Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
13 dagen geleden geplaatst • 150x bekeken

Hogeschool Leiden zoekt: Medewerker ICT in het Onderwijs (0,8 fte) Leiden • Hogeschool Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Hogeschool Leiden

> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 2.319 - € 3.139 p/m
 • 32 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

De functie
Om het leren van studenten te bevorderen, maken we binnen de hogeschool zo goed mogelijk gebruik van de diverse digitale middelen. Voor de faculteit Management & Bedrijf zoeken we een enthousiaste en flexibele collega die zich bezighoudt met digitalisering in het onderwijs en de organisatie.
Je werkt samen met je collega’s aan de (verdere) ontwikkeling, coördinatie en uitvoering van de digitale organisatie en het digitale onderwijs.
Taken zijn:
 • je begeleidt docenten bij de inzet van technologie op het gebied van onderwijs en toetsing;
 • je biedt technische ondersteuning bij problemen;
 • je bent binnen de faculteit vraagbaak op het gebied van digitalisering in het onderwijs en de organisatie daarvan;
 • je bent de schakel tussen docenten en diverse diensten, zoals bijvoorbeeld ICT, Servicedesk en Functioneel Applicatiebeheer;
 • je geeft regelmatig instructies, trainingen en workshops aan docenten voor het inzetten van digitale middelen in het onderwijs.


Functie-eisen

Functie-eisen
Je beschikt over hbo werk- en denkniveau. Uiteraard is interesse in het onderwijs, applicaties en kennis van de (technologische) veranderingen hierin een pre.
Je bent proactief, initiatiefrijk en communicatief vaardig. Je komt graag in contact met collega’s en bent in staat op verschillende niveaus met ze te communiceren.
Je kunt de wensen en behoefte van collega’s (voornamelijk docenten) in kaart brengen en hier effectief op inspelen. Je hebt affiniteit met IT-systemen en kunt nauwkeurig werken.


Aanbod

Hogeschool Leiden
Hogeschool Leiden is een multisectorale hogeschool in het hart van de Randstad. De hogeschool heeft ongeveer 13.000 studenten en 1.400 medewerkers. Het onderwijs wordt verzorgd binnen vijf faculteiten met een eigen identiteit, die samenhangt met het karakter van de opleidingen en de verschillende beroepen en werkvelden waarvoor de studenten worden opgeleid. Onze maatschappelijke opdracht is om goed beroepsonderwijs te verzorgen en gekwalificeerde professionals op te leiden die beschikken over een kritische houding en in staat zijn te functioneren in een veranderende beroepspraktijk. Naast kwalificatie voor de beroepspraktijk maken persoonsvorming en socialisatie deel uit van onze opleidingen.

Faculteit Management & Bedrijf
De faculteit M&B kent de voltijdse opleidingen Human Resource Management, Commerciële Economie, Communicatie, HBO-Rechten, Sociaal Juridische Dienstverlening, de deeltijdopleiding Human Resource Management en de duale opleiding Management in de Zorg. De faculteit heeft ongeveer 3500 studenten en een personeelsformatie van 270 medewerkers.
Daarnaast zijn er vijf lectoraten in het Kenniscentrum Duurzaam organiseren verenigd.

Arbeidsvoorwaarden
De cao-hbo is van toepassing. Het betreft een dienstverband voor 0,8 fte. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 2.318,56 en maximaal € 3.139,09 (schaal 7) bij een volledig dienstverband (40 uur), conform cao-hbo.
Daarnaast is er een gunstige pensioenregeling via het ABP, en is er de mogelijkheid tot flexibel werken. Er zijn diverse ontwikkelmogelijkheden binnen de hogeschool, en er is ruimte voor professionalisering. Verder kent de cao-hbo een eindejaarsuitkering van 8,3 % en is de hogeschool dicht bij station Leiden gelegen.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daan de Block via telefoonnummer 06 48 13 38 14 of per e-mail: block.de.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Je kunt jouw sollicitatie, inclusief curriculum vitae tot en met 10 april 2022 a.s., mailen naar: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vermeld a.u.b. in de titel van je mail: ‘vacaturenummer 25/2022/M&B je achternaam en voorletter(s)’.

De eerste ronde gesprekken is gepland op woensdag 13 april 2022. De tweede ronde gesprekken is gepland op dinsdag 19 april 2022.

De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens uitsluitend voor de selectie. De persoonsgegevens zullen worden vernietigd uiterlijk 4 weken na het afronden van de procedure. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Hogeschool Leiden kunt u vinden op de website ;

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in