Ervaren Java ontwikkelaar gezocht voor jonge organisatie! - Leiden

Leiden

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

We zoeken een java ontwikkelaar met enkele jaren ervaring.  Je gaat hier in een leuk team met jonge gedreven collega's voor hele mooie klanten uitdagende software oplossingen realiseren in Java. Je maakt hierbij gebruik van slimme en bestaande oplossingen maar ook regelmatig van nieuwe Java technologie. In het begin zul je extern een training krijgen van 1 maand om helemaal in de stof te raken. Heel interessant en die extra kennis is ook bij een volgende organisatie straks weer te gebruiken voor jou.

De technologie die ze gebruiken is regelmatig het nieuwste van het nieuwste op Java vlak. Zo blijf je steeds bij en is er ook ruimte om die nieuwe technieken uit te diepen en jezelf eigen te maken. Als je op een training wil gaan, dan kan dat. Vaak zijn er gelijk gestemde collega's die hier ook interesse in hebben.Zo kun je met elkaar mooie applicaties bouwen en tevens op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

De organisatie is op zoek naar senior ontwikkelaars die de ambitie hebben zich te ontwikkelen tot een team lead functie maar wel met een hands on rol. In de functie begeleidt je dus niet alleen een team van ontwikkelaars. Je draagt zorg voor de architectuur, geeft leiding aan het team van ontwikkelaars en je blijft actief bezig met het ontwikkelen van de software.

lees meer

Functie-eisen

- HBO/WO opleiding;
- Minimaal 4 jaar ervaring als Junior Java ontwikkelaar;
- Je hebt kennis van Java, J2EE, SQL en HTML;
- Kennis van relevante tools en frameworks als Struts, Spring en Hibernate is een pré;
- Je bezit goede communicatieve vaardigheden;
- Je wilt graag verder groeien als ontwikkelaar en houdt van een uitdaging.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Denk jij dat je alles in huis hebt voor deze topfunctie?

Reageer dan snel naar [email protected]

Je krijgt er een topsalaris, uitstekende secundaire voorwaarden en werken met een prijswinnend team voor terug!


Sollicitatieprocedure

Bel 088-8833060 voor contact met Simone de Boer of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze relatief jonge organisatie ontwikkelt software tools zodat andere bedrijven deze kunnen toepassen op hun eigen software. De gedachte van de organisatie is om met de door hen ontwikkelde software tools het ontwikkelen simpeler en sneller te maken voor bedrijven. Hierdoor kunnen bedrijven de kwaliteit en de snelheid van de software vergroten wat resulteert in een beter product. Door samen te werken met klanten, gebruikers en partners wereldwijd weet de organisatie compleet vernieuwend te zijn in de IT industrie.  De organisatie heeft ook al enkele prijzen gewonnen voor hun werk en jij kan bijdragen aan het succes!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Leiden