+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
4 dagen geleden geplaatst • 105x bekeken

Applicatiebeheerder-Integratiespecialist gemeente Molenlanden 36 uur Hoornaar • Gemeente Molenlanden

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Gemeente Molenlanden

Gemeente Molenlanden
 • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.090 - € 4.671 p/m
 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Dit doe jij
Digitalisering speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en dienstverlening van de gemeente. Binnen het i-Domein is alle kennis en kunde, zowel strategisch, tactisch als operationeel samengebracht. Jij levert samen met collega's een kwaliteitsimpuls op het technisch applicatiebeheer van de gemeentelijke kernapplicaties. Jullie slaan de brug tussen processen en ICT met de focus op diverse koppelingen en integraties.

Bruggenbouwer
Je geeft het integratielandschap verder vorm. Daarvoor schakel je veelvuldig met collega's en externe partners, inventariseer je behoeften en adviseer je over wensen en technische mogelijkheden.
Integratie is een vak apart. Jij ontwerpt, bouwt en implementeert complexe integratieoplossingen tussen interne applicaties en applicaties van externe partners of landelijke voorzieningen. Vaak ben je regisseur en begeleider. Je zorgt bovendien dat deze integratieoplossingen worden onderhouden, aangepast en geoptimaliseerd.

Vooroploper
Als ondersteuner van functioneel- en ICT-Beheer handel je ook wijzigingsverzoeken en vragen van gebruikers op een professionele manier af. Het is prettig dat je voorop loopt in technische ontwikkelingen rondom koppelingen, bijvoorbeeld Common Ground. Deze pas je toe in de gemeentelijke informatievoorziening als dat gewenst of nodig is. Ook beheer je DigiD-koppelingen en draag je bij aan de DigiD-audits. Dit alles conform de gemeentelijke architectuur.

Waarom Molenlanden?
Je levert een waardevolle bijdrage aan het vernieuwen en verbeteren van onze dienstverlening. Interne klanten, inwoners en bedrijven worden sneller en beter geholpen, omdat jij werkprocessen in systemen optimaliseert. In Molenlanden maak jij het verschil.

Functie-eisen

Dit ben jij
Je hebt een Hbo werk- en denkniveau, aantoonbare ervaring met het zelfstandig integreren van (nieuwe) applicaties in een bestaande IT omgeving en met het analyseren van data via diverse methoden en technieken. Het is fijn als je al procesmanagement binnen een ICT omgeving hebt gedaan.

Je werkt zelfstandig én in teamverband. Het is voor jou makkelijk om je te verbinden met collega's binnen de hele organisatie. Je schakelt snel, luistert goed en weet zaken uit te leggen op elk niveau.
Als je denkt dat iets beter kan, wacht je niet af. Je bent proactief, klantgericht en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. We waarderen je open en nieuwsgierige houding en zorgen waar nodig voor een opleiding ‘on the job'.

We hoeven je ook niets meer te vertellen over:
 • Authenticatie (waaronder authenticatiediensten op basis van SAML en JWT), autorisatie, versleuteling en digitale ondertekening
 • Eén of meerdere API Gateway producten voor data integratie/ESB's
 • Web services (REST/SOAP, OpenAPI) en databases (MS SQL, Oracle)
 • Java
 • Tools en methodieken, zoals Topdesk, BiSL, ITIL, TMAP, agile en scrum.


Aanbod

Je krijgt een laptop en smartphone van de ‘zaak'. In onze platte organisatie werken we informeel en collegiaal samen. Er is veel aandacht voor je persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Uiteraard zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO-gemeenten.

Meer informatie?
Meer weten? Bel, of app of naar Jan Meijsen 06-53206663.

Salaris

€ 3.090 - € 4.671 p/m
Daarnaast ontvang je een Individueel Keuzebudget van 17,05% van je salaris, die je naar eigen keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije dagen of als salaris. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of incidenteel te laten uitkeren. In het Individueel Keuzebudget is het vakantiegeld en een dertiende maand opgenomen. Een pensioen wordt separaat voor je opgebouwd.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in