30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
3 dagen geleden geplaatst • 9x bekeken

Rollenbeheerder Hilversum • De Alliantie

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Alliantie

De Alliantie
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.629 - € 4.772 p/m
 • 20 - 28 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Laptop
 • Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Rollenbeheerder

Als één van de grootste woningcorporaties van Nederland werkt de Alliantie elke dag aan betaalbare woningen in veilige en prettige buurten. Zo helpen we steeds meer mensen met een bescheiden inkomen aan een passend huis. We doen dit duurzaam, met als doel de aarde zo min mogelijk uit te putten. Wij zijn een diverse en inclusieve organisatie, die ruimte biedt aan en voor iedereen. Bij ons staat de huurder altijd voorop.
 
Bij deze mooie organisatie zoeken wij op ons hoofdkantoor in Hilversum een Rollenbeheerder voor 20 - 28 uur per week.
 
Jouw werk
Jij stapt elke dag met je beste been uit bed, want jij zorgt ervoor dat de rollen en functies voor de softwareapplicaties correct staan ingesteld en dat eventuele mutaties snel worden doorgevoerd. Je bent de primaire beheerder van het Identity and Access Management (IAM) pakket en je ziet toe op een efficiënte en effectieve uitvoering van de IAM processen. Bovendien krijg je energie van het verder professionaliseren van onze Role Based Access Control (RBAC). In deze dynamische functie ben je sparringpartner van het management en ook van de Security Officer, Privacy Officer en de Functioneel Applicatiebeheerders.

Je gaat werken in ons CIO Office. Dit team heeft nauw contact met de regio’s, stafdiensten en in het bijzonder ICT. Je legt hiërarchisch verantwoording af aan de manager CIO over de realisatie van de afgesproken resultaten.

De wekker gaat 
Jouw dag begint vandaag met een wekelijkse IAM meeting, waaraan de voor jou belangrijkste stakeholders deelnemen. Na het ophalen van vragen en het uitzetten van nieuwe acties ga je aan de slag met je beheertaken. Een extern bureau draagt enkele projecttaken naar jou over, tijdens een gezamenlijke lunch. Na een lekkere kop soep en rijkelijk belegd broodje uit ons gezellige werkcafé is het een goed moment om te controleren of alle nieuwe collega’s zijn voorzien van het juiste profiel, uiteraard is dit functie gebonden. In de middag heb je een call gepland met de IT-outsourcingpartner, jullie ontwikkelen samen een plan van aanpak om de mailboxgroepen te schonen.

Later in de middag krijg je nog een aantal telefoontjes. Een aantal collega’s met wie je intensief samenwerkt, hadden nog wat inhoudelijke vragen om door te kunnen. Voordat je het weet, zit de dag er alweer op. Voldaan sluit je je laptop af, wat heb je veel kunnen doen vandaag!

Extra leuk 

 • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren; 
 • Een mooie baan bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang;
 • Een goed salaris, tussen de € 3.629 en € 4.772 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal I conform CAO Woondiensten);  
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;  
  1. Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is  
  2. Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling  
  3. Ruimte voor eigen initiatief 
  4. Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak 
 • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness;
 • Wij werken hybride, dat betekent dat je zowel thuis kan werken als op kantoor. Ons moderne, lichte kantoor vlakbij Hilversum C.S. beschikt over tal van lichte en comfortabele werk- en overlegplekken.

Zijn wij een match
Als medewerker bij de Alliantie draag je bij aan een maatschappelijk belang: betaalbare, goede huizen in fijne buurten, en huurders die tevreden wonen. 

Wij passen bij elkaar, als je voor deze functie HBO werk- en denkniveau meeneemt en minimaal 2 jaar soortgelijke werkervaring in de IT. Je wordt blij van werken in een team met veel verschillende disciplines, hebt een gezonde dosis humor en bent resultaatgericht. Bovendien heb je uitstekende stakeholdermanagement vaardigheden, kun je snel verbanden leggen, ben je oplossingsgericht, accuraat en houd je overzicht.

Bij gebleken geschiktheid plannen wij zo snel mogelijk gesprekken in.

Je bent er nog!
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct, we kijken ernaar uit!
Wil je meer weten, Neem voor meer info contact op met Luuk Niels, Manager CIO Office, op 06-11393266.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in