Azure data engineer | Datagedreven zit in jouw DNA | €3869 - €5115 plus bonus - Leiden

Leiden

MostWare | Inspireren met IT
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jij maakt ambities waar. Welke ambities? Datagedreven ambities natuurlijk! In deze uitdagende rol ben jij namelijk bepalend voor de data- en informatievoorziening bij onze klanten. Als Azure data engineer zorg jij ervoor dat de juiste gegevens, op de juiste manier en op het juiste moment beschikbaar zijn. Want zeg nou zelf: wat heb je aan data als er geen structuur is? Precies, helemaal niets.

Bij MostWare Next ga jij daarom aan de slag met de allernieuwste technologieën die jij je razendsnel eigen maakt. Niet in de laatste plaats omdat je mag aanschuiven bij de meest inspirerende kennissessies, workshops en trainingen van Microsoft. Kennis die je vervolgens inzet om uiteenlopende gegevens uit verschillende databronnen – gestructureerd en ongestructureerd – te verzamelen, integreren, transformeren en consolideren. Om zo tot bruikbare oplossingen te komen die aansluiten bij de datagedreven ambities van onze klanten.

Jouw werk.
Datagedreven werken is de toekomst. Dat geldt niet alleen voor de grote multinationals, maar ook voor het mkb. Dit levert mooie cases op waarin jij je mag vastbijten. De ene keer werk je aan een vooruitstrevende IoT-oplossing voor een cleanroom waar medische instrumenten vervaardigd worden. De volgende keer ga je voor een klant aan de slag met een slimme cloudinfrastructuur voor het integreren van informatie uit verschillende SaaS-pakketten.

Jij haalt plezier uit het bijhouden en inzetten van de nieuwste technologieën, maar met slimme technologieën alleen ben je er nog niet. Jouw resultaatgerichte aanpak en scherpe inzicht maken pas écht het verschil. Daarbij denk je altijd verder dan de vraag die op tafel ligt. Bovendien ben je een sterke teamspeler. Kennis delen en op een agile manier samenwerken gaan je goed af. Zo sprint jij samen met je team van overwinning naar overwinning waarbij je de klant keer op keer weet te inspireren met de meest gave IT-oplossingen.

Het team van MostWare Next.

Als allround Azure data engineer maak je deel uit van het MostWare Next team. Dit kleine en goed op elkaar ingespeelde team bestaat uit specialisten met elk een eigen vakgebied en expertise. De lijnen zijn kort en nieuwe kennis, inzichten en ideeën delen we graag met elkaar. Dit doen we sowieso één vaste dag in de week op kantoor. De andere dagen werk je waar het op dat moment het beste uitkomt. De rest van je collega’s zie je ook regelmatig, bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse company day. Daarnaast ondernemen we elk kwartaal een gezellige activiteit met het hele bedrijf.

Typisch voor ons team: We dagen elkaar uit, blijven kritisch op een positieve manier en delen verantwoordelijkheden, successen én uitdagingen. Elke dag bespreken we de laatste stand van zaken en de beste data- en architectuuroplossingen. Kortom, een hecht team dat zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Samen zorgen we ervoor dat je niet alleen plezier hebt in ontwikkelen voor je klanten, maar ook in het ontwikkelen van jezelf!

 

lees meer

Functie-eisen
  • Helemaal in je element in een omgeving met veel data
  • In het bezit van DP-203 of van plan dit certificaat te behalen
  • Ervaring met DWH-modellering en SQL-databases
  • Synapse (ADF), ETL- en Azure security concepten schrikken je niet af
  • Hbo-werk- en -denkniveau en ervaring in een agile-werkomgeving

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.869 - € 5.115 p/m

Bonussen die kunnen oplopen tot 400 euro per maand.
Overige info
  • Een ambitieuze werkgever die graag investeert in jou en je collega's
  • Uitstekend salaris tussen €3869 en €5115 per maand
  • Bonussen die kunnen oplopen tot €400 per maand
  • Leaseauto, laptop, smartphone en uitstekende pensioenregeling
  • Toegang tot de gaafste technologieën en groot netwerk in dataland 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij geloven dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat.

Van slimme data tot infrastructuur en van modern werken tot veiligheid; nu de cloud volwassenheid heeft bereikt komen er iedere dag meer en meer hightech-oplossingen bij.

Niet alleen kennen wij de uitgebreide mogelijkheden van deze oplossingen, ook kunnen we ze moeiteloos vertalen naar de business van onze klanten. Zo maken wij met nieuwe technologie de werkdag leuker en beter. Voor onszelf én voor onze klanten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Azure Engineer in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures