Junior Support Engineer - Hoofddorp

Hoofddorp

Mieloo & Alexander BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Junior Support Engineer maak je deel uit van onze Maintenance & Support organisatie. Je speelt een belangrijke rol in de contacten met onze klanten en je bent verantwoordelijk voor (grote) bedrijf kritische systemen. Je bent sterk in je communicatie naar onze klanten en je vindt het een uitdaging om technische problemen zo veel mogelijk zelf op te lossen.
Installatie van hardware en/of software, uitvoering van preventief onderhoud, het maken van ad- hoc analyses en maandelijkse rapportages horen tot je verantwoordelijkheden. Je hebt een “doen” mentaliteit, met een “denk” vermogen. Je bent bestand tegen stress en je levert graag service aan de klant. Je voelt je thuis in een team, maar je kunt ook uitstekend zelfstandig aan de slag.

Na een intensieve opleiding, waar je leert hoe onze systemen werken, word je binnen het supportteam verantwoordelijk voor eerstelijns support voor de gebruikers van operationele systemen. Omdat je snel dingen oppakt, wil je graag technische of ICT gerichte opleidingen en cursussen volgen. Na het bekend raken met onze systemen en het volgen van een gerichte opleiding of cursus, bieden we je de mogelijkheid om door te groeien richting medior of senior support engineer.

 

lees meer

Functie-eisen Profiel
▪ Je hebt minimaal een MBO-4 diploma in de richting techniek of ICT
▪ Ervaring in een gerelateerde functie is een pré
▪ Je bent in het bezit van een rijbewijs B
▪ Je bent communicatief vaardig en klantvriendelijk
▪ Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Uiteraard bieden wij excellente arbeidsvoorwaarden aan en krijg je, nadat je het bewijs hebt geleverd van je kennis, kunde en bijdrage aan onze organisatie, een vast arbeidscontract aangeboden. Wij investeren actief in de ontwikkeling van onze professionals en bieden je een uitgebreid aanbod van vakinhoudelijke-, technische- en vaardigheidstrainingen aan. We bieden je naast een zeer collegiale werkomgeving ook de mogelijkheid om je contacten binnen en buiten het bedrijf op diverse sociale events te optimaliseren. Wij houden oog voor een gezonde ‘work-life balance' en bieden je de mogelijkheid je te ontplooien juist daar waar jij sterk in bent.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info De procedure
Wij streven naar een korte, intensieve procedure waarbij je gesprekken zult hebben met collega's uit verschillende disciplines binnen ons bedrijf. Stuur je CV en een korte motivatie onder vermelding van de functienaam naar [email protected]
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Mieloo & Alexander is als Solution Provider gespecialiseerd in Technology Enabled Supply Chain Improvement. Als Solution Provider voeren wij turn-key projecten uit voor toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland zoals: Suitsupply, Bon Prix, Scania, Euro Pool System, PostNL, Tata Steel, Fokker & Spotta. Hiermee bieden wij een uitdagende, inspirerende en veelzijdige werkomgeving aan onze professionals. Doelstelling bij de realisatie van de projecten bij onze klanten is om significante en concrete stappen te maken richting Industry 4.0.
Change- en risicomanagement speelt een belangrijke rol in onze projecten evenals gedetailleerde proceskennis en hands-on technische expertise. Mieloo & Alexander heeft de afgelopen 20 jaar een bewezen trackrecord opgebouwd bij diverse (internationale) ondernemingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!