Bevlogen systeembeheerder op afstand! | Gave klanten | Veel uitdaging | €3220 - €.. - Leiden

Leiden

MostWare | Inspireren met IT
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ga next level met deze uitdagende baan voor een bevlogen systeembeheerder op afstand. Op afstand? Jazeker! Jij helpt klanten met complexe vraagstukken en toekomstbestendige oplossingen vanaf je eigen comfortabele (thuis)werkplek. Wat overigens niet betekent dat je er alleen voor staat.
Jouw collega’s denken graag met je mee. Kennisdelen en op een goede manier samenwerken vinden we belangrijk. Op die manier maken we onze dienstverlening elke dag beter.

Bij MostWare helpen we onze klanten graag vooruit. Juist nu. Daarbij vertrouwen we op de nieuwste Microsoft-technologieën en best practices. Onze sterkste troef? Dat ben jij! Met jouw kennis en ervaring weet jij precies wat er vandaag nodig is om te voldoen aan de eisen van morgen. Zo voorzie je onze klanten van stabiele IT-infrastructuren en slimme oplossingen.

Jouw werk.

Op jouw bureau belanden de meest uiteenlopende vragen, verzoeken en verantwoordelijkheden, die niet zonder jouw brede expertise kunnen. Zo bied je tweede- of derdelijns ondersteuning bij complexe service- en beheervragen voor de meest uiteenlopende klanten. Het ene moment duik je in de wereld van de gezondheidszorg en het volgende moment help je een woningcorporatie. En dat allemaal zonder er één voet over de drempel te zetten. Zo zorg jij er op afstand voor dat zij veiliger, beter en slimmer kunnen werken.

Jouw uitgebreide knowhow op het gebied van Microsoft-technologie komt je hierbij goed van pas. Je houdt er bovendien van jezelf te blijven uitdagen. Door nieuwe kennis op te doen, te denken in oplossingen in plaats van problemen en verbanden te leggen die niemand anders ziet. Dit combineer je met een proactieve, klantgerichte houding en uitstekende communicatieve vaardigheden. Zo behaal je samen met klanten, collega’s en leveranciers de mooiste resultaten, zonder de verschillende belangen en mogelijkheden uit het oog te verliezen.​​​​​​​

Het team.

Jouw toekomstige collega’s van het Team Beheer kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Eén vaste dag in de week treffen jullie elkaar sowieso op ons moderne kantoor in Leiden. En ook je andere collega’s zie je regelmatig, bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse company day. Daarnaast ondernemen we elk kwartaal een gezellige activiteit met het hele bedrijf. Daarbuiten bepaal je zelf waar jij deze rol het beste kunt vormgeven; thuis, op kantoor of bij de klant. Zoals jouw toekomstige manager Alex Oosterom het omschrijft: “Eigen verantwoordelijkheid, een goede samenwerking, plezier in je werk en tevreden klanten staan bij ons voorop.”

Je werkt hierbij samen met collega systeembeheerders, servicedeskmedewerkers en een medewerker planning. Stuk voor stuk enthousiaste en gedreven mensen, die graag een stapje extra zetten. Voor elkaar én voor de klant.

 

lees meer

Functie-eisen
  • Ruime ervaring met Microsoft-technologie waaronder Microsoft 365 & Azure
  • HBO-werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring in het beheer van Microsoft cloudproducten
  • De klant altijd op de eerste plaats
  • De drive om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.220 - € 4.250 p/m

Bonussen die kunnen oplopen tot 400 euro per maand.
Overige info
  • Een ambitieuze werkgever die graag investeert in jou en je collega's
  • Laptop & Smartphone
  • Bonussen die kunnen oplopen tot 400 euro per maand.
  • Een opleidingsbudget en volop doorgroeimogelijkheden
Bedrijfsomschrijving Wij geloven dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat.

Van slimme data tot infrastructuur en van modern werken tot veiligheid; nu de cloud volwassenheid heeft bereikt komen er iedere dag meer en meer hightech-oplossingen bij.

Niet alleen kennen wij de uitgebreide mogelijkheden van deze oplossingen, ook kunnen we ze moeiteloos vertalen naar de business van onze klanten. Zo maken wij met nieuwe technologie de werkdag leuker en beter. Voor onszelf én voor onze klanten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Beheerder in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures