Medior/ Senior Front End developer - Kampen

Kampen

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze organisatie bestaat uit ruim 50 collega’s en samen ontwikkelen zij al meer dan 20 jaar hoogwaardige e-commerce platforms. Inmiddels hebben ze honderden projecten succesvol opgezet en vormen ze de basis voor platformen van diverse grote retailers in Nederland. Het is een professioneel bedrijf met een informele sfeer. Ze werken in kleine teams en houden de lijntjes graag kort. Want persoonlijke aandacht staat nog steeds hoog in het vaandel. Samenwerken voor mooie merken met uitdagende vraagstukken is wat ze graag doen.


Functie

Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it!

Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld.


Eisen

• Je bent in staat op een hoog abstractieniveau te werken
• Je hebt gedegen kennis en ervaring met JavaScript, TypeScript, Sass en Vue.js
• Je bent bekend bent tools zoals NPM, Webpack en Git
• Je werkt kwaliteitsgericht en kunt goed werken in een team


Aanbod

• Salarisindicatie € 3.000 tot € 4.200, - bruto per maand
• Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden
• Mogelijkheden tot het volgen van bij jou passende training & opleiding
• Volledige door de werkgever betaalde pensioenregeling
• Reiskostenvergoeding
• Laptop
• 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld

Enthousiast? Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Anne Taal – Candidate Consultant PHP | Python | Front-end & UX/UI Design

/ 088- 321 8 123 / 06-42455908/ www.starapple.nl

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.200 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!