Medior/Senior PHP developer | Internationale organisatie | PHP, Javascript en Laravel.. - Leeuwarden

Leeuwarden

BOLD Company
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als PHP developer kom je terecht in een dynamisch team dat bestaat uit professionele developers die samen werken via de scrum methodiek aan verschillende projecten. Jouw ervaring en inzichten krijgen in deze organisatie alle ruimte om zich nog verder te ontwikkelen. Elke dag sta jij klaar voor grote projecten en ben jij in staat om te laten zien dat je een toegevoegde waarde hebt. Jij bent bedreven met PHP, Laravel, javascript en Symphony. Op basis van opdrachten die binnenkomen ga je aan de slag en wordt er een werkwijze opgesteld. Als PHP developer heb jij de drive en de kennis om projecten te leiden. Er wordt in deze organisatie veel geïnvesteerd in kennis en software. Het is aan jou de mogelijkheid om jezelf op de nieuwste vlakken te ontwikkelen. Als jij laat zien dat je het aankan, dan krijg jij de ruimte te groeien in deze organisatie.

lees meer

Functie-eisen
  • Hbo-denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als PHP developer;
  • Kennis van PHP, MySQL, JavaScript, Symphony en Laravel;
  • Ervaring met GIT en SCRUM;
  • Communicatief vaardig.
Aanbod
  • Salaris tot €4.750, per maand-;
  • 26 vakantiedagen + 8% vakantiegeld;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Werken met de nieuwste technieken;
  • Reiskostenvergoeding.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met mij op 088 - 0184 700 of stuur mij een mail op [email protected] Ik praat je graag bij over deze vacature en/of wellicht over andere interessante IT vacatures binnen jouw specialisme. Is deze vacature niet wat je zoekt, maar ken je iemand die wellicht bij deze vacature past? Laat het ons dan weten! Wij hebben namelijk een aantrekkelijk beloningssysteem wat jij zeker kan waarderen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een internationale organisatie in Friesland zijn we per direct op zoek naar een gedreven PHP Developer. Deze organisatie is een frisse startup die de Europese markt aan het veroveren is. Er wordt aan een platform gewerkt dat uniek ingericht is om alle zaken omtrent autorijden weer leuker te maken. Er worden wekelijks nieuwe filialen geopend en dit bedrijf heeft de goedkoopste app van NL ontwikkelt als het gaat om parkeren. Het gaat zo goed met dit bedrijf dat ze per direct mensen zoeken met ambitie die zichzelf willen door ontwikkelen.In een team waar genoeg doorgroeimogelijkheden zijn en waar jouw kracht spreekt in codes ga jij aan de slag samen met gezellige collega's. Werkend in een heel divers team waarmee je aan unieke uitdagingen werkt voor Europa's grootste mobiliteitsplatform. Wekelijks is er op vrijdag tijd voor een heerlijke borrel. Bovendien zijn er flipperkasten, arcade games en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Sander Trommelen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!