Chief Information Security Officer (Intern) - Hilversum

Hilversum

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben je een Information Security Officer en klaar voor de volgende stap? Wil je verantwoordelijk worden voor de strategie en het beleid van informatiebeveiliging? Kom dan werken als Chief Information Security Officer (intern) in de regio Hilversum


Wat ga je doen?

Als Chief Information Security Officer ben je verantwoordelijk voor alles wat met informatiebeveiliging te maken heeft binnen de organisatie. Je stelt beleid op en maakt protocollen en je zorg voor de implementatie en naleving hiervan. Je bent projectmanager en je zorgt ervoor dat je samen met de collega’s projecten op informatiebeveiligingsgebied oppakt en tot een succes brengt.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor drie hoofdzaken:

- Controle en registratie voor een veilige omgeving om in te werken;
- Een goed communicatiebeleid en je zorg voor duidelijkheid middels voorlichting
- Je geeft advies en je zorgt dat alles netjes gerapporteerd wordt.


Wie ben je?

Een Information Security Officer die de kneepjes van het vak al kent en al minimaal 3 jaar ervaring heeft binnen informatiebeveiliging. Daarnaast kun je overweg met Power BI analyses voor dashboards.

Daarnaast heb je:

- Minimaal een HBO diploma;
- Technische kennis van Power BI oplossingen (pre);
- Je bent analytisch sterk en je kunt een team aansturen.


Wat mag je verwachten?

Een interessante uitdaging intern bij een organisatie die werkend Nederland helpt met duurzame inzetbaarheid. Je wordt het aanspreekpunt van het team van informatiebeveiliging, zorgt voor afhandeling van allerlei interessant projecten en je stuurt je team aan.

Verder krijg je:

- Een mooi salaris tot €6,000 euro. Uiteraard ingeschaald op basis van kennis en kunde;
- 25 vakantiedagen;
- Laptop en telefoon;
- Jaarcontract met intentie tot een vast contract;
- Functie voor 24- 38 uur.


Waar ga je werken?

Een organisatie die zich dienstverlener voor werkend Nederland noemt. Met diensten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, verzuim, sociale zekerheid en opleiding & detachering. Een innovatieve organisatie die informatiebeveiliging hoog in het vaandel heeft staan en met allerlei gave projecten dit naar een hoger plan wilt gaan tillen. Met 300 werknemers in dienst staan ze elke dag klaar om Nederland en stapje verder te brengen. Ben je geïnteresseerd in de rol? Neem contact met me op!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!