Developer Python / Javascript in Leiden (detachering)

Leiden

Jobfinity
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een klant in Leiden zoeken we -op basis van detachering- een Python / Javascript developer die kan omgaan met de dynamiek van ontwikkelen binnen een snelgroeiend bedrijf, graag wilt werken met state-of-the-art netwerktechnologie, innovatieve oplossingen wilt ontwikkelen om deze in de praktijk te brengen en met een grote verscheidenheid aan programmeertalen wilt werken.

NOTE: We zoeken géén developer die applicaties wilt bouwen (e.g. zelf wilt ontwerpen, integratie met databases, Object Oriented design, etc.) De opdrachtgever is een service provider van internetoplossingen voor de groot-zakelijke markt. En levert de volledige ICT-infrastructuur op basis van shared en private Cloud technologieën. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor het geïntegreerd beheren van modems, routers, servers en dataverbindingen op basis van een hoge beschikbaarheid, flexibiliteit en gemak. Daarnaast kunnen klanten zelf via meerdere intern ontwikkelde applicaties aanvullende bestellingen doen. De developer die we zoeken gaat scripts bouwen, nieuwe hardware en software integreren met de systemen die de opdrachtgever levert aan klanten. De ideale kandidaat denkt groter dan het enkel koppelen van nieuwe componenten aan de systemen.


Functieomschrijving Python / Javascript developer

De werkzaamheden binnen het development team zijn heel veelzijdig, ze beginnen bij het ontwikkelen van nieuwe of bestaande producten/diensten en gaan tot het volledig geautomatiseerd uitrollen en beheren bij de eerder genoemde toonaangevende bedrijven. Voorbeelden van deze veelzijdige werkzaamheden zijn: implementeren en provisioning van nieuwe hardware, DevOps activiteiten op basis van Docker / Ansible, software integreren met partner API’s en bestaande tools, automatiseren van processen en nieuwe oplossingen creëren.


Functie eisen Python / Javascript developer

- HBO werk- en denkniveau;

- Minimaal 2 - 3 jaar werkervaring;

- Ervaring met Python en Javascript;

- Ervaring met versiebeheer VCS (o.a. Git);

- Pré: ervaring met (o.a. full-stack, containerization) DevOps.

De gedroomde kandidaat heeft -naast bovenstaande eisen- ervaring met ontwikkelen op het ServiceNow platform, en kennis van o.a. Unix omgevingen, Apache, NGINX, Angular, NodeJS, MongoDB en PostgreSQL.


Over de klant

De klant is een service provider van internetoplossingen voor de groot-zakelijke markt. En levert de volledige ICT-infrastructuur voor toonaangevende bedrijven (o.a. Ahold, Randstad, etc.) op basis van shared en private Cloud technologieën. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor het geïntegreerd beheren van modems, routers, servers en dataverbindingen op basis van een hoge beschikbaarheid, flexibiliteit en gemak.


Overige informatie Python / Javascript developer
  • Standplaats: Leiden;
  • Start: in overleg / per direct;
  • Tarief: marktconform;
  • Inzet: full-time, 12 maanden, met optie tot verlenging.

lees meer

Overige info
Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Bedrijfsomschrijving Wie is Jobfinity? Jobfinity IT Detachering detacheert support & beheerprofessionals binnen de IT. Naast detachering biedt Jobfinity ook detavast constructies aan van ICT professionals. Wij zijn persoonlijk bureau met een team op kantoor van vier collega's en 25 collega's die bij klanten gedetacheerd zijn. En dit is meteen wat ons ons maakt, de kleinschaligheid waardoor we kunnen gaan voor een goede band en kwaliteit naar collega's en opdrachtgevers.

lees meer

Contactpersoon Marcel Goezinne
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Javascript Developer in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures