via telefoonnummer 06-5275 7940. Voor deze vacature werven wij in- en extern tegelijk. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Onder interne kandidaten vallen ook uitzendkrachten die werken voor onze organisaties.

SERVICEPUNT71 is een servicegerichte, regionale organisatie. Met een nuchtere en flexibele instelling werken we in een prettig informele sfeer voor verschillende gemeenten. We ondersteunen gemeenten bij hun maatschappelijk relevante taken. Wij maken het verschil door te faciliteren met professionele dienstverlening. Op basis van onze vakkennis en ervaring adviseren we praktisch en inventief over uiteenlopende zaken. Het werken voor verschillende gemeenten is veelzijdig, het vraagt om overtuigingskracht en het geeft werkplezier. We nemen de regie, brengen onze verschillende disciplines bij elkaar en we zoeken verbinding met de business, altijd gericht op een succesvol eindresultaat. Onze ambitie is inzicht en overzicht bieden, daadkracht creëren. Resultaten behalen door snelle en passende service te verlenen. Want alleen met goede, slimme oplossingen kunnen we samen werken én samen bouwen.

We zoeken mensen die ons daarbij helpen. Mensen met een hart voor dienstverlening en maatschappelijke betrokkenheid. Want die maken het verschil.

Wij zijn Servicepunt71.
Wie ben jij?

Per 1 januari 2023 zal Servicepunt71 niet meer als onafhankelijke organisatie bestaan en wordt in zijn geheel ondergebracht bij de gemeente Leiden. Recent zijn nieuwe regionale afspraken gemaakt over de samenwerking op het gebied van bedrijfsvoering. Er is afgesproken dat vanaf volgend jaar de gemeente Leiden de bedrijfsvoering gaat uitvoeren voor Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude en de eigen Leidse organisatie. We willen hiermee de samenwerking verder versterken, de sturing vereenvoudigen en slagkracht vergroten. Medewerkers in dienst van Servicepunt71 gaan dan allemaal in één keer over naar Leiden met behoud van de eigen functie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in