Java Ontwikkelaaar - Hilversum

Hilversum

Jelling IT Professionals BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving

Je werkt aan de ontwikkeling van innovatieve enterprise Java applicaties. Dit doe je voor het MKB in uiteenlopende branches. Samen met de klant vertaal je functionele ontwerpen naar goede en onderhoudbare technische oplossingen. Je werkt meestal in Scrum teams. Verder word je op diverse projecten ingezet en begeleid je junior medewerkers in opleiding middels coaching en advies. Ook deel je jouw projectervaringen met collega’s tijdens de kennissessies of tijdens conferenties.


Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever betreft een IT dienstverlener in omgeving Hilversum. De eigenaren vinden ontwikkeling erg belangrijk, waardoor hier ook veel aandacht aan wordt besteed. Je moet dan denken aan cursussen, kennisdelingen, conferenties en begeleiding van junioren. Er heerst een informele en gemoedelijke sfeer.


Salarisindicatie
  • Een goed salaris dat begint bij €3.000 (o.b.v. 40 uur);
  • 25 vakantiedagen;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Flexibele werktijden;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Complexe en uitdagende opdrachten.

Functie eisen
  • Je bent in het bezit van een WO diploma;
  • Je hebt ten minste drie jaar ervaring met Java;
  • Je vindt het leuk om junioren te begeleiden.

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Wij bezorgen jou de leukste IT-baan!Kijk voor meer informatie en vacatures op www.jelling.nl en https://www.jelling.nl/vacatures-java-developer

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling bezorgt jou de leukste IT-baan!

Wij zijn gespecialiseerd in de leukste vacatures voor IT-professionals zoals jij. En we adviseren je graag over welke baan en welke werkgever het beste bij je past.

Solliciteren kan overal. Vacatures genoeg. Maar waar kun jij het beste jouw wensen en ambities kwijt? Dat brengen we samen in kaart!

Een van onze enthousiaste medewerkers wordt jouw vaste contactpersoon gedurende het hele traject.

Bij Jelling zijn we mensgericht en betrokken. Onze persoonlijke benadering en korte lijnen zijn de sleutel tot ons succes!

Zoek nu in al onze beschikbare IT vacatures of schrijf je in bij Jelling.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Hilversum Bekijk alle soortgelijke vacatures