Embedded Software Engineer voor Robotica en Scheepsbouw - Leiden

Leiden

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Samen met je collega’s ga je aan de slag om hun elektrische voortstuwing-producten voor het verduurzamen en milieuvriendelijker maken van de scheepvaart naar een hoger niveau te tillen. Je gaat samen met een aantal slimme koppen werken aan hun productlijnen, denk hierbij aan batterij beheersystemen en omvormers voor hoog vermogen motoren, generatoren en net regelaars. Je komt hier in een echt R&D team te werken waarbij jou taken bestaan het uit het onderzoeken van software, het ontwerpen van de structuren en het implementeren van de software. Een Software ontwikkelaar in dit bedrijf heeft een dynamische allround functie waarbij alle aspecten van softwareontwikkeling aan bod komen.

lees meer

Functie-eisen

- Een afgeronde HBO/WO elektrotechniek opleiding en in de richting van embedded systems;
- Minimaal 1 jaar ervaring met het programmeren van embedded programmeren (C / C ++);
- Kennis van elektrotechniek (hernieuwbare energie / elektriciteitsnet, motoren, omvormers, batterijen) is een pré;
- Ambitie om te werken in een R&D omgeving;
- Willen werken in een sterk team van technische specialisten;

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een internationale omgeving met goede werksfeer, waarbij ontwikkeling en team verband centraal staat. Tevens krijg je hier goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor informatie over de voorwaarden en de mogelijkheden, neem dan contact op via de mail.
Heb je interesse in deze vacature, neem dan contact op met Freek Westerveld via 06 14 73 06 12, of mail je nieuwste CV en motivatie naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant uit Leiden is voor de versterking van hun software team voor hernieuwbare energie op zoek naar een Embedded Software Engineer. De organisatie waar je in komt te werken is opgericht in de jaren 60 en staat bekend als een een fabrikant en leverancier van automatisering, navigatie en groene voortstuwing-systemen voor zeeschepen. In de organisatie is de passie voor scheepvaart, techniek, duurzaamheid en innovatie te voelen. Men houdt zich bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige innovatieve systemen die gebruik maken van de allernieuwste technologieën, voor het maken van kwaliteitssysteem op maat. Ze zijn een absolute koploper in hun branche, niet alleen wat betreft scheepvaart maar ook op het gebied van duurzaamheid en leveren hun producten aan internationale scheepswerven. De organisatie telt 75+ medewerkers in Nederland en een groot netwerk van verkoop- en servicelocaties over heel de wereld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Embedded Software Engineer in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures