Security engineer / systeem beheerder - Hoogeveen

Hoogeveen

Yacht
 • Yacht
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jouw taken als Security engineer /systeem beheerder zijn erg gevarieerd. Je werkt samen in een team met onder andere technische beheerders om de beschikbaarheid en het IT-securitylevel van systemen op niveau te houden en de centrale IT-infrastructuur (servers, storage, netwerk) optimaal te laten functioneren. Binnen het team krijg je de verantwoordelijkheid en de ruimte om de security aspecten op techniek en proces continu te verbeteren, en het team met jouw kennis en inzichten te verrijken.

Als onderdeel van het team ben je medeverantwoordelijk voor onder andere diverse servers (waarvan een deel gevirtualiseerd), Active Directory, Exchange, en het systeembeheer in een Windows omgeving. Naast regulier systeembeheer zal je ook meedraaien in de diverse projecten. Daarnaast adviseer je het management over de doorontwikkeling van de producten in beheer en mogelijke (ICT-) verbeteringen.

Het team bestaat uit 14 collega's. Je versterkt het team als je goed zelfstandig kan werken én graag samenwerkt. Vooral voor de klanten is het fijn als je prettig in de omgang bent en vriendelijk en duidelijk kunt uitleggen wat de oplossing van het probleem is. We werken aan incidenten die soms plaatsvinden buiten werktijd. Dus we zoeken iemand die - net als de andere teamleden - bereid is om af en toe in het weekend of in de avonduren aan te pakken!

lees meer

Functie-eisen We zoeken iemand met een Hbo-diploma in de richting van Informatica of een vergelijkbare richting die
 • Bij voorkeur 5 jaar werkervaring heeft binnen vergelijkbare ICT-omgevingen;
 • Aantoonbare kennis heeft van VMWare, Active Directory, Azure AD, Exchange Online, Microsoft 365, Intune, Citrix XenDesktop, Citrix Provisioning Services, Oracle, SQL, en systeembeheer in een 2012 R2 (of hoger) omgeving;
 • Ervaren is op het gebied van netwerken (vast en wifi), informatiebeveiliging en (cyber) security;
 • In bezit is van certificaten op het vlak van IT-security;
 • Goed kan participeren in ICT-projecten en het begeleiden een aansturen van externe partijen;
 • Klantgericht denkt en handelt en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Bewust is van de eigen competenties, begrijpt hoe je in een team werkt en die een team ook kan versterken.

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden
Er heerst een prettige werksfeer in een team van enthousiaste professionals, waarbij kwaliteit voorop staat. De functie is ingedeeld in schaal 9 (max. bruto €4.048,- per maand bij een fulltime dienstverband, salarispeil oktober 2020). Daarnaast bieden wij jou een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, met een Individueel Keuzebudget ter hoogte van 17,45% van je salaris.Verder vinden we ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk en kun je gebruik maken van de trainingen die ons opleidingsinstituut S.K.I.K. biedt. De functie is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan het dienstverband na een jaar worden omgezet naar een vast dienstverband.

- Het opvragen van referenties kan een onderdeel zijn van de procedure;
- Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vastgesteld voor elke nieuwe medewerker.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen geeft met ruim 750 medewerkers uitvoering aan de gemeentelijke taken en verleent diensten aan ongeveer 80.000 inwoners van de twee gemeenten. Dit maakt ons de op één na grootste gemeentelijke organisatie in Drenthe. Daarnaast zijn wij een unieke organisatie door het werken voor 2 heel verschillende gemeenten. We zijn centraal gelegen en goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!