Energieke ICT project engineer | Microsoftspecialist | Klantgericht | €3869 - €5.. - Leiden

Leiden

MostWare | Inspireren met IT
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Nieuwe technologieën zijn fantastisch. Als je tenminste weet hoe je ze succesvol kunt inzetten. Laat dát nu net jouw specialiteit zijn. Als energieke ICT project engineer verbind jij de mogelijkheden van de techniek met de behoeften van de klant. Van kick-ff tot uitrol ben jij verantwoordelijk voor het technisch succes van de aan jouw toegewezen projecten. Daarbij ben je als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technologieën. Net als wij.

Wij zijn early adopter van Microsoft clouddiensten en blijven altijd zo dicht mogelijk bij de Microsoft best practices. Op die manier vertalen wij slimme technologieën naar waardevolle oplossingen met impact. Impact die we alleen kunnen maken met jouw hulp en expertise. Jij weet namelijk als geen ander hoe je mensen en techniek samenbrengt. Om zo met gave innovatieve (cloud)projecten bij te dragen aan onze doelstellingen én die van onze klanten.

Jouw werk.
Of het nu gaat om de migratie naar de cloud, het inrichten van modern werken of het tackelen van een security vraagstuk, jij weet hoe je slimme en toekomstbestendige IT-oplossingen realiseert. Dit doe je voor de meest uiteenlopende klanten; van zorginstellingen tot woningcorporaties en van installatiebedrijven tot non-profitorganisaties. Elk project, elke klant en elke dag is anders.

Jouw eerdere ervaring als systeembeheerder, cloud engineer of projectengineer komt je bij dit alles goed van pas. Evenals je communicatieve skills en organisatorische talent. Niets ontgaat jouw scherpe blik en razendsnel schakel jij tussen verschillende projecten, belangen en mogelijkheden. Jij voelt je bovendien thuis in een dynamische werkomgeving en hebt een oplossingsgerichte manier van werken. Zo beweeg jij je soepel en professioneel op het snijvlak tussen klant en techniek.

Het team van MostWare.

Jouw toekomstige collega’s van het Professional Services team kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Eén vaste dag in de week treffen jullie elkaar sowieso op ons moderne kantoor in Leiden. En ook je andere collega’s zie je regelmatig, bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse company day. Daarnaast ondernemen we elk kwartaal een gezellige activiteit met het hele bedrijf. Daarbuiten bepaal jij je eigen agenda en werkplek. Je krijgt alle ruimte om deze uitdagende rol zelf vorm te geven. Of zoals jouw collega’s het omschrijven: “Eigen verantwoordelijkheid, een goede samenwerking, plezier in je werk en tevreden klanten staan bij ons voorop.”

Je werkt nauw samen met consultants, servicedeskmedewerkers en de projectcoördinator. Stuk voor stuk enthousiaste en gedreven mensen, die graag een stapje extra zetten. Voor elkaar én voor de klant.

 

lees meer

Functie-eisen
  • Ruime ervaring met Microsoft-technologie waaronder Microsoft 365 & Azure
  • HBO-werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring in het beheer van Microsoft cloudproducten
  • De klant altijd op de eerste plaats
  • De drive om jezelf te ontwikkelen en door te groeien 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.869 - € 5.115 p/m

Bonussen die kunnen oplopen tot 400 euro per maand.
Overige info
  • Een ambitieuze werkgever die graag investeert in jou en je collega's
  • Uitstekend salaris tussen €3869 en €5115 per maand
  • Bonussen die kunnen oplopen tot €400 per maand
  • Leaseauto, laptop, smartphone en uitstekende pensioenregeling
  • Een opleidingsbudget en volop doorgroeimogelijkheden

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij geloven dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat.

Van slimme data tot infrastructuur en van modern werken tot veiligheid; nu de cloud volwassenheid heeft bereikt komen er iedere dag meer en meer hightech-oplossingen bij.

Niet alleen kennen wij de uitgebreide mogelijkheden van deze oplossingen, ook kunnen we ze moeiteloos vertalen naar de business van onze klanten. Zo maken wij met nieuwe technologie de werkdag leuker en beter. Voor onszelf én voor onze klanten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!