Software ontwikkelaar met een trackrecord in C++ - Hoofddorp

Hoofddorp

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als software engineer werk je in een internationaal team van ongeveer 5 software engineers die zich richten op stroomconversie en beheerproducten. De focus van deze functie zal liggen op het verbeteren van de Windows tool die gebruikt wordt om de producten binnen het portfolio te configureren. Het team is gevestigd in Amsterdam en Nieuw-Zeeland. Je wordt onderdeel van de R&D-afdeling die zowel hardware als software ontwikkelt voor maritieme, mobiele en industriële markten.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?
- Je compileert en documenteert de technische specificaties die nodig zijn voor deze softwarefuncties
- Je implementeert functies van de software door code te schrijven, inclusief geautomatiseerde softwaretests (testgestuurde ontwikkeling)
- Je zorgt ervoor dat de software functioneel is getest (debugging) en klaar is voor productrelease
- Je gaat bestaande systemen onderhouden door bugs op te lossen, productverbeteringen door te voeren en updates door te voeren.
- Je gaat software maken die robuust en onderhoudbaar is

lees meer

Functie-eisen

- B.Sc. of MSc. opleiding op niveau in embedded programmeren of vergelijkbaar
- min 2 jaar relevante ervaring in softwareontwikkeling
- Ervaring met op Windows gebaseerde applicaties (zoals Visualstudio)
- Kennis van .C++ en/of .NET
- Kennis van Qt of C is een plus
- Ervaring met CAN-communicatie is mooi meegenomen
- Je werkstijl is oplossingsgericht en pragmatisch
- Technisch niveau Engels is vereist, Nederlands is een pre,
- Je houdt van de uitdaging van internationale samenwerking binnen een softwareteam
- Je woont in Nederland.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken bij een wereldwijd en dynamisch bedrijf met een sterke focus op groei en innovatie. Ze bieden een informele cultuur, uitdagende en inspirerende werkomgeving, waarderen eigen initiatief en laten ruimte voor zelfontplooiing. Bij dit bedrijf ervaar je een prettige mix tussen een MKB en grotere Corporation-achtige processen en culturen. Je ontvangt natuurlijk een marktconform salaris, vakantiegeld, vakantiedagen etc. 

Wil je meer weten of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met Noor Heynen via [email protected] of via 06-18 62 42 10


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

We hebben ingenieurs nodig met passie, kennis en grensverleggende ideeën! Herken jij jezelf hierin? Lees dan vooral verder...

Ter uitbreiding van het team in Amsterdam zijn wij op zoek naar Software engineers met passie voor hun vak die willen gaan werken aan power electronics. Hierbij kun je denken aan lithium Ion batterijen, converters en inverters. De software engineers uit dit team zijn betrokken bij het volledige ontwikkelingsproces, van eerste concept, ontwerp, prototyping, testen tot en met duurzame engineering. Deze ingenieurs komen van over de hele wereld. De werkcultuur is gebaseerd op autonomie, teamwork, passie voor techniek en plezier maken. Elkaar helpen, kennis delen en snel beslissen staat centraal.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de volgende generatie acculaders en omvormers. De vraag naar meer elektrische stroomoplossingen is enorm. In het testlaboratorium wordt er gewerkt met een breed scala aan testapparatuur om meer elektrische stroomoplossingen te creëren. Het engineeringteam bestaat uit 23 ingenieurs (elektrotechnisch hardwareontwerp, embedded softwareontwikkeling en mechanisch ontwerp). Ze werken samen met ingenieurs van de zusterbedrijven en productieleveranciers. Als je hier komt werken, zorgen ze ervoor dat je een goede introductie en ondersteuning krijgt van je collega's.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!