Functioneel Beheerder SAP HCM - Leiden

Leiden

DeRecruiter.nl
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De werkzaamheden

Krijg je energie van het aangaan van uitdagingen in een complexe omgeving en vind je het leuk om gezamenlijk te zorgen voor excellente ondersteuning en kwalitatief hoogwaardige producten, dan ben je misschien wel de geschikte kandidaat voor deze functie.

De afdeling Functioneel Beheer is verantwoordelijk voor het realiseren van de digitale ondersteuning voor de bedrijfsvoering processen. Dit doen we door vernieuwingen te initiëren, applicaties up-to-date te houden en onze gebruikers te ondersteunen. We doen dit met een team van gedreven professionals die kwaliteit, excellente ondersteuning en vernieuwing hoog in het vaandel hebben staan. Het team van functioneel beheerders SAP is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de financiële, personele en logistieke processen met behulp van SAP. De komende jaren zal er veel aandacht zijn om de ambitie te realiseren rondom het (verder) digitaliseren van personele processen. Daarom zijn we binnen dit team zijn we op zoek naar een functioneel beheerder SAP HCM.

In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het functioneel beheer van de applicaties die de personele processen binnen de Universiteit Leiden ondersteunen en zul je je onder andere bezig gaan houden met:

 • Dagelijks beheer van de SAP HCM-module, SAP Self Service-portal en Fiori HR Serviceplein, SuccessFactors Recruiting en een portal voor internationale medewerkers;
 • Ondersteunen van gebruikers en het afhandelen van gebruikersvragen en incidenten;
 • Beschrijven en begeleiden van wijzigingen;
 • Testen en accepteren van Wijzigingen in beheer of in projecten;
 • Verzorgen van gebruikerstrainingen en –communicatie;
 • Verzorgen van documentatie en handleidingen;
 • Meedenken in en uitvoeren van optimalisatie van het beheer.

Jouw profiel
 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met het functioneel beheer van SAP HCM;
 • Kennis van personele processen en wet- en regelgeving op dit gebied;
 • Goede analytische vaardigheden om incidenten af te wikkelen en probleemoplossingen uit te werken;
 • Ervaring in het omgaan met en ondersteunen van gebruikers;
 • Je bent leergierig, nieuwsgierig en communicatief vaardig;
 • Het zelfstandig kunnen organiseren van je werk in een soms chaotische omgeving is geen probleem;
 • Ook beschik je over goede sociale vaardigheden, zodat je succesvol bent in het samenwerken met uiteenlopende stakeholders en gebruikers op verschillende niveaus.

Beschrijving organisatie

Als medewerker van het Administratief Shared Service Centre (ASSC) bied je ondersteuning aan alle medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden. Het ASSC is verantwoordelijk voor de uitvoering van de processen rondom de financiële en personeelsadministratie, het beheer en de ontwikkeling van de universitaire concernsystemen, de documentaire informatievoorziening van de universiteit en het universitaire archiefbeleid. Het ASSC bestaat uit de volgende afdelingen:

 • Servicepunt (SP)
 • Financieel Shared Service Centre (FSSC)
 • Personeel Shared Service Centre (PSSC)
 • Functioneel Beheer (FB)
 • Documentaire Informatievoorziening en Archiefbeheer (DIA)

Samen met ongeveer 135 collega’s ondersteun je vanuit het ASSC op onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Het ASSC maakt een transitie door naar een organisatie die klantgericht, wendbaar, eigentijds, voorspelbaar en betrouwbaar is.

Binnen het ASSC zijn er veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Er is alle ruimte voor een bij jou en jouw functie passend arrangement met interessante opleidingen en uitdagende trainingen. We vinden het belangrijk dat door bundeling van ieders talenten, achtergronden en ervaringen een bijdrage wordt geleverd aan de verdere ontwikkeling van het ASSC.


Wij bieden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2920,-- en maximaal € 4012,- per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 9).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen.


VOG en diversiteit

Verklaring omtrent het gedrag (VOG)
In de dagelijkse werkzaamheden krijgt u te maken met zeer vertrouwelijke informatie. Voor deze functie vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze verklaring is verkrijgbaar bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar u staat ingeschreven. De kosten hiervoor worden vergoed. Een uitgebreide beschrijving van de VOG vindt u op https://www.justis.nl/producten/vog/.

Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.012 p/m
Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Daphne Noteboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures