Proces Analist - Houten

Houten

IT-idiots
 • IT-idiots59 vacatures
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • Fulltime
 • Auto v/d zaak, Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Proces Analist

Voor een opdrachtgever in de provincie Utrecht zijn we op zoek naar een Proces Analist.

Als Proces Analist fungeer jij met je uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) als spin in het web. Zo analyseer je data en maak je vergelijkende rapportages. Op basis van de rapportages ga je het gesprek aan met collega’s en probeer je meer te weten komen over knelpunten. Je komt erachter waar het goed gaat en waar het beter kan. Daarmee lever je een actieve bijdrage aan de verdergaande verbetering van het zuiveringsproces op zowel procesniveau, financieel niveau, en organisatorisch vlak. Je zorgt hierbij ook voor verbinding tussen de medewerkers op en op kantoor. Je bent ook nauw betrokken bij de werkgroep procesdatabeheer en sluit je aan bij het organisatie brede overleg over datamanagement. Ook zet je stappen om een analysetool (in samenwerking met de IT-afdeling) op te zetten voor lange termijn analyses en werk je aan het dashboard voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Dit alles doe je in overleg met collega’s zodat de visie gewaarborgd blijft.

Je hebt wekelijks ondersteuning bij je werkzaamheden van de huidige proces analist en met vragen kan je ook altijd bij andere collega’s terecht.


Functie eisen Proces Analist
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als Proces Analist, Data-analist, Procestechnoloog of een soortgelijke functie;
 • Een afgeronde opleiding HTAZ of een vergelijkbare opleiding;
 • Aantoonbare werkervaring met programmeren;
 • Aantoonbare werkervaring met Python of R of vergelijkbare talen zoals Matlab of C;
 • Aantoonbare werkervaring met het analyseren van data;
 • Aantoonbare kennis en werkervaring van proces en zuiveringstechniek en/of chemische technologie;

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt gedetacheerd via IT-idiots en komt daarvoor bij ons in dienst voor de duur van de opdracht. Onze kundige, ervaren vakmensen fungeren als jouw klankbord, vraagbaak en adviseur gedurende je opdracht. Wanneer je vragen hebt, wilt sparren of wilt bijpraten staat jouw contactpersoon voor je klaar.

- 25 vakantiedagen
- Pensioenregeling
- Leaseauto (wanneer nodig)

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn IT-idiots: echte vakidioten op het gebied van IT en detachering – daar hebben we bij elkaar zo'n 35 jaar aan ervaring in. Wij zetten dagelijks al onze kennis en kunde van de sector in om jou als IT professional aan interessant, uitdagend werk te helpen.
Dat maken we mogelijk met een groot netwerk aan interessante opdrachtgevers binnen de BeNeLux. Zo hebben we altijd de juiste uitdaging voor jou. Of je nu als systeembeheerder bij de overheid wilt werken of als Java developer bij een groot internationaal bedrijf: niks is te gek. Wij herkennen je talent en zorgen dat jij kunt doen waar je het beste in bent.
Detachering in de IT
IT-idiots werkt voornamelijk op detacheringsbasis. Jij komt als professional in dienst, en wij zorgen ervoor dat je toffe projecten en opdrachten kunt gaan doen. Zo ben je flexibeler dan wanneer je in loondienst bent, maar heb wel meer zekerheid dan een ZZP'er.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!