Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
7 dagen geleden geplaatst • 47x bekeken

Product Owner van een uniek Software Platform gezocht! Leiden • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 421 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Jij bent in de Product Owner functie de technische bruggenbouwer binnen deze kleine maar goed groeiende organisatie. Vanzelfsprekend komt er een stuk verantwoordelijkheidsgevoel bij deze functie kijken, maar ook zoeken wij een communicatief vaardige Product Owner welke gewend is om op een SCRUM wijze te werken binnen een veelzijdig ICT Development team. Je kunt je staande houden bij het management om de backlog te verdedigen en ook ben je in staat om een product snel en goed te doorgronden. Mocht je enkele Product Owner gerelateerde certificaten op zak hebben, of ervaring in soortgelijke functies, dan heb je een streepje voor!

In deze functie werk je met een development team, marketing medewerkers, support en uiteraard het management aan het verder verwezenlijken van de bedrijfsdoelstellingen. Het product verandert bijna met de dag, omdat de Influencer wereld ook ontzettend veranderlijk is! Dit maakt de functie behoorlijk uitdagend en dit vereist van jou een flexibele mindset. Oplossingen van vandaag kunnen morgen alweer verouderd zijn.

Binnen de organisatie geniet je een behoorlijk belangrijke status. Jij bent namelijk de echte PRODUCT OWNER, je overziet het product en zorgt voor een blijvende toekomstbestendigheid!Functie-eisen

- Je bezit goede communicatieve skills en ervaring in het vertalen van klantwensen naar ontwikkeltaken;
- Je hebt aantoonbare Product Owner ervaring in een software ontwikkelomgeving; 
- Je hebt bij voorkeur Product Owner certificering en ervaring in teams die meerdere projecten doen;
- Je werkt minimaal op HBO niveau; 
- Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in SCRUM;
- Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Het carrièreniveau waarop je bij deze organisatie als Product Owner start, stemmen we af op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt. Dit carrièreniveau is direct ook de graadmeter waarmee jouw startsalaris wordt bepaald. Het startsalaris is marktconform. Verdere arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen! Wat je kunt verwachten van een goed arbeidsvoorwaardenpakket biedt deze werkgever jou zeker.

Interesse? Neem dan contact op met Bram Köhler van CareerValue! Je kunt hem berichten op: 06 - 25 26 94 23 of mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Sollicitatieprocedure

Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Voor een snelgroeiend bedrijf te Leiden zijn wij op zoek naar een enthousiaste Product Owner! Het betreft een jong bedrijf, opgericht in 2020, met een open bedrijfscultuur en een prettige, familiaire sfeer. Je krijgt bij deze werkgever letterlijk en figuurlijk de ruimte: een goede werkplek en een zelfstandige functie. Het bedrijf heeft een groot online platform gelanceerd gericht op Influencer Marketing en het succes is groot. Je komt te werken in een jong en dynamisch team dat ondersteund wordt door een moederorganisatie met meerdere development teams.
Het nu nog kleine bedrijf wil uiteindelijk helemaal los van de moederorganisatie en daarom worden er langzamerhand steeds meer nieuwe medewerkers aangenomen. Wil jij onderdeel worden van een superleuk team met veel ambitie? Wil jij de online Influencer Marketing wereld verder opschudden door als Product Owner een unieke bijdrage te leveren aan het online Software Platform van deze organisatie? Reageer dan snel op deze mooie uitdagende functie!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in