Allround Azure data analist! | Datamodellering | Power BI | €3869 - €5115 plus bo.. - Leiden

Leiden

MostWare | Inspireren met IT
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jij laat data werken. Voor ons én voor onze klanten. Dankzij de slimme inzichten die jij genereert, tillen zij hun business naar the next level. En laat dat nu precies de missie zijn van MostWare Next. Jouw bijdrage als allround Azure data analist is voor ons dan ook onmisbaar. In nauw overleg met klanten, collega's en eindgebruikers zorg jij voor kwalitatief hoogwaardige data, slim ingerichte analyseomgevingen en bruikbare dashboards, grafieken en rapportages.

Hierbij vertrouw je op de allernieuwste technologieën die jij je razendsnel eigen maakt. Niet in de laatste plaats omdat je mag aanschuiven bij de meest inspirerende kennissessies, workshops en trainingen van Microsoft. Deze kennis gebruik je om geavanceerde data-analyses te realiseren die je op doeltreffende wijze weet te visualiseren. Uiteraard met aandacht voor performance, beheer, compliance en security. Om zo grote hoeveelheden complexe data om te zetten in waardevolle bedrijfsinzichten.

Jouw werk.

Samen met je collega's duik jij in complexe en uitdagende datavraagstukken. Dit doe je voor verschillende klanten en branches. Zo kan het zijn dat je 's ochtends op pad gaat met een van onze business consultants om een zorgverlener te inspireren met een proof of concept en 's middags de bedrijfslogica van een leasemaatschappij uitwerkt in een datamodel.

Mensen helpen met nieuwe technologieën en slimme inzichten die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen, jij wordt er blij van. Van elke vraag maak jij een glasheldere analyse, waarbij je tussen de regels doorleest, redeneert en deduceert. Dit lukt je dankzij jouw scherpe analytische vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden. Bovendien ben je resultaatgericht en denk je in oplossingen in plaats van problemen. Ook als je daarbij buiten de gebaande paden moet treden. Die flexibele en creatieve mindset zet je in voor alle aspecten van je werk. Of je nu datamodellen ontwikkelt, dashboards bouwt of met je collega's meedenkt over de architectuur.

Het team van MostWare Next.

Als allround Azure data analist maak je deel uit van het MostWare Next team. Dit kleine en goed op elkaar ingespeelde team bestaat uit specialisten met elk een eigen vakgebied en expertise. De lijnen zijn kort en nieuwe kennis, inzichten en ideeën delen we graag met elkaar.

Dit doen we sowieso één vaste dag in de week op kantoor. De andere dagen werk je waar het op dat moment het beste uitkomt. De rest van je collega’s zie je ook regelmatig, bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse company day. Daarnaast ondernemen we elk kwartaal een gezellige activiteit met het hele bedrijf.

Typisch voor ons team: We dagen elkaar uit, blijven kritisch op een positieve manier en delen verantwoordelijkheden, successen én uitdagingen. Elke dag bespreken we de laatste stand van zaken en de beste data- en architectuuroplossingen. Kortom, een hecht team dat zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Samen zorgen we ervoor dat je niet alleen plezier hebt in ontwikkelen voor je klanten, maar ook in het ontwikkelen van jezelf!
 

lees meer

Functie-eisen
  • Helemaal in je element in een omgeving met veel data
  • Uitgebreide kennis van Power BI en datamodellering
  • In het bezit van DA-100 of van plan dit certificaat te behalen
  • Ervaring in het bedenken en maken van slimme dashboards
  • Hbo-werk-en-denkniveau en ervaring in een agile-werkomgeving door te groeien

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.869 - € 5.115 p/m

Bonussen die kunnen oplopen tot 400 euro per maand.
Overige info
  • Een ambitieuze werkgever die graag investeert in jou en je collega's
  • Uitstekend salaris tussen €3869 en €5115 per maand
  • Bonussen die kunnen oplopen tot €400 per maand
  • Leaseauto, laptop, smartphone en uitstekende pensioenregeling
  • Toegang tot de gaafste technologieën en groot netwerk in dataland 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij geloven dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat.

Van slimme data tot infrastructuur en van modern werken tot veiligheid; nu de cloud volwassenheid heeft bereikt komen er iedere dag meer en meer hightech-oplossingen bij.

Niet alleen kennen wij de uitgebreide mogelijkheden van deze oplossingen, ook kunnen we ze moeiteloos vertalen naar de business van onze klanten. Zo maken wij met nieuwe technologie de werkdag leuker en beter. Voor onszelf én voor onze klanten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Big Data Analist in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures