Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
15 dagen geleden geplaatst • 31x bekeken

Functioneel Beheerder Identity & Access Management bij de Universiteit Leiden

Leiden
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Universiteit Leiden

Universiteit Leiden
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • 5 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 2.979 - € 4.490 p/m
 • 38 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Het Administratief Shared Service Centre, afdeling Functioneel beheer, zoekt een
Functioneel Beheerder Identity & Access Management (1,0 fte)
Vacaturenummer 22-014
De werkzaamheden
Als functioneel beheerder ben je mede verantwoordelijk voor het beheer en de vernieuwing van de identity & access management (IAM) systemen van de Universiteit Leiden. De IAM systemen regelen de toegang tot alle digitale diensten van de universiteit voor alle medewerkers en studenten. Hierbij is IAM de "spin in het web" voor het toebedelen en controleren van uitgegeven (digitale) identiteiten. Naast de IAM systemen worden ook gerelateerde systemen beheerd, zoals het Gasten Management Systeem (gastenbeheer) en het Kaart Management Systeem (de LU-Card als universitaire identiteitskaart). Voor de universiteit zijn goed functionerende en state-of-the-art IAM systemen van groot belang.

Als functioneel beheerder ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor een stabiele omgeving en voor het bijbenen van alle technologische ontwikkelingen die nodig zijn voor een betrouwbare en veilige digitale diensten te kunnen leveren. In deze functie acteer je op het snijvlak tussen business en de IT organisatie en ondersteun je op tactisch en operationeel niveau de complexe organisatie die Universiteit Leiden is. Het takenpakket varieert van het afhandelen en (inhoudelijk) coördineren van incidenten en wijzigingen tot het begeleiden en realiseren van nieuwe functionaliteiten en oplossingen in projecten.
 

Functie-eisen

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en deskundige collega met een servicegerichte en flexibele werkhouding.
Verder beschik je over:
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Sterke affiniteit met toepassingen van ICT, bij voorkeur, binnen een complexe organisatie
 • Kennis van IAM processen en het toepassen ervan
 • Kennis van NetIQ, AD, AAD, ADFS is een pré
 • Bekendheid met het werken volgens ITIL en BISL
 • Ervaring met Agile werken is een pré
 • Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels
 • Competenties: conceptueel denken, overtuigingskracht, samenwerken, klantbetrokkenheid, organisatiebewustzijn.


Aanbod

Beschrijving organisatie
De Universiteit Leiden, in 1575 opgericht, is een van Europa's meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. De universiteit heeft zeven faculteiten in het alfa-, bèta- en gammadomein, is gevestigd in Leiden en Den Haag en heeft ruim 6.700 medewerkers en 28.130 studenten.
Elke medewerker en student heeft behoefte aan betrouwbare en professionele ondersteuning op het gebied van processen, systemen en documentenbeheer . Het Administratief Shared Service Centre (ASSC) levert hoogwaardige ondersteuning aan alle medewerkers en studenten. Met ongeveer 135 collega's ondersteunt het ASSC onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Het ASSC maakt een transitie door naar een  organisatie die klantgerichtwendbaar, eigentijds, voorspelbaar en betrouwbaar is.
Het Administratief Shared Service Centre (ASSC) is verantwoordelijk voor de uitvoering van de processen rondom de financiële en personeelsadministratie, het beheer en de ontwikkeling van de universitaire concernsystemen,  de documentaire informatievoorziening van de universiteit en het universitaire archiefbeleid.  

Het ASSC bestaat uit het:
 • Servicepunt (SP)
 • Financieel Shared Service Centre (FSSC)
 • Personeel Shared Service Centre (PSSC)
 • Functioneel Beheer (FB)
 • Documentaire Informatievoorziening en Archiefbeheer (DIA) 
Wij bieden
Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.979,- en maximaal € 4.490,- per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 9/ 10).
Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op www.werkenbij.leidenuniv.nl.
Verklaring omtrent het gedrag (VOG)
In de dagelijkse werkzaamheden krijgt u te maken met zeer vertrouwelijke informatie. Voor deze functie vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze verklaring is verkrijgbaar bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar u staat ingeschreven. De kosten hiervoor worden vergoed. Een uitgebreide beschrijving van de VOG vindt u op https://www.justis.nl/producten/vog/.
Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.
Informatie
Voor meer informatie over de functie en de  procedure kunt u contact opnemen met Peter Magielse, hoofd Functioneel Beheer, telefoon 071 527 3144, e-mail [email protected]
Solliciteren
U kunt solliciteren via de button 'Solliciteren'. Sollicitaties voorzien van het vacaturenummer en vergezeld van een motivatiebrief en cv kunnen tot en met 31 januari a.s. worden gericht aan Peter Magielse.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in