30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
30+ dagen geleden geplaatst • 8x bekeken

Senior IT-Specialist Firewall Leiden • DeRecruiter.nl

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Senior
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving Senior IT-Specialist Firewall

Namens het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) is De Recruiter op zoek naar een Senior IT-Specialist Firewall. Heb je vragen? Neem dan contact met ons via 06-42475552 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

In het kort

 • Als senior IT-specialist Firewall sta je aan de basis van de infrastructuur, die dankzij jouw inzet veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is;
 • Als onderdeel van het team IT Infrastructuurdiensten, lever je dagelijks een zinvolle en maatschappelijk bedrage. Je levert een directe bijdrage aan zorg, onderzoek en onderwijs binnen het LUMC;
 • Naast het inzetten van je kennis en ervaring, help je het team zich verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

Wat ga je doen?

Als senior IT-specialist Firewall ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer op gebied van security, waaronder onder meer de Checkpoint Firewall omgeving, remote access gateway oplossingen en F5 BIG-IP. Een cruciale functie waarbij jouw kennis en ervaring van essentieel belang is. Daarnaast zorgt jouw team voor diverse randvoorwaarden voor veilige informatievoorziening middels het veilig aanbieden van websites, portalen en externe toegang. Naast deze beheerwerkzaamheden ben je samen met de overige teamleden verantwoordelijk voor vernieuwing en toekomstige ontwikkelingen op gebied van security. Op basis van de LUMC IT visie en architectuur roadmap werk je aan de projecten met de hoogste prioriteit en toegevoegde waarde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het implementeren van een Checkpoint multi-domain security management omgeving, nieuwe firewalls, en het migreren van een F5 BIG-IP naar nieuwe hardware. Samen met de IT Specialist Security adviseer je het management en de Chief Information Security Officer en werk je nauw samen met de Information Security Officers en het CERT. Hierbij heb je met de drie pijlers van ons academische centrum te maken: zorg, onderzoek en onderwijs. Dit maakt de functie uitdagend en afwisselend: de ene dag beveilig je de infrastructuur voor het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en de volgende dag doe je dit voor een rekencluster voor DNA-onderzoek. Binnen je takenpakket ben je ook aanspeekpunt voor het team en voor collega’s buiten de afdeling. Zij zullen je vragen om advies en hulp bij het oplossen van ingewikkelde vraagstukken. Ten slotte begeleid je meer junior medewerkers: je leidt ze op door middel van training en coaching on the job, waarbij het doel is dat het hele team zich ontwikkelt, en je helpt het LUMC stap voor stap verder te brengen.


Functie eisen Senior IT-Specialist Firewall

Wat vragen wij?

Het belangrijkste is dat je affiniteit hebt met de zorg en je je graag richt op innovatie en ontwikkeling op het gebied van IT. Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s. Ook vinden we het belangrijk dat je proactief te werk gaat, durft te communiceren en je verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast beschik je over aantoonbare ervaring en certificering op het gebied van Checkpoint Maestro (Scalable Platform) en F5 BIG-IP LTM & APM. Je hebt een goed analytisch denkvermogen, een open en oprechte houding en goede communicatieve vaardigheden. Verder is het een plus als je een afgeronde hbo- en/of universitaire opleiding hebt, gezien de academische omgeving waar je je in bevindt. Je bent in staat om goede relaties op te bouwen met de interne organisatie; je verdiept je graag in de uitdagingen van de organisatie en zet je in om die op te lossen. Ervaring met het werken binnen een complexe en veeleisende (multi-stakeholder) omgeving, dat heb jij. Ook vind je het geen probleem om sporadisch werkzaamheden buiten kantoortijden uit te voeren. Herken jij je in bovenstaande beschrijving van security specialist, ben je een echte teamspeler en neem je graag initiatief? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!


Bedrijfsprofiel

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Je komt te werken binnen het team Infrastructuurdiensten. Dit team is de kern van onze IT-afdeling: wij zijn eindverantwoordelijk voor de gehele IT-structuur van het LUMC. In totaal bestaat het team uit 21 collega’s en 5 subgroepen: netwerk, datacenter, telefonie, Linux en security & authenticatie. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. We zoeken naar positief ingestelde teamleden met de juiste teamspirit, om te helpen de IT Infrastructuur van het LUMC verder te brengen en te optimaliseren.

Carrière in het LUMC
Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.


Arbeidsvoorwaarden
 • Full-time contract (36 uur per week);
 • Uitzicht op vaste aanstelling na 1 jaar;
 • Een salaris van max. €5.483,-;
 • Mogelijkheid tot interne opleidingen en bijscholing;
 • Eindejaarsuitkering (8,3%);
 • Vakantiegeld;
 • Fietsregeling;
 • Sportbudget;
 • Pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensionpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt;
 • Een introductiemoment als nieuwe collega inclusief uniek welkomstcadeau.


Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in